NATASA13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Επειδη εχω τον παππου μου [77 χρονων] αρρωστο και χρειαζεται αιμα ΑΝ υπαρχει κανεις αιμοδοτης και θελει να δωσει αιμα θα τον ευχαριστουσα παρα πολυ Εχει μια ασθενεια και χρειαζεται 4-5 φιαλες το μηνα και οπως καταλαβαινεται ειναι δυσκολο να βρουμε Στειλτε μου μηνυμα για να σας δωσω τα στοιχεια του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
pantelisgeor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 δεν μας είπες τι ομάδα αίματος χρειάζεται όμως
giankar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 NATASA13 κατ'αρχήν εύχομαι ότι καλύτερο για την υγεία του παππού σου. Αν θέλεις, δώσε μας λίγο παραπάνω στοιχεία (σε ποιο όνομα/νοσοκομείο)
ApSiMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να ξέρουμε ομάδα αίματος. Μόνο όνομα και νοσοκομείο. I ve been there.... περαστικά στον παππού σου NATASA13
NATASA13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ Ηδη μου απαντησαν 2 με προσωπικο μηνυμα και τους εστειλα τα στοιχεια Oποιος αλλος θελει ας μου στειλει μηνυμα Ενας αιμοδοτης αν βρισκεται την εβδομαδα ειναι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.