Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά και στην Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Έχω βγάλει άσπρα μαλλιά και ακόμα περιμένω το GT5...

Δημοσ.

Το Demo ομως ειναι και απο το 2007. Σκεψου φαση God of War 3 ποση διαφορα ειχε το Demo με την τελικη εκδοση. Απο οτι φενεται και με ολες τις προσθηκες η διαφορες θα ειναι μεγιστοτεραστιες (ουτε καν damage δεν εχει στο demo).

Δημοσ.

Φυσικά.

Τα Demos με τη τελική έκδοση τις περισσότερες φορές έχουν μεγάλη διαφορά.

Το θέμα της ταχύτητας όμως δεν νομίζω να φτιάξει...

Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήμουν φίλος των GT.

Έπαιζα τότε θυμάμαι Colin McRae.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sony Shows off 3D Gran Turismo 5 to the Public...in Tokyo

Gran Turismo 5 didn't look markedly better or worse in 3D when compared to its showing at TGS last year. However, it suffered from the "pop-up book look" that many 3D images do--the game looked as if it was composed of several 2D images layered on top of each other. Movies that are filmed in 2D and brought to 3D via CGI tend to suffer from the same problem (think Clash of the Titans or Alice in Wonderland.)

Though 3D images can be hard to watch for a long period of time, GT5 was relatively easy to look at. This is thanks in large part to the game not using any strong depth of field effects. Often times the 3D image in a game or movie is broken when the viewer tries to examine an object that the camera is not focused on. The brain tries to process the object, but the eyes can't bring it into focus, creating an odd effect that causes headaches or nausea in some. All objects in GT5, regardless of location, are rendered without any post-processing blur, so no matter where we looked on the screen, we could focus easily.

Δημοσ.
Άρχισα το Γυμνάσιο και άκουγα για το GT5. Τελείωσα το Λύκειο και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

ακριβως ετσι ειναι...παιζαμε τοτε GT4 και λεγαμε αντε να ερθει το 5 να δουμε πως θα ειναι...

Θελω να πιστευω οτι το τελικο παιχνιδι θα ειναι κατι το τρομερο,να μας γλυκανει υστερα απο τοσα χρονια αναμονης μετα το Demo.Πλεον εχω βαρεθει να το περιμενω...

Δημοσ.

Για φέτος πάει λογικά. Φαντάζομαι ότι δεν θα 'χουμε άλλη καθυστέρηση και λογικά Οκτώβριο με Δεκέμβριο θα μας έρθει. Πάντως μου έλεγε γνωστός που μένει μόνιμα στο Τόκιο και βρέθηκε στο event ότι το 3D στο παιχνίδι ήταν απογοήτευση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...