Προς το περιεχόμενο

asus eee overclocking

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ενδιαφερομαι να κανω οverclocking στο asus μου....απο την μανα του βγαινει underclocked στα 600,ενω κανονικα ειναι στα 900....ποσο περιπου να το ανεβασω ετσι ωστε να λειτουγει πολιτισμενα και να εχει κανονικη διαρκεια ζωης??να πω ακομα οτι του εχω βαλει και 2gb ram...αν ανεβασω την ταχυτητα στον επεξεργαστη θα εχω προβλημα με θερμοκρασιες??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγω δε θα το ρισκαρα, καποιο λογο θα ειχνα για τον ριξουν στα 600...

Ισως κακη ψυξη λογω ελλειψης χωρου....

με το προγραμμα αυτο,το overclocking ειναι μονιμο η μπορεις να το επαναφερεις στα 600 οπως ηταν αρχικα?το λεω,γιατι απο βιντεο που εχω δει το τρεχουν και μετα αλλαζουν την συχνοτητα πιο χαμηλα η ψηλα..ακομα το προγραμμα αυτο ξεκιναει στα startup programms ετσι ωστε μετα απο μια επανεκινηση να διατηρηθει η υψηλη συχνοτητΑ??

Πραγματικά η έλλειψη χώρου ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην ψύξη. Τουλάχιστον η ρύθμιση το ανεμιστήρα πρέπει να είναι στο μάξιμουμ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η ψύξη θα είναι επαρκής.

παιδια το ανεβασα με αυτο το προγραμματακι στα 900,μεχρι τωρα ολα καλα...θερμοκρασιες το πολυ 57 απο 50 που ειχε αρχικα....δεν ειναι καθολου ασχημα!

max 57 ειδα οταν εβλεπα ταινια και ταυτοχρονα εκανα μεταφορα 2gb αρχειων...παιχνιδια δεν προκειται να παιξω αρα δεν πιστευω να επιβαρυνθει τρελα το μηχανημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...