Προς το περιεχόμενο

msn κόλπο.

jimmysnn_17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

appear offline και τα μυαλα μας πονανε!Για ποιο λογο να δεις ποιος σε εχει κανει block η αν ειναι appear offline?Αν σε εχει κανει block γραψτον/ην ξερετε που...Και αν τον/την δειτε στο δρομο αλλαξτε πεζοδρομιο...να δειτε ποσο καλα 8α νιωσει....Αν παλι ειναι offline δν νομιζω αν μα8ετε οτι ειναι οffline και του μιλησετε να σας απαντησει...εχει κα8ε δικαιωμα και τα καταλληλα μεσα για να σας βγαλει τρελλους αν δν 8ελει να προδω8ει :-D αυτα τα λεω γιατι με εχουν τρελλανει στο SPAM SPAM SPAM

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα! Μη ψάχνετε αδίκως. Το λεγόμενο "triople blockchecker" και έπιανε και δεν είχε spam, εκτός αν ο χρήστης είχε ενεργοποιημένο το Tools->Privacy->"only members of my list can send me messages". Το άσχημο είναι πως λειτουργούσε μέχρι να βγουν οι Live Messengers, γιατί ο WLM έχει το κόλπο του να μιλάς ενώ είσαι offline. Πλέον δε δουλεύει τίποτα, εκτός από τα παραπάνω που δε ξέρω αν ισχύουν ή όχι!

Δημοσ.
εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί καθεστε και ασχολειστε να βρειτε ποιος από τις επαφές σας είναι μέσα ως appear offline.αφου αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει αυτή η δυνατότητα για να μην σε βλέπουν οι αλλοι.δηλαδη μου φαινεται πολύ χαζό να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος είναι μέσα αλλα δεν τον βλέπεις.αφήστε μας στην ησυχία μας όλους όσους θελουμε να "εμφανιζομαστε offline".μπααααα:P:p:p

δε χρειαζεται να καταλαβεις, ο καθενας εχει τους λογους του

Δημοσ.
Στο pidgin (msn client για linux) αν θυμάμαι καλά μπορούσες να δεις αν ο άλλος σε έχει μπλοκάρει. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός client για τα Windows ο οποίος να μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο όμως.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 06 : 28 : 34-----

aMSN απλό, λιτό και πλήρες! για linux, windows, mac... Βλέπεις αμέσως όσουσ σε έχουν κάνει block( είτε delete & block)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...