Προς το περιεχόμενο

forthnet...από 768 kbps σε 1 mbps!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμένα σήμερα από 768 έγινε 1 mbps. καλή φάση. Ξέρει όμως κανένας αν θα αναβαθμιστεί και η χρέωση;

καλή φάση δε λες τίποτα!

δε νομίζω να αυξηθεί η χρέωση, όταν από 384 η γραμμή μου έγινε 768 με τους διπλασιασμούς το προηγούμενο καλοκαίρι, η τιμή έμεινε η ίδια.

βέβαια το ερώτημα εδώ είναι άλλο, για αυτούς που είχαν από πριν 1 Mbps.

σε αυτούς θα μειωθεί η χρέωση;

αυτό με τη λογική του αν εγώ με 768 έδινα 17 ευρώ και ο άλλος με 1 mbps 21.

εφόσον εγώ συνεχίσω να πληρώνω 17 για 1 Mbps, είναι κουφό ο άλλος να δίνει +4 ευρώ για την ίδια ταχύτητα!

και επειδή δεν είναι λογικό να αυξηθεί η τιμή σε εμάς τους πρώην 768άρηδες, αφού η αναβάθμιση είναι για όλη την Ελλάδα και έγινε χωρίς να μας ρωτήσουν, το λογικό είναι να μειωθεί η τιμή αυτών που είχαν 1 mbps.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το topic και πάλι ;)

Μίλησα σήμερα στη forthnet όσον αφορά αυτό το θέμα.

Στο σύστημά του είναι καταχωρημένο ότι όλες οι 768 έγιναν 1024 :shock:

Όσοι έχουν πρόβλημα και είναι ακόμα στα 768 ( όπως εγώ..:mad: )

να πάρουν τηλέφωνο στην υποστήριξη της forthnet και να τους το πουν ώστε να προωθήσουν το θέμα στο αρμόδιο τμήμα. :-)

Δημοσ.

Στο σύστημά του είναι καταχωρημένο ότι όλες οι 768 έγιναν 1024 :shock:

Όσοι έχουν πρόβλημα και είναι ακόμα στα 768 ( όπως εγώ..:mad: )

να πάρουν τηλέφωνο στην υποστήριξη της forthnet και να τους το πουν ώστε να προωθήσουν το θέμα στο αρμόδιο τμήμα. :-)

Ακριβώς το ίδιο ερχόμουν να πω και εγώ. Ειδικά όταν μου λένε "μα 1024 έχετε" έμεινα... Ευτυχώς τα παιδιά από το τεχνικό τμήμα ξεκαθάρισαν το θέμα.

Δημοσ.
Ακριβώς το ίδιο ερχόμουν να πω και εγώ. Ειδικά όταν μου λένε "μα 1024 έχετε" έμεινα... Ευτυχώς τα παιδιά από το τεχνικό τμήμα ξεκαθάρισαν το θέμα.

Δηλαδη τι σου ειπαν?

ΥΓ και εγω 768 εχω ακομα :mad: να κανω κατι ή να περιμενω??

Δημοσ.
Δηλαδη τι σου ειπαν?

ΥΓ και εγω 768 εχω ακομα :mad: να κανω κατι ή να περιμενω??

Kοιτα εγώ πήγα από το κατάστημα της 4νετ και τους λέω τα σχετικά με τις ανακοινώσεις και οτι εγώ είμαι ακόμα στα 768. Τους είπα οτι είχα πληρώσει 115ευρώ για 768 και τώρα είναι 99 στα 1024 και είναι κρίμα να έχω πληρώσει παραπάνω και να μην έχει γίνει και αναβάθμιση ακόμα. Κοιτάζει στο κομπιουτερ και μου λέει μα είστε στα 1024, τέλος πάντων με παρέπεμψε στους τεχνικούς.

Πάω στους τεχνικους και μου λέει είστε στα 1024, επιμένω οτι αποκλείεται. Πάνε να με βγάλουν και άσχετη λέγοντας μου οτι η ταχύτητα φαίνεται στο παραθυράκι και οχι με όσα κατεβάζουμε. ΕΕΕΕΕλα!

Τέλος πάντων φώναξε σε έναν άλλο να δεί ενα cru αν θυμάμαι καλά το είπαν και αυτός επιβεβαίωσε οτι όντως είμαι ακόμα στα 768. Με καθησύχασαν οτι προώθησαν το αίτημα στον Οτε ωστε να γίνει η αναβάθμιση. Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο. Μονο αν πας απο εκεί θα προωθήσουν το αίτημα και θα γίνει η αναβάθμιση πιο σύντομα.

Και η πλάκα είναι οτι πριν πάω από το κατάστημα είχα επικοινωνήσει με μαιλ, εκεί να δείτε γέλια στις απαντήσεις. Επρεπε να στείλω 4 για να καταλάβουν επιτέλους τη ήθελα. Στο ένα μου περιέγραφαν και τα δικαιολογητικά για ενεργοποίηση ADSL !!!:shock:

Δημοσ.

που να δείτε σε μένα η τηλεφωνήτρια...

ευγενέστατη μεν, δε λέω.. :-)

τη ρωτάω...ξέρετε αν θα γίνει κάποια αναβάθμιση?

μου κάνει έχει ήδη γίνει από τότε που ο ΟΤΕ όρισε χαμηλότερη ταχύτητα το 1 mbit.

- είστε σίγουρη? εμένα ακόμα 768 είναι ...

- μισό λεπτό να κοιτάξω στον υπολογιστή , πείτε μου το τηλ. σας

- 210....

- ωραία από ότι βλέπω είστε 1024.

:shock: (κάγκελο εγώ..) :shock:

- μα κατεβάζω με 768 ακόμα και το router 768 λέει...

- ίσως δεν έχετε ρυθμίσει κάτι και σας φαίνεται η παλιά ταχύτητα :shock:

ευτυχώς μετά ψιλοκατάλαβε τι είπε και μου είπε ότι θα προωθήσει την αίτηση για αναβάθμιση στο αρμόδιο τμήμα...πιστεύω σε κάνα 3ήμερο να πάω επιτέλους 1024...:o

Δημοσ.
απλά έχει προαναγγείλει ο ΟΤΕ οτι τις 768 τις κάνει 1 Mbit απλά καθυστέρησε 3 μήνες να ξεκινήσει να το κάνει για τους συνδρομητές 4net

Ο ΟΤΕ καθυστέρησε;

Αστείο είναι αυτό;

Δημοσ.

:-D:-D:-D:-D

Συνέβη....

Κατέβαζα ένα αρχείο από rapidshare με 78... λίγο έφυγα από το δωμάτιο και το βλέπω να μου έχει κολλήσει το κατέβασμα.. :fear:

Λέω ωχ...τι γίνεται τώρα...

και το ξαναβάζω και αντι για γύρω στο 80 βλέπω ένα μεγαλοπρεπέστατο

104

και χωρίς download manager.. :-D:-D:-D:-D

αυτά είναι...Παρασκευή απόγευμα το Τηλέφωνο και Δευτέρα απόγευμα η αναβάθμιση :-)

:-D:-D:-D:-D:cool:B):cool:B):cool:B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...