xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παίδες καλησπέρα,επειδή έκανα κ ποστ στο θέμα για τ psp,αλλά δν πήρα απάντηση ακόμα,είπα να τ πω κ με νέο θέμα.... Λοιπόν προχτές αγόρασα τ psp slim n lite.Ωραίο φαίνεται,αλλά τ θέμα είναι πώς θα τ συνδέσω στο δίκτυο μου;Έχω κάνει access point,νομίζω δλδ,κ μια το βρίσκω από τ psp κ μια όχι...Μια φορά που τ έπιασα νόμιζα ότι θα συνδεόμουν,αλλά τλκ έβγαλε μνμ τ πσπ ότι έχασε τν σύνδεση....τί συμβαίνει;;Να αναφέρω ότι έχω vista home premium en sp1(πλέον).Το έκανα κ update στην έκδοση 3.93 μέσω usb,αλλά πάλι τπτ δν τ βρίσκει λέει τ access point....θέλει κάποια συσκευή τ pc m;Τν κεραία τν έχω πάνω....κ ασύρματο δίκτυο που είχα κάνει δν είχα πρόβλημα με ένα λάπτοπ ενός φίλου μ που τ είχε φέρει... Και με wifi πώς συνδέομαι να παίξω;;Δν νομίζω εδώ Αγγλία να έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό... Τί άλλες δυνατότητες έχει τ psp άμα συνδεθεί στο net;; Ευχαριστώ.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Κανείς;;; Πρέπει να έχω συσκευή access point μόνο;;
gherudos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Διάβασε λίγο αυτό: http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1703&sid=1c43d06ff69250b330ecd2c937901820
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.