we_will_rise Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας, έχω αναλάβει ένα project για τα Λειτουργικά Συστήματα Ι, με θέμα: Εγκατάσταση, Ρυθμίσεις και Λειτουργία του IIS (Internet Information Server)... Μπορεί κάποιος να μου πει, τι είναι αυτό το IIS και γενικότερα αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποια βιβλία ή links που θα με βοηθήσουν στην εργασία μου...
georgetozas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 file apo teis erron eisai kai den brikes tpt e oute ego ase ase
sYn Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σας, έχω αναλάβει ένα project για τα Λειτουργικά Συστήματα Ι, με θέμα: Εγκατάσταση, Ρυθμίσεις και Λειτουργία του IIS (Internet Information Server)... Μπορεί κάποιος να μου πει, τι είναι αυτό το IIS και γενικότερα αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποια βιβλία ή links που θα με βοηθήσουν στην εργασία μου... Web Server για Windows. Πλέον ονομάζεται Internet Information Services. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Information_Server Από κει και πέρα, αν βάλεις στο κολλητό σου φιλαράκι, τον Γούγλη, λέξεις όπως, install ή set up και εξασκήσεις την αγγλική σου γνώση θα γράψεις πολλά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.