Vamire666 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Καλημερα!!! θελω να βρω την εφαρμογη Εναλλαγή μεταξύ παραθύρων την 3d που εχουν τα vista ultimate κατω αριστερα στην γραμμη εργασιας για να την περασω στο κουμπι του mouse μου ξερετε που βρησκετε???
Vamire666 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 winkey & tab δεν σου κάνει? ναι αμα ειμαι σε παιχνιδι κλπ αλλα οταν σερφαρω δεν θελω να πιανω το πληκτρολογιο πολλες φορες!!το mouse εχει μια δικια του εναλλαγη παραθυρων θελω να την αλλαξω με την παρα πανω αλλα δεν την βρησκω την εφαρμογη μονο την συντομευση
metkosas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 είναι στο c:\users\(onoma user)\appdata\roaming\microsoft\internet explorer\quick launch υπόψιν πρέπει να δηλώσεις να εμφανίζει κρυφά αρχεία και αρχεία του λειτουργικού. εκεί λοιπόν διαλέγεισ το switch betwen windows kai to βάζεις να εκτελείτε με κάπιο κουμπί του mouse. ελπίζω να βοήθησα. υ.γ. δέν υπάρχει εφαρμογή παραμόνο αυτή η συντόμευση. άν το πρόγραμμα του mouse δεν δέχετε συντομεύσεις τότε πές μου να σου βρώ άλλο τρόπο.(αλλά 100% έτσι δουλεύει και εγώ το έχω βάλει μόλις πατάω την ροδέλα και στο άλλο μου ποντίκι όταν πατάω το κουμπί για ζουμ που έχει.
Vice Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 εκει ειναι μόνο αν το έχεις και στην μπαρα quick launch (δίπλα από την έναρξη). Πάντως vampire666 δοκίμασε ενα δεξί κλικ στο task bar - toolbars - quicklaunch και δες απο εκεινη την συντόμευση αν μπορείς να την ορίσεις να ενεργοποιείται μέσω ιδιοτήτων...στο ποντίκι
Vamire666 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον το εφτιαξα ;-) μια χαρα βασικα το ειχα κανει και παλια αυτο το ειχα κανει βεβαια αντιγραφη στην επιφανεια εργασεις και απο εκει στο mouse αλλα δεν επιανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.