Προς το περιεχόμενο

Αν πηγαινατε USA...τι θα αγοραζατε?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να παει γνωστος μου στο Αμερικα και μου ειπε αν ηθελα να μου φερει κατι απο εκει....Μιας και το δολαριο εχει παρει κατρακυλα,ευκαιρια να παρω κατι τωρα....Εσεις τι θα αγοραζατε?(για hardware/software μιλαμε παντα)

• Super Moderators
Δημοσ.

δύσκολη ερώτηση...

κάνα iPod, iTouch, Nintendo Wii

κάνα cpu που δεν πιάνει χώρο στην βαλίτσα...

• Moderators
Δημοσ.

Α ναι και τα ipod εχουν τιγκαρει την αγορα εκει περα...

Μια φορα ειχα παει στο Applestore, το τι i-πραματα ειχε μεσα δε περιγραφεται... ανοιξε το ματακι μου χαχα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα έναν φορητό υπολόγιστη από εκεί.Κάνα DELL κάνα ΗΡ και όχι φτηνά μόντελα αλλά ακριβά δηλάδη από 1900 δολλάρια και πάνω και ξέρεις γιάτι ;Γίατι και θα έπαιρνα φοβερό μηχάνημα και θα το πλήρωνα στη μίση τιμή από εδώ π.χ. τα 1900 δολλάρια είναι 950 ευρώ , φαντάσου τι μηχάνημα παιρνείς εκεί με αυτά τα λέφτα και τι εδώ.

Το μόνο πρόβλημα μου είναι η εγγύηση και το τελώνειο που θα τα σκαγα χοντρά.Παρόλα αυτά μπορείς να ρώτησει ο φίλος σου τα ταχυδρομεία εκεί πόσο θα πάει το τελωνείο ή να κάνει το κλασσικό κόλπο να το πάρει με τις αποσκευές του σαν να μην τρέχει τίποτα και να το φέρει στην Ελλάδα.

ps:αν τα καταφέρει ο φίλος σου να τα περάσει χωρίς τελώνειο πες μου κι εμένα πως τα κατάφερε να το κάνω και εγώ.

Δημοσ.

ASUS EEE PC. Μικρό και ελαφρύ. Το κουβαλάει πάνω του και ούτε τελωνεία ούτε τίποτα.

Φωτογραφικές DSLR είναι επίσης καλή περίπτωση.

Software δεν είναι καλή ιδέα γιατί μπορείς να το αγοράσεις και από το internet.

Κονσόλες (PS3, Xbox) δεν είναι καλή ιδέα γιατί χαλάνε και μετά τι γίνεται; Είναι και region 1.

Γενικότερα, στα ακριβά πράγματα πρέπει να σκεφτείς και το θέμα της εγγύησης και του τελωνείου.

Δημοσ.

Πάρε δυό βαλίτσες hardware και αν δεν γίνει έλεγχος θα τα μοσχοπουλήσεις στην Ελλάδα και όλοι θα πίνουν και νεράκι στο όνομά σου....

Δημοσ.

δεν μπορεί να το παρουσιάσει ως δικό τους στις αποσκευές;δηλαδη οτι ειναι εργαλείο επαγγελματικό που έφερε απο ΕΛΛΑΝΤΑ;

Κι εγώ πάντος DELL θα έπαιρνα ή μηλαράκι..

Εχω δίπλα μου ενα dell laptop δανεικό της πλάκας απο άποψη χαρακτηριστικών ΑΛΛΑ δεν μασάει πουθενά..

Φοβερή ποιότητα κατασκευής αθόρυβος αυτονομία μεγάλη κοκ..

Μόλις τον είδα τον ερωτεύτηκα και το επόμενο μου laptop θα είναι μαλλον dell..

Δημοσ.

Προσωπικά μόνο για Apple Macbook θα σκεφτόμουν. Και αυτό διότι για Dell βλέπω ότι οι διαφορές στην τιμή είναι max στο ~20% ενώ στα μήλα είναι 50% (όσο προκύπτει από την αναγωγή 1Εuro=1$ που κάνουν οι λήσταρχοι στην ευρώπη δηλαδή). Και χωρίς τελωνεία και λοιπές χρεώσεις.

Κατά τα άλλα αν ήθελα να κάνω εμπόριο...και να βγάλω τα έξοδα ταξιδιού θα φρόντιζα στις βαλίτσες να υπάρχει αρκετό στοκ από iphone και Eee Pc 8G.

Καλές αγορές, αλλά φρόντισε να πάρεις κάτι που χρειάζεσαι γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς απλά και μόνο έχοντας στο μυαλό πόσο κάνουν τα ίδια πράγματα στο Ελλαδιστάν.

ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει με το θέμα της διαφοράς τιμής μεταξύ ΗΠΑ-Ευρώπης τουλάχιστον για προϊόντα από αμερικανικές εταιρείες είναι εξοργιστικό. Για οτιδήποτε αξίζει από $2000+ κοστίζει το ίδιο να το αγοράσεις από Ελλαδιστάν ή να εκδόσεις εισητήριο με επιστροφή για ΗΠΑ και να πας να το αγοράσεις από εκεί!!! 50% + κέρδος ! Ε Λ Ε Ο Σ !

Δημοσ.

επειδη ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα,ψαχνοντας για pc parts shops δεν βρισκω τπτ ενδιαφερον ,δηλαδη υπαρχει αναλογο πλαισιο εκει?γιατι εγω μονο τα best buy kai wal mart ξερω σαν μεγαλες αλυσιδες που δεν εχουν pc parts,οι τιμες πολυ σουπερ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...