paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Η Άνοιξη είναι ήδη εδώ (στο πρπ) , οι μέρες ανοίγουν , ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός και το καλοκαίρι δεν θ'αργήσει να φτάσει (τι είναι τώρα δυόμισι μήνες μπρος στην αιωνιότητα ?) , είπα ν'άνοιγα ένα τοπικ σχετικό με κοκτεηλ . Όσοι αρέσκοντες την ιδέα , καλώς να κοπιάσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 καλό είναι το νήμα ρε Πασχαλιά αλλά στο insomnia έχουν ανοίξει ένα σωρό κωλόμπαρα. Δηλαδή είχα κάνει και μία απόπειρα να ανοίξω ένα THE BAR για να συγκεντρώσουμε όλες τις συνταγές γενικότερα, αλλά και πάλι τα νήματα σκορπίστηκαν στις 5 ηπείρους. Ο ένας ανοίγει για τη βότκα, ο άλλος για το αψέντι, ο άλλος για την μπύρα, δεν βγάζεις άκρη.
bolec Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 κλασσικά mochito και για τις κυρίες margarita strawberry:-)
biscoto Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 the best!! http://www.barmandrinks.com/cocktails-drinks/virginmartini-drink.html virgin martini αχαχαχαχα
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 κ να θες δεν θα στα φτιαξουν ή δεν θα ναι σωστες δοσολογιες.
χάπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 κλασσικά mochito και για τις κυρίες margarita strawberry:-) Αυτά θα έγραφα κι εγώ αλλά, χωρίς διαχωρισμού φύλλου... Γιατί όχι μοχίτο και για τις κυρίες ή μαργαρίτα φράουλα και για κυρίους ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Jelly shot τότε για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, και για να μην τους χύνεται το ποτό μέσα στη μαστούρα τους. Με ζελέ μούρο είναι το αγαπημένο μου. Χρειάζεται: Ζελέ Νερό Βότκα Ψυγείο
χάπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Jelly shot τότε για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, και για να μην τους χύνεται το ποτό μέσα στη μαστούρα τους.Με ζελέ μούρο είναι το αγαπημένο μου. Χρειάζεται: Ζελέ Νερό Βότκα Ψυγείο Δηλαδή μόνο για μαστούρια είναι το jelly shot ? Άμα είσαι σόουμπα δεν πίνεται ? Ειναι σα γυμνοσάλιαγκας ασπούμε με γεύση ανανά και χρώμα γκρας-πράσινο ? Ε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Συνήθως τα μούρα έχουν κόκκινο χρώμα, αλλά πιστεύω πως για οποιοδήποτε είδος ποτού κι αν μιλάμε σκοπός είναι να την ακούσεις. Αλλιώς θα έπινες coca-cola. Σιγά μην κάνω διακρίσεις ανάμεσα στους ναρκομανείς του αλκοόλ και τους ναρκομανείς των ναρκωτικών. Απλά οι δεύτεροι πεθαίνουν συντομότερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δηλαδή αν τύχει να δω έναν σωριασμένο και να βγάζει αφρούς, δίπλα σε έναν άλλον σωριασμένο που βγάζει αφρούς, σιγά να μην κάνω διάκριση στην ουσία που κατανάλωσαν. Αν θεωρείται πιο ανώδυνο να σε φωνάζουν "μεθυσμένο" από το να σε φωνάζουν "μαστούρη", εγώ δεν έχω τέτοιες ευαισθησίες.
χάπι Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 τα μαστούρια της νικοτίνης έχουν το καλυτερο σκορ σε πρόωρο θάνατο. Εκτός κι αν μιλάς για μαστούρια ηρωίνης, οπότε ... μάλλον κοκακόλα θα πιουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.