povaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 εχω την X800GTO fireblade και θελω να της κανω ενα μικρο o/c,σαν newbie που ειμαι μην την καψω κιολας.μια ερωτηση ηθελα να κανω.Τα limit της temp ποσο ειναι.Αυτη την στιγμη με default εχω 47c. και αν ανεβαινει πολυ αν ειχατε να που προτεινατε εναν καλο gpu cooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ε αν δεν περνάς τους 80+ σε load είναι καλά δοκίμασε την να δεις μέχρι που πάει και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
povaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Λοιπον σε load χωρις o/c ειμαι στους 78c.πολλοι δεν ειναι?Και το κακο ειναι οτι απο reviews που εχω διαβασει η fireblade ειναι φτιαγμενη για o/c,εξαιτιας του fan της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ε δες αν έχει γεμίσει σκόνη η τίποτα άλλα καθάρισε την λίγο και δώστης να δούμε που θα φτάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
povaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 σας πριζω τωρα αλλα δεν ξερω τι συμβαινει.χρησιμοποιω το atitool και παταω να μου βρει τις max τιμες,ενω δεν βρισκει errors στο 3d εμφανιζονται πολλα pixels κιτρινα και δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο? παντως τα temps μετα το καθαρισμα που τις εκανα ειναι καλυτερα σε load με ενα στοιχειωδες οc ειχα 75c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ψάξε λίγο στο thread overclocking με το Vatos_locos και George_O/C για έναν Vga Overclocking Guide διάβασε το και θα σου λυθούν πολλές απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
povaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 thnxs ειχα κανει ενα search αλλα και το vgA και το oc ηταν λιγοτερο απο 3 γραμματα.tnks και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 all yours http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.