Προς το περιεχόμενο

msn κόλπο.

jimmysnn_17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω αν κάποιος απο τις επαφές μου είναι μέσα στο msn αλλά έχει την επιλογή "εμφάνιση εκτός σύνδεσης"?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν υπάρχει όπως επίσης δεν υπάρχει τρόπος να δεις ποίοι σε μπλοκάρανε. και ότι αντίστοιχο κυκλοφορεί κατά καιρούς είναι "απατή" trojan. γιαυτο σε καμία περίπτωση μην πατήσεις link που πότε πότε εμφανιζοντε και λένε πως κάνουν τέτοια κόλπα. το πιο γνωστό είναι botaki και σου κλέβει το password από το msn...

σε αυτό η microsoft είναι κατηγορηματική

τα συμπεράσματα δικά σου

Δημοσ.

...με τη μόνη διαφορά ότι μπορείς να δεις ποιοί σε έχουν βγάλει από τη λίστα τους,πράγμα που "ισοδυναμεί" ΚΑΙ με το block....

Δημοσ.

υπαρχει τροπος μονο αμα εχει αυτον τον ιο του μσν ο αλλος.(που σου στελνει ενα λινκ και αμα το πατησεις τον κολλας και εσυ.) προσφατα μου ρ8ε το λινκ απο οφ λαιν επαφη!!που σημαινει οτι ηταν μεσα αλλα οφ λαιν(μετα μιλισαμε κιολλας) γιαυτο αρχισε να σκορπας τον ιο!! χαχα!πλακιτσα εννοειται

Δημοσ.
δεν υπάρχει όπως επίσης δεν υπάρχει τρόπος να δεις ποίοι σε μπλοκάρανε. και ότι αντίστοιχο κυκλοφορεί κατά καιρούς είναι "απατή" trojan. γιαυτο σε καμία περίπτωση μην πατήσεις link που πότε πότε εμφανιζοντε και λένε πως κάνουν τέτοια κόλπα. το πιο γνωστό είναι botaki και σου κλέβει το password από το msn...

σε αυτό η microsoft είναι κατηγορηματική

τα συμπεράσματα δικά σου

Και όμως γίνεται εάν δοκιμάσεις με το e-mail. Πχ, στο http://www.msnblockchecker.info/ αν βάλω το e-mail μου, μου βγάζει ότι είμαι online (εάν όντως είμαι). Χωρίς να βάλω κωδικό. Έτσι μπορώ να βάλω το e-mail κάποιου που "νομίζω" ότι με έχει κάνει block και αν τον δω online εκεί και δεν τον βλέπω στο msn, εντάξει, 1+1=2.

Υ.Γ. Για κάποιο λόγο δεν πιάνει με όλα τα e-mails, δεν ξέρω γιατί :P

Δημοσ.

δεν θα έλεγα πως το link λειτουργεί,τουλάχιστον στον δικό μου email.

το δοκίμασα και όταν το msn είναι appear offline αλλά και οταν είναι away και στις 2 φορές έδειχνε offline...

Δεν υπάρχουν τέτοια κόλπα,πια

Δημοσ.

Δεν πιάνει αν ο άλλος έχει βάλει στην καρτέλα Privacy στην block list τους "All others". Δηλαδή όλοι εκτός λίστας θα τον βλέπουν ως offline. Και έτσι είναι από default..

Και ντάξει να βάζεις το δικό σου μέιλ νο πρόμπλεμ. Αλλά βάζετε τα μέιλ άλλων και γεμίζουν μετά σπαμ.

Δημοσ.

Και ντάξει να βάζεις το δικό σου μέιλ νο πρόμπλεμ. Αλλά βάζετε τα μέιλ άλλων και γεμίζουν μετά σπαμ.

πες τα ντε..

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει στον εαυτό μου πάνω από 10 φορές (για να δω ότι πιάνει ακόμη) και δεν έχω δει ούτε ένα spam mail. Ίσως η hotmail να έχει καλό φίλτρο :P hahahahahahahahahah

Δημοσ.

Πάντως είναι σίγουρο ότι δίνετε mails για spam

Και το κακό είναι ότι είναι άλλων

Και δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα δεχτείς spam, είναι πολλοί οι υποψήφιοι και δεν φτάνουν για όλους

Δημοσ.
Το έχω δοκιμάσει στον εαυτό μου πάνω από 10 φορές (για να δω ότι πιάνει ακόμη) και δεν έχω δει ούτε ένα spam mail. Ίσως η hotmail να έχει καλό φίλτρο :P hahahahahahahahahah

για να πω και τα δικα μου συμπερασματα (βεβαια τα ειπα και ημουν αρκετα συγουρος) μολης δοκημασα σε μια ΕΝΕΡΓΗ εγγραφη μου και την εβγαλε OFFLINE. τι αλλο θες δηλαδι για να σου φωναξει ειμαι απατη? οτι να ναι βγαζει και σιγουρα spamari...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...