HamerZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Έχω front panel της CoolerMate με ρυθμιστή 4 ανεμιστήρων, μεταξύ άλλων. Έβαλα ανεμιστήρες της Scythe S-Flex SSF21F οι οποίοι ως γνωστό αν δεν χρησιμοποιηθεί ποτενσιόμετρο είναι αρκετά τα db τους. Το panel δυστυχώς δεν μου μείωνε τις στροφές κάτω από 1400-1300 στροφές. Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω ένα απλό ποτενσιόμετρο που έτυχε να έχω από παλιά. Το έβαλα μεταξύ panel και ανεμιστήρα και αυτό που παρατήρησα ήταν ότι έδωσε την δυνατότητα να μειώσω τις στροφές μέχρι και 700-800. Θέλω να ρωτήσω αν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν το εφαρμόσω και στους υπόλοιπους ανεμιστήρες. Και τέλος αν υπάρχει καμιά ιδέα να χρησιμοποιήσω έτοιμο έξτρα panel ή να φτιάξω ένα μόνος. Δυστυχώς δεν έχω βρει εικόνα από το ποτενσιόμετρο που έχω και δεν έχω την δυνατότητα φωτογράφισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά μεγάλωσες την Ζ ( συνολική ) αντίσταση του κυκλώματος σου τίποτα άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.