Apostolishatz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παιδιά θέλω να κάνω format στο εν λόγω laptop ώστε να περάσω XP και ερωτώ α)Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένοι οι drivers ή τρόπος να τους κάνω backup από τα Vista? Έχω βρει μπόλικους στο site της HP και από ότι κατάλαβα στο chipset και σε κάποια άλλα parts πρέπει να τα βολέψω με τους Vista drivers β)Στο BIOS δεν παίζει επιλογή SATA disabled ώστε να ξεπεράσω το(από ότι είδα συνηθισμένο)πρόβλημα με το σκληρό που δεν αναγνωρίζεται από την εγκατάσταση των XP Αν έχει κάποιος το λαπτοπ αυτό και έχει κάνει το "πισωγύρισμα" σε XP χρήσιμη θα ήταν καμιά πρόσθετη πληροφορία για το τι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα Όποιος μπορεί ας βοηθήσει αρκεί να μην αρχίσουμε τα "Κράτα τα Vista,όλοι θα τα έχουν σε λίγο καιρό πια" κλπ
TeoNOKIA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Εγώ έβαλα XP ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ. Τσέκαρε με το everest αν το laptop σου έχει παρόμοιο hardware και προχώρα
Apostolishatz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Τελικά με αρκετό κόπο και ψάξιμο έβγαλα άκρη με drivers κλπ και όλα δουλεύουν κομπλέ. Μόνη ερώτηση πλέον αν μπορώ να βάλω το Quick Play της HP στα XP,ποια έκδοση είναι συμβατή και (έστω με pm) πού τη βρίσκουμε....
nasosm26 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ LINK ΤΟΥΣ DRIVERS ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤς ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !
~@petgio@~ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 παιδια βοηθηστε με το φορματ γτ δεν μπορω να το κανω.δ μπορω να βοηθηθω απο το σιτε που δινετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.