Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με vista


ciricaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

 

Εγκατεστησα σημερα τα vista business αυθεντικα και ενω πηγαιναν ολα καλα ξαφνικα σε καποια μη "επωνυμα" προγραμμα, οπως το emule ή το daemon tools δεν γινοταν install και μου εβγαινε το μηνυμα λαθους "NSIS ERROR : Error launching installer", ενω σε άλλα, όπως google earth, office 2007, nero 8 γίνεται κανονικά.

Το ειρωνικό είναι ότι αν τοποθετησω το αρχειο σε ενα εξωτερικο σκληρο ή σε ενα cd και τρεξω από εκει το installer εγκαθισταται κανονικα!

 

Ξερει μηπως κανεις τη λυση του προβληματος ή γενικα είχε ποτε κανεις αυτο το προβλημα;

 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Το emule στα Vista δεν έχει πρόβλημα συμβατότητας...

Ακόμα & 64bit έκδοση των Business να έχεις εγκαταστήσει, είχα κάποτε τα Ultimate 64 bit σε ένα παλιό laptop & το emule λειτουργούσε!

Άρα κάτι άλλο παίζει...

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το installer, να το παρεις από άλλο mirror, και με το emule υπάρχουν διάφορα mods που δεν χρειάζονται install, απλά κάνεις unrar και παίζει. Τέλος δοκίμασε να τα τρέξεις ως διαχειρiστής (δεξί κλικ-> Run As Administrator).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...