elouros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Η μητρικη μου ειναι η asus m2v.Εχω 2 gb ram (1 και 1) και οταν πηγα να βαλω και τριτη τις περισσοτερς φορες δε μου ανοιγε η οθόνη αλλά και όταν άνοιγε μου έβγαζε άκυρα χρώματα χωρίς να φορτώνει το pc.η τοποθέτηση τους ήταν σωστή.Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει.
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βγάλε τις παλιές και άσε μόνο την καινούρια, να δούμε αν είναι προβληματική η συγκεκριμένη, ή υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.
elouros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Το εχω δοκιμασει.Οποιοσδήποτε συνδυασμός με δυο ram δουλεύει.Αντίθετα οποιασδήποτε με τρεις δε δουλεύει.http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/icon5.gif Question
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μήπως έχει κάποιο limit η μητρική σου στα 2giga? Ποια μητρική έχεις? Το μόνο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ αν δεν, είναι ασυμβατότητα μεταξύ μνημών, πράγμα πολυ σπάνιο... Δηλαδή είσαι πολύ άτυχος...
elouros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εχει limit στα 4 giga.Οι ram ειναι ολες kingston 1 giga 800 mhz.Η μια το μονο που εχει διαφορετικο πρεπει να ειναι η ψυχτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.