Giorgos? Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Σήμερα το πρωί προσπάθησα να μπω στον λογαριασμό μου της sporting bet και δεν μπορούσα με την δικαιολογία ότι έχει παρόμοια στοιχεία με άλλους λογαριασμούς. Ακούστε τι μου ζήτησαν για να ενεργοποιηθεί ξανά: την χρεωστική μου κάρτα μπρος πίσω φωτοτυπία(LOL),την ταυτότητα μου και φωτοτυπία με το Α.Φ.Μ. Κσειρει κανεις κατι για αυτο ποσο εμπιστο ειναι η οχι?
ten-ten78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Επικοινώνησε μαζί τους και αν επιμένουν μπορείς να τα στείλεις αλλα ΣΒΗΣΕ όλα τα στοιχεία από την κάρτα εκ΄τος του ονοματός σου φυσικά
polidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μην δίνεις τίποτα απλός άλλαξε στοιχηματζιδικο. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
scorer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ναι οντως φιλε μν δωσεις τπτ.Αλλαξε εταιρεια τοσες πολυ καλυτερες απο αυτην υπαρχουνε.
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αν δεν εχεις λεφτα μεσα τοτε φυσικα και πας αλλου...αν εχεις ομως, παρε τους τηλεφωνο και αν ειναι οντως εγκυρο το email τοτε δε παιζει προβλημα....τα στελνεις...πολλες εταιρειες ζητανε διαφορα....αλλες με καλυμενα νουμερα, αλλες οχι. Ενα ειναι το σημαντικο. Να μην ειναι phising email.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ. Μην κάνεις το λάθος και τους δώσεις τέτοια στοιχεία. Δεν έχουν καμία δουλειά να τα ζητάνε.
kosmasgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εγώ είμαι Bet365. Στην εγγραφή έβαλα στοιχεία : Ονοματεπώνυμο , email , διεύθυνση και τα στοιχεία της κάρτας. Τίποτα άλλο
dark_banishing Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Προφανώς εννοούν να τα στείλεις καλυμμένα. Μπορείς με ένα μειλ να ζητήσεις να στο εξηγήσουν ακριβώς.. Μου είχε τύχει και εμένα και μάλιστα επειδή ήμουν άσχετος τότε τους την έστειλα με όλα τα στοιχεία εμφανή. Μου έστειλαν απάντηση μετά ότι έκανα βλακεία
kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 κ η betoto.com ζητησε μπρος-πισω ταυτοτητα σε αναληψη κ μαλιστα κανουν κ 3 μερες για να τα βαλουν στην τραπεζα κ αλλες 2-3 αυτοι. αυτο π καναν στο παιδι μαλλον εχει να κανει γιατι φοβουνται τα sure bets
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 καλυψε τα παντα και μιλα μαζι τους στο τηλεφωνο ΖΗΤΗΣΕ το ονομα αυτου που μιλας να ξερεις ποιος ειναι και στειλτα . Χωρις ονομα μην κανεις τιποτα εφοσον σου μιλησει καποιος
prowler13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 τι αφμ ρε ελεος.φυγε μακρια φιλε.εχω κακη εμπειρια απο sportingbet ου κλειδωσανε λογαριασμο γιατι κ καλα ειχα κ δευτερο στην οικογενεια αλλα δεν ακυρωσανε τα στοιχηματα οποτε δεν πηρα κ το παραμικρο πισω.ουτε καν τισ αρχικες καταθεσεις ουτε αυτα που ειχα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.