Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ακομη σε βρεφικο σταδιο οπως ειπε και ο darklordvader ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ κανενα παραπονο! Το οταν βγει που το προσδιοριζεις να πεφτει χρονικα?

Δεν κουραστικατε με την ΚΑΡΑΜΕΛΑ της δικαιολογιας!

Οταν κλασει ο CELL, οταν παρει τα πανω του to RSX, οταν η poliphony φτιαξει κατι καλο!

Ιδου η ΣΟΥΠΑ GT5, απολαυστε τη! Μεχρι 5 Οκτωβριου γιατι μετα κλαφτε τη poliphony και το κουτσο της damage model πλαισιωμενα απο γραφικα PS2!!!!

• Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειναι ακομη σε βρεφικο σταδιο οπως ειπε και ο darklordvader ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ κανενα παραπονο! Το οταν βγει που το προσδιοριζεις να πεφτει χρονικα?

Οταν κλασει ο CELL, οταν παρει τα πανω του to RSX, οταν η poliphony φτιαξει κατι καλο!

Ιδου η ΣΟΥΠΑ GT5, απολαυστε τη! Μεχρι 5 Οκτωβριου γιατι μετα κλαφτε τη poliphony και το κουτσο της damage model πλαισιωμενα απο γραφικα PS2!!!!

γιατί δεν δείχνουν in-car camera ή τουλάχιστον κάμερα οδήγησης???

Δημοσ.

Κοιτα, εγω το κοβω μεσα 2010.. σιγουρα πιο πραγματικο νουμερο απ το 2015 που χεις προβλεψει εσυ..;) Επισης βλεπω αποδεκτηκες επιτελους την κριση πολλαπλων accounts σου. χαιρομαι.. :-)

βασικα, κουραστηκαμε πιο πολυ με την δικια σου καραμελα.. παραδεξου το, θελει skill ;)

Ρε συ, τοσο καλο ματι εχεις, κ δεν βλεπεις την διαφορα γραφικων απο 480i σε 720p.. σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι κ καλυτερα τα 480i.. :lol::lol:

σε πιστευουμε ..σε πιστευουμε :-)

Μοιραζε το γελιο αγορι μου, θα κανεις μεγαλη καριερα!

Δημοσ.

Λοιπν μικρε darklordvader παρε να δεις τι σημαινει dynamic lightinns HDR με πηγη φωτος τον ηλιο και οχι ασχετες λαμψεις και ψευτοφως με post processing shadows πανω στη λαμαρινα .... :lol:

this is forza -> [ame]http://www.youtube.com/watch?v=RDX_s3YJ1-g&feature=related[/ame]

Το κουτσο damage model της poliphony ουτε για πρωινο δεν μας κανει. Κατι ηξερε ο yamauchi και επαιζε forza 3 στην Ε3 , μαλλον και αυτος απο οκτωβριο forza 3 θα παιζει....:lol:

Oταν ειπα για PS2 graphics εννοουσα για τα γραφικα στις πιστες, οπως και στο prologue περα απο το δρομο το χαος. Στη tokyo πχ, τα γραφικα τις πιστας ειναι ιδια με του ps2 αλλα σε HD αναλυση. Shaders πουθενα !

Απο το ειπαν οτι δεν θα εχουν damage model ολα τα αμαξια αλλα θα επιλεξουν καποια...

Επισης no porche cars in gt5!!!

Aντε καλους αγωνες nascar λοιπον....

Γενικα GT5 ΙS THE REAL DRIVING MOUΦΑ!

Δημοσ.

"μεγαλε" μου Apokleire η καλη μερα απ το πρωι φαινεται:

παραδεχεσαι δηλ. οτι μετα την π@τ@τ@ που πεταξες (κ ειναι πολυ αργα για edit αυτη τη φορα) οτι εχει γραφικα ps2, α sorry ιδια γραφικα σε hd, οτι συγκρινεις παιχνιδι αρχες 2008 (prologue δηλ. demo) με ενα που δεν εχει βγει ακομη, αντι να συγκρινεις τα 2 που θα βγουν μαζι.. (κ θα ειναι πιο αμεση η συγκριση)

Προσεξε! Δε σου λεω ποιο ειναι καλυτερο, σου λεω κατσε να βγουν κ τα 2, παιξτα (κ μη βλεπεις βιντεο) κ τοτε ελα πες μου τα θετικα κ τα αρνητικα! λεω κατι παραλογο??;)

Πως ειναι τωρα δυνατον "το ματι της τιγρης" (το δικο σου ντε :-D) να μην διακρινει hd γραφικα με μη- κ να συγκρινει ενα μη ημι-ολοκληρωμενο demo, με ενα μη-ολοκληρωμενο με video, hdr κ παπατζες! Να σου στειλω το τηλεφωνο του οφθαλμιατρου μου, ειναι πολυ καλος!!:-)

Μοιραζε απλοχειρα το γελιο αγορι μου, κατσε να σου στρωσω κοκκινο χαλι να περασεις! :lol:

υ.γ. Αν ημασταν στην Αμερικη, εγω ο ιδιος προσωπικα θα κανα μηνυση στη Sony για τη ζημια που σου κανε, κ την φορτωνομαστε τωρα εμεις..:devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
"μεγαλε" μου Apokleire η καλη μερα απ το πρωι φαινεται:

παραδεχεσαι δηλ. οτι μετα την π@τ@τ@ που πεταξες (κ ειναι πολυ αργα για edit αυτη τη φορα) οτι εχει γραφικα ps2, α sorry ιδια γραφικα σε hd, οτι συγκρινεις παιχνιδι αρχες 2008 (prologue δηλ. demo) με ενα που δεν εχει βγει ακομη, αντι να συγκρινεις τα 2 που θα βγουν μαζι.. (κ θα ειναι πιο αμεση η συγκριση)

Προσεξε! Δε σου λεω ποιο ειναι καλυτερο, σου λεω κατσε να βγουν κ τα 2, παιξτα (κ μη βλεπεις βιντεο) κ τοτε ελα πες μου τα θετικα κ τα αρνητικα! λεω κατι παραλογο??;)

Πως ειναι τωρα δυνατον "το ματι της τιγρης" (το δικο σου ντε :-D) να μην διακρινει hd γραφικα με μη- κ να συγκρινει ενα μη ημι-ολοκληρωμενο demo, με ενα μη-ολοκληρωμενο με video, hdr κ παπατζες! Να σου στειλω το τηλεφωνο του οφθαλμιατρου μου, ειναι πολυ καλος!!:-)

Μοιραζε απλοχειρα το γελιο αγορι μου, κατσε να σου στρωσω κοκκινο χαλι να περασεις! :lol:

υ.γ. Αν ημασταν στην Αμερικη, εγω ο ιδιος προσωπικα θα κανα μηνυση στη Sony για τη ζημια που σου κανε, κ την φορτωνομαστε τωρα εμεις..:devil:

Darklordvader το ιδιο τροπαριο ακουω απο τους sony fan boy, το θεμα ειναι οτι οταν βγαινει το παιχνιδι τελικα τιποτα δεν εχει αλλαξει.

Μακαρι να γινουν ολα καλα για το gt αλλα προς το παρων και οτι εχω δει δεν πιστευω οτι τελικα θα δουμε κατι καλο το τρενο εχει χαθει απο τη poliphony.

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Darklordvader το ιδιο τροπαριο ακουω απο τους sony fan boy

Μόνο που σου μιλα ενας αντικειμενικος console fan, κ ακομη δεν το πηρες πρεφα.. :-)

το θεμα ειναι οτι οταν βγαινει το παιχνιδι τελικα τιποτα δεν εχει αλλαξει.

κ αυτο το ξερεις απ τα βιντεακια που χεις δει ειπαμε.. ωραια παμε παρακατω

Μακαρι να γινουν ολα καλα για το gt αλλα προς το παρων και οτι εχω δει δεν πιστευω οτι τελικα θα δουμε κατι καλο το τρενο εχει χαθει απο τη poliphony.

Εγω απ την αλλη ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι θες κατι καλο να κανει το Gt..

Τι θα χεις μετα να λες? ;)

Κοινως: Βρε, δες το πρωτα με τα ματια σου, παιξτο κ μετα ριξε οσο θαψιμο θες.. :-)

Ότι κ να λεμε τωρα, δεν αλλαζει κατι.. ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα λενε τι θελουν, τι ελπιζουν, εσυ που το πας που το φερνεις, στο Forza,Xenos,HDR κ δε ξερω που αλλου το γυρνας.. με αλλα λογια offtopic κ χωρις νοημα..

Ειναι ενα πραγμα σα να σαι στη ζουγκλα, να ακους τη φυση, κ στη μεση μια εκνευριστικη μαιμού να χοροπηδαει κ να κανει φασαρια.. εσυ δεν θα την πυροβολουσες? :mad:

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Why argue when you can just post from a second account? :rolleyes:

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.

Στα θετικά του damage model ότι θα υπάρχουν συνέπειες και στην απόδοση του αυτοκινήτου:

After a few solid shunts our car was struggling to get over 140kph, so we'd clearly caused technical damage too. A Sony rep also told us that crashing too much could result in terminal damage ending our race early, which is great because that'll stop those cheating twits from bouncing off walls to get faster lap times.

Στα αρνητικά σίγουρα το γεγονός ότι δεν είναι ότι πιο ρεαλιστικό έχουμε δει αλλά και ότι δεν θα υπάρχει damage model σε όλα τα αυτοκίνητα του Gran Turismo 5:

Kazunori confirmed that not all the cars in Gran Turismo 5 will have damage models -- only select sets of cars will feature damage support. No official word yet on what those car sets are, but hopefully we'll have more on that soon.

Κάποιοι υποθέτουν ότι damage θα έχουν μόνο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και δεν θα έχουν τα αυτοκίνητα παραγωγής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...