giankar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιον τρόπο ώστε να μεταφερθώ από το λιμάνι του Πειραιά στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κιφησσο με μετρό/λεοφωρίο;
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πειραιάς - Ομόνοια με ηλεκτρικό, Ομόνοια - Μεταξουργείο με μετρό και μετά είτε λεωφορείο από εκεί (το 051 νομίζω είτε ταξάκι, την ελάχιστη θα σου πάρει.
zaxoys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Επίσης υπάρχει λεωφορείο το 420 νομίζω το οποίο περνάει απέναντι από τον ηλεκτρικό και περνάει έξω από τα Κτελ κηφισού - η μ@λ@κία είναι οτι έχει κάθε 20 λεπτο περίπου
nektarios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πειραιάς - Ομόνοια με ηλεκτρικό, Ομόνοια - Μεταξουργείο με μετρό και μετά είτε λεωφορείο από εκεί (το 051 νομίζω είτε ταξάκι, την ελάχιστη θα σου πάρει. ή μπορείς να πάρεις κατ' ευθείαν το 051 από την ομόνοια κάνει τέρμα λίγο πιο κάτω από τον σταθμό του τρένου
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πράγματι, αλλά η μαγκιά στην Αθήνα είναι να κάνεις όσο περισσότερο δρόμο μπορείς υπόγεια. Ειδικά όταν μιλάμε για Ομόνοιες και Μεταξουργεία και λεωφόρους Αθηνών που παίζει να βαρέσει και 3ωρο στο δρόμο.
χάπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πράγματι, αλλά η μαγκιά στην Αθήνα είναι να κάνεις όσο περισσότερο δρόμο μπορείς υπόγεια. Ειδικά όταν μιλάμε για Ομόνοιες και Μεταξουργεία και λεωφόρους Αθηνών που παίζει να βαρέσει και 3ωρο στο δρόμο. τά' πε όλα ο συνάδελφος ! νταξ' όχι απαραίτητα "υπογεια" αλλά, σίγουρα με μέσο σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρκό, τραμ, προαστιακό), που έχει συγκεκριμένο χρόνο ταξιδιού και δη μετρό, το οποίο είναι το ταχύτερο (στο κέντρο της πόλης) και υπόγειο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.