Προς το περιεχόμενο

forthnet...από 768 kbps σε 1 mbps!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραίo thread, γέλασα!!!

Και εμένα με πήραν όλο καμάρι πριν από καμμιά 40αριά μέρες, να μου ανακοινώσουν ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε δωρεάν από τα 768 στο 1mbit. Καμάρωναν λες και μου χάριζαν τα άστρα.

40 μέρες μετά διαπιστώνω ότι το maximum downloading μου είναι στα 80kbytes/sec ενώ πριν ήταν στα 70kbytes/sec. Αντίστοιχα νούμερα δίνουν και τα speedtests που τρέχω κάπου-κάπου. Αυτά τα νούμερα θα ήταν υποφερτά αν η γραμμή μου ήταν 768kbit.

Και κάπου εδώ θα αρχίσουν τα γνωστά πια "αυτό είναι το μέγιστο θεωρητικό bandwidth της γραμμής σας", "η ταχύτητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες", "φταίει ο ΟΤΕ" και έτσι η ζωή κυλά χαρούμενα.

Το θέμα είναι ότι έχω σιχαθεί την κοροϊδία.

μάλλον έκαναν (λάθος) ..

πάρε τηλέφωνο και πες το.

αναβάθμιση στα χαρτιά έγινε σε όλους

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάρε τηλέφωνο και ρώτα... Γειά σας...ξέρετε μήπως πότε θα αναβαθμιστούμε από 2 mbit σε 4 mbit ? ;)

μια τέτοια ερώτηση κάνε..

άσε μήπως σας έχουν στα στα αρχεία τους με 4 mbit και δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα.. :shock:

'Ε μόνο έτσι...Θα πάρω και θα σας πω.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα στα 768 παρόλο που είπαν οτι προώθησαν το αίτημα στο ΟΤΕ. Με "προώθησαν" κανονικα. Πρέπει να κάνω μια επισκεψούλα ακόμα μου φαίνεται!

Δημοσ.
Εγώ ακόμα στα 768 παρόλο που είπαν οτι προώθησαν το αίτημα στο ΟΤΕ. Με "προώθησαν" κανονικα. Πρέπει να κάνω μια επισκεψούλα ακόμα μου φαίνεται!

πάρε ακόμα ένα τηλέφωνο..

μην πάρεις τεχνική υποστήριξη όμως,πάρε τις πωλήσεις...

εκεί εγώ τους το είπα..πάρε σήμερα και μέχρι Δευτέρα απόγευμα θα είσαι κομπλέ ! :-)

Όντως. Μόνο οι 512/768 πήγαν στο 1Mbps.

υπήρχαν ακόμα με 512 ?

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως στο site λέει ότι αυτοί που δεν είναι στο ιδιόκτητο (δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί του φοιτητικού λογικά) παίζουν σε 4mbit/256k...

λέτε να απευθύνεται μόνο στους καινούριους συνδρομητές? μλκια αυτό...

Δημοσ.

Ξανα πήρα τηλέφωνο, άντε να δούμε αν θα γίνει ποτέ η αναβάθμιση.

Απ'οτι εχω καταλάβει στα 4 αναβαθμίζονται αυτοί που είναι εκτός ιδιόκτητου αλλα έχουν κάνει μια αίτηση οτι με την έλευση του ιδιοκτητου στην περιοχή τους θέλουν να περάσουν αυτόματα σε αυτό.

Δημοσ.
[...]
Όντως. Μόνο οι 512/768 πήγαν στο 1Mbps.

υπήρχαν ακόμα με 512 ?

Απλώς ανέφερα τι έλεγε ο τελευταίος λογαριασμός της Forthnet που μου ήρθε :)

Δημοσ.
Απλώς ανέφερα τι έλεγε ο τελευταίος λογαριασμός της Forthnet που μου ήρθε :)

α..οκ..απλά 512 έχει καταργηθεί ενα χρόνο τώρα.. :-)

Δημοσ.

Έχω φοιτητικό (μάλλον είχα) και εδώ και μια εβδομάδα έπαιρνα τηλέφωνο στη τεχνική υποστήριξη της Forthnet μέρα παρά μέρα ,μην έχοντας την υπομονή να περιμένω πάνω από 5' κάθε φορά δεν κατάφερα να επικοινωνήσω,

έτσι είχα αποφασίσει ότι θα πάρω σε ένα τοπικό κατάστημα αύριο, αλλά πριν από 1 ώρα επιτέλους μου έκαναν την αναβάθμιση σε 1Mbps έπειτα από μια μέρα γεμάτη διακοπές.

Από ότι είδα με μια πρόχειρη ματιά απο rapidshare κατεβάζει στα 100+ ,αυξήθηκε και το upload μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όντως, για πρώτη φορα χτύπησα και γω 100αρια και κάτι ψιλά στο κατέβασμα

είναι πόρωση! από τα 80 να πάμε στα 100 και αν δεν κάνουμε τίποτα να χτυπάει 108 !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...