pontios16 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Εγώ έχω στην HOL και μου έκανε την αναβάθμιση απ'ο 768--->1024 ξαφνικά ακριβός την ημέρα που έληξε η 12μηνη δέσμευση Οπότε λογικά και σε αυτούς που δεν έγινε ακόμα η αναβάθμιση θα φταίει η δέσμευση γιατί αν δείτε στο συμβόλαιο γράφει πως για 12 μήνες θα έχουμε σταθερό τιμοκατάλογο, ταχύτητα και ότι άλλο γράφει.
vaso7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 :shock: ακόμα.... ξαναπάρε τηλέφωνο.. Ξαναπήρα και αυτή τη φορά η πωλήτρια έκανε την ανήξερη. "Μα ξέρετε στα 1024 είναι απλά επικοινωνήστε με τους τεχνικούς να σας πουν ρυθμίσεις για να πιάνετε καλύτερη ταχύτητα." "Ξέρω οτι στο συστημά σας όλες οι συνδέσεις έχουν μετατραπεί σε 1024 παρόλο που δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι αναβαθμίσεις." Και ξανά το ίδιο παραμύθι αυτή "αν θέλετε αναβάθμιση καλέστε το τεχνικό τμήμα" και άλλες τέτοιες λαλακίες. Στο τέλος της το έκλεισα και μολις έστειλα ένα ωραιότατο mail, όχι οτι θα βγει τίποτα, αλλα ρε γμτ είναι άδικο από τον Γενάρη να έχεις πληρώσει 111ευρώ για 768 και τώρα με έξι ευρώ παραπάνω να έχουν τα 2048!!! Και ρωτάω εγώ, πως θα τους εμπιστευτώ σε 2 μήνες να αναβαθμίσω την γραμμή μου σε 2048? Θα έχω πληρώσει τα 117 και θα με έχουν στο περίμενε με 768 ακόμα???? Τσατίστηκα πρωι πρωι!!!!
PETROS13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ξαναπήρα και αυτή τη φορά η πωλήτρια έκανε την ανήξερη. "Μα ξέρετε στα 1024 είναι απλά επικοινωνήστε με τους τεχνικούς να σας πουν ρυθμίσεις για να πιάνετε καλύτερη ταχύτητα.""Ξέρω οτι στο συστημά σας όλες οι συνδέσεις έχουν μετατραπεί σε 1024 παρόλο που δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι αναβαθμίσεις." Και ξανά το ίδιο παραμύθι αυτή "αν θέλετε αναβάθμιση καλέστε το τεχνικό τμήμα" και άλλες τέτοιες λαλακίες. Στο τέλος της το έκλεισα και μολις έστειλα ένα ωραιότατο mail, όχι οτι θα βγει τίποτα, αλλα ρε γμτ είναι άδικο από τον Γενάρη να έχεις πληρώσει 111ευρώ για 768 και τώρα με έξι ευρώ παραπάνω να έχουν τα 2048!!! Και ρωτάω εγώ, πως θα τους εμπιστευτώ σε 2 μήνες να αναβαθμίσω την γραμμή μου σε 2048? Θα έχω πληρώσει τα 117 και θα με έχουν στο περίμενε με 768 ακόμα???? Τσατίστηκα πρωι πρωι!!!! ηρέμησε...μη συγχίζεσαι... μάλλον κάνουν συνέχεια κάποιο λάθος.. αωά 2 μέρες παίρνε τηλέφωνο...κάνε και εσύ την ανήξερη...
vaso7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μόλις έλαβα την απαντηση στο μαιλ που είχα στείλει το μεσημέρι. Και ναι το αιτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα (για αλλη μια φορά!!!) και θα με ενημερώσουν. Πολύ προώθηση πέφτει στην περιπτωση μου
PETROS13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μόλις έλαβα την απαντηση στο μαιλ που είχα στείλει το μεσημέρι. Και ναι το αιτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα (για αλλη μια φορά!!!) και θα με ενημερώσουν. Πολύ προώθηση πέφτει στην περιπτωση μου ας ελπίσουμε ότι έγινε η σωστή προώθηση ! λογικά οι προηγούμενες προωθήσεις θα ήταν στον κάδο των σκουπιδιών ή στα παλαιότερα των υποδημάτων τους :lol:
Dreamina Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μόλις έλαβα την απαντηση στο μαιλ που είχα στείλει το μεσημέρι. Και ναι το αιτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα (για αλλη μια φορά!!!) και θα με ενημερώσουν. Πολύ προώθηση πέφτει στην περιπτωση μου Αν και δεν γνωρίζετε πολλοί πλέον εδώ και κανά μήνα ότι mail και εάν έχεις στείλει εάν η απάντηση δεν μπορεί να δωθεί από sales πάει σε άλλο τμήμα. Απλά ο πελάτης ενημερώνετε για την παραλαβή του email και την προώθηση του. Δεν είναι συστεμικό το email όπως έιδες έχει επίθετο και όνομα. Τα mail διαβάζοντε και δεν υπάρχει κάδος αχρήστών Απλά όταν το θέμα πάει σε άλλο τμήμα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Καλή τύχη
aldon Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εμενα ενω στην φορθνετ εμφανιζεται οτι μου την εχουν κανει 1024, εγω συνεχιζω να συνδεομαι με 768.... τι να κανω??? (μπορει να φταιει το μοντεμ μου ? crypto f200)
leftermann Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εμενα ενω στην φορθνετ εμφανιζεται οτι μου την εχουν κανει 1024, εγω συνεχιζω να συνδεομαι με 768.... τι να κανω??? (μπορει να φταιει το μοντεμ μου ? crypto f200) Πάντως το μοντεμ δεν νομίζω να φταίει. Έχω το ίδιο μοντεμ, και η αναβάθμιση έγινε κανονικά...
vaso7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ΕΓΙΝΕΕΕΕΕ!!!! Μετά από κανα μήνα με τα email να πηγαινοέρχονται επιτέλους πριν από λίγο έγινε η αναβάθμιση!!!! μενα ενω στην φορθνετ εμφανιζεται οτι μου την εχουν κανει 1024, εγω συνεχιζω να συνδεομαι με 768.... τι να κανω??? (μπορει να φταιει το μοντεμ μου ? crypto f200)[/Quote] Φίλε μη ακούς αυτά που σου λένε. Στο σύστημά τους έχουν μετατρέψει όλες τις 768 σε 1024 άσχετα αν δεν έχουν γίνει οι αναβαθμίσεις ακόμα. Μίλα ξανά μαζί τους και ζήτα να προχωρήσει η αναβάθμιση της γραμμής σου. Στείλε και μαιλ απαντάνε πιο γρήγορα.
PETROS13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τι να κανω??? (μπορει να φταιει το μοντεμ μου ? crypto f200) με τίποτα..απλά είναι παραμύθια που λένε για να μας απαλλαγούν.. πάρε τηλέφωνο και πάλι. πες τους ότι δοκίμασες και άλλα modem και router αν σου συνεχίσουν την ιστορία ΕΓΙΝΕΕΕΕΕ!!!! Μετά από κανα μήνα με τα email να πηγαινοέρχονται επιτέλους πριν από λίγο έγινε η αναβάθμιση!!!! Άντε συγχαρητήρια και εις ανώτερα...
johnny81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εγώ ειδα αναβαθμιση για 2 μέρες απο το Σαββατο εχει κοπεί τελειως η σύνδεση.
PETROS13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 πάρε τους τηλέφωνο να δεις τι τρέχει... εκτός αν τους είπες για διακοπή...
aldon Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 η απαντηση τους... Αξιότιμε κύριε ***********, Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στη Forthnet και τις υπηρεσίες της. Σας ενημερώνουμε ότι η υπήρεσία σας παραμένει σε ταχύτητα 768Kbps. Η ανακοίνωση της εταιρείας μας αναφορικά με αναβάθμιση των συνδρομητών σε 1024 Mbps είναι ακόλουθη της αντίστοιχης ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αναβαθμίσεως των γραμμών ADSL. Για το λόγο αυτό γίνεται σαφές ότι η εν λόγω αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί μόλις ο ΟΤΕ, ως πάροχος της ADSL γραμμής σας, προβεί σε υλοποίηση της ανακοινωθήσας αναβάθμισης και σε τεχνικό επίπεδο. Σας ενημερώνουμε ότι από την πλευρά μας, είμαστε καθ' όλα έτοιμοι να σας παρέχουμε ταχύτητα 1024 Mbps μόλις αυτή είναι διαθέσιμη. Ευχαριστούμε πολύ και είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις. Με εκτίμηση, ********** ************ τι να κάνω ???? Γαμώτο!!! πάλι φτάιει ο ΟΤΕ :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.