Προς το περιεχόμενο

Αν πηγαινατε USA...τι θα αγοραζατε?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα,ψαχνοντας για pc parts shops δεν βρισκω τπτ ενδιαφερον ,δηλαδη υπαρχει αναλογο πλαισιο εκει?γιατι εγω μονο τα best buy kai wal mart ξερω σαν μεγαλες αλυσιδες που δεν εχουν pc parts,οι τιμες πολυ σουπερ..

Τα παραγγέλνεις από γνωστά internet sites (πχ. perfomance-pcs) και παράδοση στο τόπο που είσαι (σπίτι, ξενοδοχείο κτλ). Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα :rolleyes:

Δημοσ.
ααα...κατι πολυ σημαντικο...προτεινεται καποια γνωστα αμερικανικα sites για αγορες :D

Εξαρτάται τι θέλεις να αγοράσεις. Για φορητούς καλύτερα απευθείας από τον κατασκευαστή και παράδοση όπως γράφει ο Athanasios2104 στο τόπο που είσαι (σπίτι, ξενοδοχείο κτλ). Για άλλα καλλούδια υπάρχουν τα amazon.com, bestbuy.com κτλ.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας αν πάρει ένα laptop από Αμερική αν θα έχει πρόβλημα στο τελωνείο. Αν το έχει απλά χειραποσχεβή χωρίς κουτιά χαρτιά κτλ

Δημοσ.
Γνωρίζει κανένας αν πάρει ένα laptop από Αμερική αν θα έχει πρόβλημα στο τελωνείο. Αν το έχει απλά χειραποσχεβή χωρίς κουτιά χαρτιά κτλ

Όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανερχομαι.....παλι γνωστος μου ειναι αμερικη και με ρωτα τι να φερει...αν αποκλεισουμε τα laptop,τι θα επιλεγατε?

Δημοσ.

Μπορει χαλαρα να σου φερει ρουχα οπως ralph lauren tshirts και diesel ή guess jeans.Τα diesel και τα guess jeans ειναι made in italy,που δεν τα βρισκεις ευκολα ελλαδα και σε καλες τιμες!Επισης i-pod και κοιταξε και ρολογια ακριβα(tag heuer ,rolex,croton, κα)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...