Προς το περιεχόμενο

εξωτερικος δισκος-δεν εμφανιζεται στο my computer

Charalambos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα εξωτερικο δισκο 40GB και οταν τον συνδεω στην υποδοχη usb ακουγετε ο χαρακτηριστικος ηχος των windows οτι μια συσκευη usb εχει ενωθει, αλλα δεν εμφανιζεται στο my computer.το power light πανω στων δισκο διχνει οτι ο δισκος τροφοδοτητε κανονικα και οταν των αγγιζω νιωθω οτι δουλευει μια χαρα, αρα ο δισκος δεν φταιει.τι παει λαθος τοτε?

Δημοσ.

Δες αν φαίνεται στην διαχείριση συσκευών.

Αν ναι, πάτα run--> D:/ και enter να δεις αν θα τον ανοίξει.

(όπου D βάζεις το ανάλογο γράμμα που στον αναγνώριζε μέχρι πρόσφατα).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχω το εξης προβλημα.

πηρα αυτον και εχω αλλους 2. στα bios τον βλεπει. στο device manager τον βλεπει και λεει λειτουργει κανονικα αλλα στο my computer τζιφος... εκανα τα παραπανω αλλα δεν τον βλεπει. καμια ιδεα?

ιδου:

b04qe0cg5p9feau8tlhu_thumb.jpg

Δημοσ.
εγω εχω το εξης προβλημα.

πηρα αυτον και εχω αλλους 2. στα bios τον βλεπει. στο device manager τον βλεπει και λεει λειτουργει κανονικα αλλα στο my computer τζιφος... εκανα τα παραπανω αλλα δεν τον βλεπει. καμια ιδεα?

ιδου:

isspro είχα κ εγώ παρόμοιο πρόβλημα παλαιότερα αλλά από ότι θυμάμαι είχε προκληθεί γιατί είχα μετατρέψει τον ένα δίσκο μου μέσω των administrative tools από basic disk σε dynamic disk κ από εκεί κ πέρα δεν μπορούσε να τον δει ο explorer.Κοίτα μήπως έχει συμβεί αυτό.Αν ναι,για να τον κάνεις πάλι basic , ενώ είσαι μέσα στην διαχείριση δίσκων δεξί κλικ στον δίσκο που θέλεις και "μετατροπή σε βασικό δίσκο - convert to basic disk " .Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο σε βοήθησα , πάει καιρός από τότε που το έπαθα και τα θυμάμαι λίγο θολά.Πάντως δεν χάνεις τπτ να το κοιτάξεις. :)

Edit: Οπα συγνώμη, τώρα είδα στην εικόνα πως είναι ήδη basic , οπότε μάλλον δεν σου φταίει αυτό.

Δημοσ.

χρησιμοποιησα το Acronis Disk Director Suite και εβλεπε το προγραμμα το σκληρο σαν 500αρη. unlocated μου ελεγε. μετα εκανα delete ή format (δεν θυμαμαι) και μου εδειχνε 465gb και μια διαδικασια που κρατησε 2 ωρες περιπου για να τον διαμορφωσει. τωρα χωρις επανεκκινηση τον βλεπεει κανονικα και στο my computer. ΟΛΕ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...