kopa88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πηρα χθες το εν λογω παιχνιδι, και καθως εψαχνα τα achivements του ειδα οτι υπαρχουν 2 κρυφα. Γνωριζει κανεις τιποτα? Οποιος το εχει και θελει να με βοηθησει για τα online achivements (θα πραξω και εγω το ιδιο για αυτον βεβαια) ας στειλει πμ να συνενοηθουμε.
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 αν σε ενδιαφερει,στο cgi.ebay.co.uk πουλανε 1000 achieve για καθε παιχνιδι 5 ευρω εκαστος. τα 2 secret εχουν να κανουν με online gaming. Fashion Police - Knock of 20 hats - 100G Noob - Suicide ten times in a multiplayer match στο πρωτο πρεπει να κανεις 20 headshot σε ενα ranked παιχνιδι.
hexenlord Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 mipos na kaname en thread gia achievement help?ehoun se alla forum. Alla ke sy re Kopa, aman re pedi mou!ola ta online stimena????
kopa88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 εμ αφου καθε φορα που παιζω, με βγαζει με κατι ατομα που ουτε να κουνηθεις προλαβαινεις. Προχθες που επαιζα DiRT, με εβγαλε με τον νουμερο 2 και νουμερο 8 στον κοσμο. τι να κανω... ουτε απολαμβανω το παιχνιδι. Δεν ειμαι ασχετος αλλα οχι και ετσι!
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 με εβγαλε με τον νουμερο 2 και νουμερο 8 στον κοσμο. τι να κανω... ουτε απολαμβανω το παιχνιδι. εδω που τα λεμε δεν ειναι και ακατορθωτο να νικησεις το νουμερο 2 και 8 στο online hall of fame του Dirt.αν κοιταξεις ολη την λιστα 20 ατομα ειναι ολα κι'ολα που το εχουνε παιξει να πεις οτι επαιξες με τα αντιστοιχα 2+8 (Chaos Assassin + σια),στο call of duty 4 να πω ενταξει,δεν παλευετε.... offtopik.τι ειναι αυτος ο chaos ρε παιδια,150 kill σε καθε αγωνα και 124 streak εχει ο μπασταρδος.... edit:οχι kopa88 δεν το εχω.παιζω μονο τα σοβαρα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.