Προς το περιεχόμενο

Γιατί ο προγραμματιστής δεν είναι κυριλέ επάγγελμα ;

geso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά που ρωτήσατε: Την περίμενα αυτή την ερώτηση. Ακούστε και κλάψτε : <P><BR>[1] Ο προγραμματιστής από μικρός μαθαίνει να χωράει τα δεδομένα του σε μία <BR>οθόνη. Αν είναι 800x600 τα βάζει εκεί, αν 640x480 κάνει πιο <BR>μικρά fonts, στριμώχνει τα κουμπιά, μικραίνει τα διαστήματα τα βάζει <BR>εκεί.Αν είναι 12'' VGA mono, κάνει convert σε grey scale τις εικόνες, <BR>βγάζει τα χρώματα και τα χωράει εκεί. Αν το PC του δεν έχει μεγάλο δίσκο, <BR>θα τα χωρέσει εκεί , αν δεν έχει καλή καρέκλα θα ζήσει με αυτή <BR>που έχει. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό : Οτι ποτέ δε θα κάνει τίποτα μεγάλο <BR>στη ζωή του γιατί άνετα μπορεί να ζήσει και να εκφραστεί με <BR>οτιδήποτε οσοδήποτε μικρό. Σαν κάτι χαμένες ψυχές που λένε οτι τα μικρά <BR>πράγματα είναι ή γλυκά στη ζωή, μικρά μικρά βήματα προόδου, <BR>αργές και σταθερές κινήσεις κλπ. <P><BR>[2] Ο Κυριλέ προγραμματιστής (αν υπάρχει τέτοιος) δε δέχεται και δεν <BR>μπορεί να φανταστεί πώς ένα button του μπορεί να χωρέσει σε μια <BR>οθόνη 800x600 μια που θέλει άπλα γύρω από το κουμπί του, να μη πιάσουμε <BR>και κοριούς. Δεν καταλαβαίνει από χρονοδιαγράμματα και <BR>διορίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στον κόπο να σηκωθεί από το κρεβάτι <BR>του για να ακουμπάει τους αγκώνες του κολητά με άλλους <BR>άλουστους σπυριάριδες συναδέλφους. <P><BR>[3] Ο κυριλέ (σε κάθε επάγγελμα) πρέπει να μπορει να ειναι ένας Star, μία <BR>πριμαντόνα. Εξηγούμε πώς το φανταζόμαστε : Οπως ένας <BR>ηθοποιός έχει μακιγιέρ, αυλικούς, δημοσιογράφους κλπ. Θέλουμε καθώς <BR>μπαίνουμε στην εταιρεία να μας ορμάνε οι γραμματείς, να μας <BR>σκίζουν τα ρούχα. Θέλουμε να πηγαινοερχόμαστε σαν τους Beatles με σοφέρ. <BR>Ζητάμε να κάνουμε νάζια του στύλ "Δεν έρχομαι δουλειά αν <BR>δεν είναι και η Claudia Schiffer". Θέλουμε να υπάρχουν αφίσες στους <BR>δρόμους του στυλ όλοι στο Ολυμπαικό στάδιο, θα προγραμματίσει ο <BR>"GESO". Θέλουμε ο κώδικας να μην παίρνει σε εμάς χρόνο να γραφεί αλλά <BR>να κάνουμε έτσι κλικ κλικ πάνω απο το πληκτρολόγιο, μία <BR>περιστροφή με την καρέκλα και enter. Ολα τέλεια και το κοινό να σε <BR>απωθεώνει. Θέλουμε να έχουμε καμπάνα παντελόνι, άσπρο πουκάμισο <BR>αλά Τσιβιλίκας με λάστιχο και φουρό και μεγάλο γιακά, φαβορίτες αλά <BR>Kόκοτας και γυαλιά ταρταρούγα και να είμαστε STARS όπου <BR>πηγαίνουμε να μας κερνάνε το βράδυ ποτά, να σνιφάρουμε κόκα με άλλους <BR>επώνυμους. Τα κασέ μας να είναι τεράστια και να συζητιούνται <BR>ειδήσεις : π.χ. Η βουλαρίμπα είχε μια προσφορά για 300.000.000 δρχ. <BR>μηνιαία αλλά το σκέφτεται να αφήσει την παλιά της εταιρεία. Ισως <BR>αλλάξει ιθαγένεια για να πάει σε άλλη ως Κοινοτικός, πόσα πέρνετε αλήθεια <BR>Γιατρέ, όλος ο κόσμος δικαιούται να μάθει. <P><BR>Θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις στα media του στυλ : "Οταν είμαι στο <BR>πληκτρολόγιο και δίνω τη ψυχή μου και έχω απο κάτω κορίτσια που <BR>κρέμονται από τη νέα γραμμή κώδικά μου, εγώ σκέφτομαι ότιο θέλω να πεθάνω <BR>στ 33 μου όπως ο James Dean. Σας αγαπώ." <P><BR>Θέλουμε η ζωή μας να είναι σαν του βίντεο κλιπ "I'm your Barbie, let's go <BR>party". <P><BR>[4] Και το κυριότερο κριτήριο απ'όλα : Οταν είμαστε πάνω από το <BR>πληκτρολόγιο και κοιτάμε γκόμενα απέναντι στήνοντας παιχνίδι, θέλουμε η <BR>οδοντοστοιχία μας να γυαλίζει κάτασπρη σαν τη διαφήμιση της colgate. <P>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...