foivos24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σε ολους η8ελα να ρωτησω πως μπορω να κανω print screen στον υπολογιστη μου?? εχω windows vista .Παλαιοτερα με τα XP τα καταφερνα αλλα τωρα δεν μπορω. Πατουσα το κουμπι στην τρεχουσα σελιδα - εικονιδιο του υπολογιστη που η8ελα να απα8ανατησω και επειτα εκανα copy - paste στο paint αλλα τωρα για καποιο λογο δεν γινεται!!! μπορει καποιος να βοη8ησει?? Ευχαριστω προκαταβολικα....
michalis2610 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Φοίβο εάν είσαι σε φορητό μπορεί να χρειάζεται να πατήσεις fn+prt sc για να κάνεις σύλληψη και μετά να κάνεις paste στο paint ή ότι άλλο χρησημποιείς.
foivos24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Φοίβο εάν είσαι σε φορητό μπορεί να χρειάζεται να πατήσεις fn+prt sc για να κάνεις σύλληψη και μετά να κάνεις paste στο paint ή ότι άλλο χρησημποιείς. Nαι φιλε φορητο εχω αλλα δεν καταλαβα τι μου ειπες να πατησω...εννοεις shift ??
michalis2610 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Οχι shift. Πάτα ταυτόχρονα fn και print screen για να κάνεις την σύλληψη.
foivos24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Οχι shift. Πάτα ταυτόχρονα fn και print screen για να κάνεις την σύλληψη. ευχαριστω το βρηκα!!! αγνοησε το email
Sant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τα Vista έχουν και ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το "Εργαλείο αποκομμάτων" Θα το βρεις επιλέγοντας ΕΝΑΡΞΗ->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ->ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ. Σου επιτρέπεις να αποθηκεύεις σαν αρχείο ολόκληρη την οθόνη σου ή μέρος αυτής. Το αρχείο που δημιουργείται μπορείς να το επεξεργαστείς με οποιοδήποτε τρόπο καθώς φυσικά και να το εκτυπώσεις.
gnomonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τα Vista έχουν και ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το "Εργαλείο αποκομμάτων"Θα το βρεις επιλέγοντας ΕΝΑΡΞΗ->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ->ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ. Σου επιτρέπεις να αποθηκεύεις σαν αρχείο ολόκληρη την οθόνη σου ή μέρος αυτής. Το αρχείο που δημιουργείται μπορείς να το επεξεργαστείς με οποιοδήποτε τρόπο καθώς φυσικά και να το εκτυπώσεις. Μπράβο ήταν κάτι που έψαχνα καιρό,ευχαριστούμε που μας βοηθάτε,για να τα ανακαλύψεις μόνο σου αδύνατον
microadonis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ΕΧΩ COPIA XP ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΚ!ΕΧΩ ΓΝΗΣΙΑ ΧΡ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ COPIA!ΠΩΣ????
sintalkas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Φίλε γιατί δεν φτιάχνεις καινούριο θέμα και χάλας αυτό. ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΣΚΟΠΑ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. φίλε ολά αυτά στα λεω για να προσέξεις την επόμενη φορά και να μην το κάνειςμην το πάρεις ως επίπλιξη .
foivos24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Τα Vista έχουν και ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι το "Εργαλείο αποκομμάτων"Θα το βρεις επιλέγοντας ΕΝΑΡΞΗ->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ->ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ. Σου επιτρέπεις να αποθηκεύεις σαν αρχείο ολόκληρη την οθόνη σου ή μέρος αυτής. Το αρχείο που δημιουργείται μπορείς να το επεξεργαστείς με οποιοδήποτε τρόπο καθώς φυσικά και να το εκτυπώσεις. Φιλε sant ευχαριστουμε για το info! πιστευω οτι ειναι καλυτερα με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.