Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μώλις αγόρασα το παραπάνω tv tuner είναι hybrid για την ιστορία το εγκατέστησα όλα κανονικά drivers και το πρόγραμμά του πάω να κάνω αναζήτηση καναλιών και τίποτα.

Έχω αλλάξει τρεις κεραίες. Στον ήχο έχω θόρυβο αλλά η εικόνα ακόμα και όταν ψάχνει μένει μπλε στάσιμη. Καμία αλλαγή. Αφού τελειώνει το scan αλλάζω κανάλια και μένει η μπλε εικόνα μόνιμη.

Τι μπορεί να φταίει?

Το λογισμικό που χρησιμοποιεί η εν λόγω κάρτα είναι το Cyberlink PowerCinema 5.0

Δημοσ.

Πάτα run/regedit. Μετά πήγαινε hkey_local_machine και hardware. Μετά βρες το ACPI και κάντο όλο delete.

Είναι γνωστό πρόβλημα της κάρτας αυτής και θα λυθεί αμέσως. Μην ανησυχείς.

Δημοσ.

Έκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι χρειάστηκε να βάλω τη χώρα Γερμανία για να δουλέψει.

Τώρα έχω και νέο πρόβλημα. Ενώ πιάνει καλά κάνει κάτι αλλοιώσεις στην εικόνα ενώ η κίνηση είναι σπαστή σαν βιντεάκι από κινητό είναι γενικά η εικόνα αλλά σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Επίσης το powercinema είναι απαράδεκτο αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο να δουλεύει και το remote.

Το μηχάνημα είναι ένα acer 5101 με 1GB ram και τη X1100 με κοινόχρηστη 128ΜΒ δε νομίζω να έχω πρόβλημα εκεί.

Επίσης και το σήμα μου είναι πολύ καλό

Δημοσ.

Έχω και εγώ αυτή την κάρτα, και ενώ στην πρώτη εγκατάσταση για λίγο δούλεψε καλά, κάποια στιγμή με την επιλογή της κάρτας στο Powercinema ο υπολογιστής έκανε αυτόματη επανεκκίνηση. Απο τότε και μετά το Power cinema κρασάρει στο σκανάρισμα. Έκανα επανεγκατάσταση οδηγών και προγράμματος, μέχρι φορμάτ και επανεγκατάσταση των windows αλλά δε γίνεται τίποτα. Το Power cinema δεν κάνει σκαν της κάρτας ούτε analog ούτε digital. Παραμένει στο 0% και μετά απο λίγο κολλάει το πρόγραμμα και δεν κλείνει καν, παρά μόνο με επανεκκίνηση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες και γω αγορασα την παραπανω καρτα αλλα εχω προβληματα με την εικονα κανει κυματα και δεν εχει καθολου καλη ποιοτητα....τι φταιει???

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο φίλε natic21 κάνει σαν να είναι εικόνα από παλιό video και σαν να χάνει frames, να κολλάει η εικόνα μερικές φορές για λίγο.

Που μπλέξαμε ρε γμτ

Δημοσ.
Έχω και εγώ αυτή την κάρτα, και ενώ στην πρώτη εγκατάσταση για λίγο δούλεψε καλά, κάποια στιγμή με την επιλογή της κάρτας στο Powercinema ο υπολογιστής έκανε αυτόματη επανεκκίνηση. Απο τότε και μετά το Power cinema κρασάρει στο σκανάρισμα. Έκανα επανεγκατάσταση οδηγών και προγράμματος, μέχρι φορμάτ και επανεγκατάσταση των windows αλλά δε γίνεται τίποτα. Το Power cinema δεν κάνει σκαν της κάρτας ούτε analog ούτε digital. Παραμένει στο 0% και μετά απο λίγο κολλάει το πρόγραμμα και δεν κλείνει καν, παρά μόνο με επανεκκίνηση.

Εγώ τη γύρισα πίσω και πήρα την pinnacle pctv hybrid usb stick και ησύχασα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Πάτα run/regedit. Μετά πήγαινε hkey_local_machine και hardware. Μετά βρες το ACPI και κάντο όλο delete.

Είναι γνωστό πρόβλημα της κάρτας αυτής και θα λυθεί αμέσως. Μην ανησυχείς.

τι ακριβως πρεπει να κανω???

• 7 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά τι κάνατε τελικά??

έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και έχω φάει άπειρες ώρες να το λύσω εδώ και δύο εβδομάδες. τι να κάνω?

έχω την u7000 και ενώ τα έχω εγκαταστήσει όλα στο πρόγραμμα μου λέει ότι δεν βρέθηκε video capture device! έχω vista

Δημοσ.

Δοκίμασέ τη σε άλλο pc και αν είναι οκ πούλα τη και πάρε μια άλλη αλλιώς στείλτη για επισκευή. Η εταιρία αυτή είναι για τα κλάματα τουλάχιστον στις κάρτες tv.

Εμένα ενώ δεν είχε καποιο πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ, από Gigabyte κανένας λόγος για ασυμβατότητα και φυσικά δεν μπορούσα να την επιστρέψω. Αν δε σου έπαιξε με αυτά που λένε τα παιδιά πριν (χώρα Γερμανία κτλ) παράτησέ τη.

Sorry για τον τόνο μου αλλά τόσα χρόνια με υπολογιστές τέτοιο χάλι μόνο σε αυτή την κάρτα έχω δεί. Άσε που το πρόγραμμα είναι για τα πανηγύρια.

Μακρυά από αυτή τη κάρτα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω την πηρα εκανα κανονικα εγκατασταση σε xp pro..μου εχει κανει ενα εικονοδιο το presto pvr απο το οποιο ανοιγω το προγραμμα και βλεπω τηλ..αυτο που θελω να ρωτησω βασικα επειδη η εικονα δεν ειναι κ οτι καλυτερο χαλια δλδ,μηπως μπορω και αν εχει να κανει αυτο να βλεπω tv με αυτο το στικακι αλλα με αλλο προγραμμα..ελπιζω να μη σας μπερδεψα

ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ το powercinema της cyberlink που είχε η δικιά μου ή το chris tv(δεν ξέρω αν θα λειτουργεί το τηλεκοντρόλ με αυτό) ή οτιδήποτε άλλο.

Όταν λες χάλια εικόνα τι εννοείς? Έχεις πολλά χιόνια ή αλλοιωμένα χρώματα, περίεργες γραμμές, τρεμόπαιγμα κτλ.

Στην πρώτη περίπτωση θα φταίει η κεραία σου λογικά και στη δεύτερη το ψάχνεις για οδηγούς/πρόγραμμα ποιο θα σου δουλέψει καλύτερα

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...