alekszisi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια, εδω και μερες καποιες ταινιες(dvdrip) εχουν ελαχιστο ηχο,σχεδον καθολου κυριως απο της φωνες τον ηθοποιων...δηλαδη αν σε μια σκηνη για παραδειγμα σπασει το τζαμι θα ακουστει κανονικα,ενω αν μιλησει καποιος ηθοποιος δεν ακουγεται τιποτε...αν γνωριζεται πειτε μου αν φταινε οι ταινιες,που ειναι σπανιο η αν εχω προβλημα με την καρτα ηχου του υπολογιστη μου.. ευχαριστω προκαταβοληκα!
gargoyle1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ακυρωση φωνης στην καρτα ηχου.Δεν ξερω τι καρτα εχεις αλλα ψαξε μηπως τικαρησες κατα λαθος την ακυρωση.
alekszisi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ακυρωση φωνης στην καρτα ηχου.Δεν ξερω τι καρτα εχεις αλλα ψαξε μηπως τικαρησες κατα λαθος την ακυρωση. δεν ειναι αυτο,ηχος υπαρχει οταν παιζει μουσικη πχ...το θεμα ειναι στις ταινιες και συγκεκριμενα στις φωνες των ηθοποιων..
firegarden Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μαλλον εχεις εγκατεστημενο τον ac3 codec και ειναι ρυθμισμενος στο 5.1 surround sound κι οχι στο στερεο.
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2020256
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.