Προς το περιεχόμενο

κακή αρχή στα 24Mbps (conn-x)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια και δω μια απο τα ιδια..με 24mbps στο site της microsoft κατεβαζς με 1.3mb/s..Σε αλλα σιτε δυσκολα ξεπερνάω τα 300kb...Είναι φυσιολογικές οι ταχύτητες?(δε νομιζω!) το speedtest στο london μου βγαζει 10802kb download και 582 upload....ELEOS Τι να κάνω?

αν μσς ελεγες και ποσο συγχρονιζεις καλα θα ηταν!!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
το speedtest εμενα παντα μου δειχνει την σωστη ταχυτητα σε κατεβασμα-ανεβασμα και οταν ειχα 1Mbps(conn-x) και τωρα οταν το εκανα 4Mbps δηλαδη 400+ το κατεβασμα πιστευω πως ειναι αξιοπιστο.. τελικα μαλλον μονο ο ελεγχος απο τον ΟΤΕ απομενει..

αυτό έλειπε να μην ήταν στο 1mbit...αλλά από 4 και πάνω ούτε λόγος...

Δημοσ.
αυτό έλειπε να μην ήταν στο 1mbit...αλλά από 4 και πάνω ούτε λόγος...

μπορει να εχεις δικιο δεν το γνωριζω αυτο...:rolleyes:

Δημοσ.

από gametrailers.com που είπε ο φίλος, κατεβάζω ένα αρχείο με flashget με 50-60KB/s...:cry:

απογοήτευση..

να δουμε αν οι τεχνικοι του ΟΤΕ κάνουν κάτι..

• Super Moderators
Δημοσ.

από nvidia/ati/microsoft δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι?

πάντως στην περίπτωση του πιταρισμένου dslam ο τεχνικός δεν μπορεί να κάνει τπτ...

Δημοσ.

Και ειναι και πονηροι κιολας αφου ξερουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τα mpbs που πληρωνεις και δεν μπορεις να κανεις και κατι στον λογαριασμο. Δηλαδη πουλανε ενα ακριβο προϊον και δεν φροντιζουν τουλαχιστον να αναβαθμισουν τις υποδομες τους. Παλι στο τελος της λιστας ειμαστε ως "ευρωπαϊκη" χωρα στις συνδεσεις adsl , βεβαια αν θυμηθω κατι εποχες με pstn αστα να πανε οποτε υπομονη και βλεπουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ρε Droidlock μόνο στην Ελλάδα ισχύει αυτό με τις adsl? δλδ να μην παίρνεις την full speed που έχεις συγχρονίσει...παντού γίνεται αυτό...δεν είναι μισθωμένη γραμμή για να έχεις την απαίτηση να παίρνεις όσο bandwidth πληρώνεις...

Δημοσ.
από nvidia/ati/microsoft δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι?

πάντως στην περίπτωση του πιταρισμένου dslam ο τεχνικός δεν μπορεί να κάνει τπτ...

απο Ati και Nvidia 200-350KB/s, στιγμιαία είδα και 450 απο την Nvidia...

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το Rapidshare που κάποιες φορές είναι χειρότερο από ότι πριν με το 1Mbps..:mad::mad::mad: Αυτη τη στιγμη πάντως με 2 αρχχεία ταυτόχρονα πάει απο 100-170..

Α, και το άλλο που με προβληματίζει πολύ είναι γιατι αυτές οι ταχύτητες παιζουν συνεχώς, δεν είναι καθόλου σταθερές σε σχέση με το 1Mbps (και κυρίως στο Rapidshare)...

• Super Moderators
Δημοσ.

asap τηλέφωνο στο support της Otenet...απαράδεκτες ταχύτητες...και ας ελπίσουμε να μην είναι πίτα το dslam...

Δημοσ.

Χτες βραδυ που τους πήρα, αφου τους είπα ότι δοκίμασα και απο το ftp τους, αλλά δεν είδα ταχύτητα, μου είπε να καλεσω το 121 και να δηλώσω βλάβη....

Δημοσ.
Για δοκιμαστε να κατεβασετε απο εδω:

ftp://files.gentoo.gr/snapshots/portage-latest.tar.bz2

Αναφερετε αποτελεσματα.

εμένα πάλι στα 2 κατεβάζει από την συγκεκριμένη διεύθυνση με 240-250

και απέχω πολύ από το DSLAM κι έτσι η γραμμή μου δεν αντέχει την 24άρα!:devil::devil::devil::devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λόγω απεργίας ΟΤΕ, από το 121, ακόμη δεν έκαναν τίποτα..

Σήμερα μου ήρθε να δοκιμάσω κάτι άλλο.. Έβαλα το Flashget να κατεβάζει 8 αρχεία από Rapidshare ταυτόχρονα και η ταχύτητα παίζει μέχρι και 600KB/s πλέον!!! Βέβαια τώρα που έμεινε 1 αρχείο κατεβάζει με 25KB/s !!!!

Υψηλότερες ταχύτητες στο Rapidshare από ftp???

Τι γίνεται;

Έχω πρόβλημα με τη 24άρα, αλλά και το Rapidshare δεν πάει καλά όμως...

Δημοσ.

MasterX κλειδώνω στα 14Μbps και κατεβάζω χειρότερα απο εσένα 230 max. Δεν ξέρω τι παίζει δήλωσα βλάβη. Γιάννενα μένω σε περίπτωση που ειναι (ειμαι σχεδόν σιγουρος βασικά οτι είνα) προβλημα του dslam κ εισαι και εσυ απο εδώ( longshot αλλα λέμε τωρα μεσα στην απόγνωση κ καμια μλκια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...