Προς το περιεχόμενο

msn κόλπο.

jimmysnn_17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είπα παραπάνω ότι σε μερικά δεν πιάνει (δεν ξέρω το λόγο). Στο προσωπικό μου e-mail ιδού τα αποτελέσματα

msnvu8.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο pidgin (msn client για linux) αν θυμάμαι καλά μπορούσες να δεις αν ο άλλος σε έχει μπλοκάρει. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός client για τα Windows ο οποίος να μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο όμως.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 06 : 28 : 34-----

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι όλα αυτά απάτες.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι τροφή για τους spamers.

Κάποτε κυκλοφορούσε ένα site που υποτίθεται του έδινες ένα κινητό τηλέφωνο και σου έλεγε που βρίσκετε ο κάτοχός του.

Το δοκίμασε ένας φίλος στο δικό του νούμερο και έβγαζε ένα χαζό flash με έναν κώλο. rofl

Μετά όμως του έρχονταν διαφημίσεις με sms.

Δημοσ.
Στο pidgin (msn client για linux) αν θυμάμαι καλά μπορούσες να δεις αν ο άλλος σε έχει μπλοκάρει. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός client για τα Windows ο οποίος να μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο όμως.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 06 : 28 : 34-----

Το Pidgin υπάρχει και για windows.

Αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.

Δημοσ.

Εγώ από τι δουλειά μπαίνω στο msn απο το meebo. Εκεί αν πάω τον κέρσορα πάνω στο όνομα τις επαφής που βλέπω online μου λέει αν ο άλλος σε έχει σαν επαφή ακόμα κι αν σε έχει κάνει Block

Δημοσ.

εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί καθεστε και ασχολειστε να βρειτε ποιος από τις επαφές σας είναι μέσα ως appear offline.αφου αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει αυτή η δυνατότητα για να μην σε βλέπουν οι αλλοι.δηλαδη μου φαινεται πολύ χαζό να κάθεσαι να ψάχνεις ποιος είναι μέσα αλλα δεν τον βλέπεις.αφήστε μας στην ησυχία μας όλους όσους θελουμε να "εμφανιζομαστε offline".μπααααα:P:p:p

Δημοσ.

Ελπίζω να μην λειτουργούν όλα αυτά τα προγράμματα/σελίδες γιατί ποιός δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα μετά..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...