Προς το περιεχόμενο

forthnet...από 768 kbps σε 1 mbps!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
download manager για πάνω από 2 mbit γραμμές χρειάζεται :P

στις πιο μικρές δεν είναι για να κρατήσει πιο σταθερή την ταχύτητα?

πήγαινα και 107-108 αλλά και 99 άλλες στιγμές..

Δημοσ.

Eγώ είχα forthnet φοιτητικό 768 και αναβαθμίστηκα σε 1024. Αντιμετωπίζω όμως κάποιο άλλο πρόβλημα, μάλλον με το μόντεμ. Έχω το Crypto F200 (pstn) και κάθε τόσο με πετάει έξω χωρίς λόγο και μετά για 1-2 ώρες δεν συνδέομαι και το λαμπάκι του μόντεμ αναβοσβήνει και δεν συνδέεται.Πήρα τηλ στη forthnet και μου έπαν να κάτεβάσω τους καινούργιους drivers.Τους κατέβασα αλλά πάλι μια απ τα ίδια.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Δημοσ.

Κι εγω μολις αναβαθμιστηκα!!!!:lol:

bolec το ιδιο μοντεμ εχουμε, θα σου πω αν θα το κανει και σε μενα

Δημοσ.

για αρχή μπορεί να σου έχι κάποιες αποσυνδέσεις από την αναβάθμιση...1 .ωρα περίπου...μετά όλα οκ..

αν αναβοσβήνει σημαίνει δεν συγχρονίζει η γραμμή..δοκίμασε με άλλο modem μήπως χάλασε το modem ή πάρε τηλέφωνο να δηλώσεις βλάβη.

Δημοσ.

απλά ενημερώστε και όσους γνωστούς σας είναι.

η forthnet έχει ξεχάσει να τα αναβαθμίσει..για αυτό χρειάζεται μια μικρή υπενθύμιση ;)

Δημοσ.
Eμεις που έχουμε 2mbit και είχε υποσχεθεί 4mbit, τι κάνουμε?

πάρε τηλέφωνο και ρώτα... Γειά σας...ξέρετε μήπως πότε θα αναβαθμιστούμε από 2 mbit σε 4 mbit ? ;)

μια τέτοια ερώτηση κάνε..

άσε μήπως σας έχουν στα στα αρχεία τους με 4 mbit και δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι τώρα.. :shock:

Δημοσ.

Ωραίo thread, γέλασα!!!

Και εμένα με πήραν όλο καμάρι πριν από καμμιά 40αριά μέρες, να μου ανακοινώσουν ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε δωρεάν από τα 768 στο 1mbit. Καμάρωναν λες και μου χάριζαν τα άστρα.

40 μέρες μετά διαπιστώνω ότι το maximum downloading μου είναι στα 80kbytes/sec ενώ πριν ήταν στα 70kbytes/sec. Αντίστοιχα νούμερα δίνουν και τα speedtests που τρέχω κάπου-κάπου. Αυτά τα νούμερα θα ήταν υποφερτά αν η γραμμή μου ήταν 768kbit.

Και κάπου εδώ θα αρχίσουν τα γνωστά πια "αυτό είναι το μέγιστο θεωρητικό bandwidth της γραμμής σας", "η ταχύτητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες", "φταίει ο ΟΤΕ" και έτσι η ζωή κυλά χαρούμενα.

Το θέμα είναι ότι έχω σιχαθεί την κοροϊδία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...