PavelX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Το είπα παραπάνω ότι σε μερικά δεν πιάνει (δεν ξέρω το λόγο). Στο προσωπικό μου e-mail ιδού τα αποτελέσματα
jimmysnn_17 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ούτε και σε εμένα έπιασε η σελέδα που έδωσες φίλε μου. Τι να πω μπορί να έχεις δίκιο μπορί και όχι.Δεν ξέρω
vretman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Tο http://www.msnblockchecker.info/ δυστυχως ΔΕΝ λειτουργει
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Tο http://www.msnblockchecker.info/ δυστυχως ΔΕΝ λειτουργει ...δυστυχώς ; Ευτυχώς δεν λες ; Μας έχουν ταράξει στα spam μ' αυτούς τους "status checkers"....
Deathy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ψαχνε στα ποστ που χω στειλει κατι θα βρεις...
innerwisp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Στο pidgin (msn client για linux) αν θυμάμαι καλά μπορούσες να δεις αν ο άλλος σε έχει μπλοκάρει. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός client για τα Windows ο οποίος να μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο όμως. -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 06 : 28 : 34-----
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πιστεύω ότι είναι όλα αυτά απάτες. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι τροφή για τους spamers. Κάποτε κυκλοφορούσε ένα site που υποτίθεται του έδινες ένα κινητό τηλέφωνο και σου έλεγε που βρίσκετε ο κάτοχός του. Το δοκίμασε ένας φίλος στο δικό του νούμερο και έβγαζε ένα χαζό flash με έναν κώλο. rofl Μετά όμως του έρχονταν διαφημίσεις με sms.
dark_banishing Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Στο pidgin (msn client για linux) αν θυμάμαι καλά μπορούσες να δεις αν ο άλλος σε έχει μπλοκάρει. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός client για τα Windows ο οποίος να μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο όμως. -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 06 : 28 : 34----- Το Pidgin υπάρχει και για windows. Αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.
Federer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αμα υπηρχε τροπος να τα δεις ολα αυτα να ειστε σιγουροι οτι θα υπηρχε και το αντιστοιχο script για το msn plus...
takis_act Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εγώ από τι δουλειά μπαίνω στο msn απο το meebo. Εκεί αν πάω τον κέρσορα πάνω στο όνομα τις επαφής που βλέπω online μου λέει αν ο άλλος σε έχει σαν επαφή ακόμα κι αν σε έχει κάνει Block
Siropiastos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 http://www.amsn-project.net/ κατεβαστε τελευταια εκδοση, καντε login αντι στον live messenger. λειτουργει κανονικοτατα, το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα εμαιλ, μου εδειξε, ποιος με εχει μπλοκ.
censOred Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί καθεστε και ασχολειστε να βρειτε ποιος από τις επαφές σας είναι μέσα ως appear offline.αφου αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει αυτή η δυνατότητα για να μην σε βλέπουν οι αλλοι.δηλαδη μου φαινεται πολύ χαζό να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος είναι μέσα αλλα δεν τον βλέπεις.αφήστε μας στην ησυχία μας όλους όσους θελουμε να "εμφανιζομαστε offline".μπααααα:p:p
los!!! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω να μην λειτουργούν όλα αυτά τα προγράμματα/σελίδες γιατί ποιός δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα μετά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.