Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company Beta {XBOX360 Only}

The_Sheep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για πείτε γενικές εντυπώσεις guys.Είναι σαν το καλό BTF2?Όλα είναι destructible?

Εγώ αυτο που εγω παρατήρησα (από διάφορα βίντεο, δεν το έχω παίξει) είναι ότι το destructible που λέμε είναι ψευτόdestructible τελικά. Τι θέλω να πω, πχ αν ρίξεις πάνω σε έναν τοίχο ενός σπιτιού αυτός θα πέφτει παντα με τον ίδιο τρόπο, όπου κ αν ρίξεις.... Εξάλλου αν ήταν πλήρως καταστρέψιμο το περιμβάλον, κανονικά τα σπίτια θα έπρεπε να γκρεμιζόντουσαν πλήρως, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τα εκρηκτικά που κουβαλάς...

Το τίρινγκ είναι όντος εκνευριστικό όταν παίζεις κ πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί....

Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους προνομιούχους που έχουν το παιχνίδι: Εμφανίζει πάνω στους αντιπάλους κόκκινη βούλα όπως κ στο Μόντερν Κόμπατ? Προδίδει τις θέσεις των αντιπάλων ή όχι?

Δημοσ.

τα κτιρια καταστρεφονται μεχρι να μεινουν οι κολονες κ τα θεμελια.τανκ,μεταφορας προσωπικου,ελικοπτερα,βαρκες,πυροβολικο,humvee,αντιαεροπορικα,airstrike,πολεμος!

να στρωσουν λιγο τους σερβερς κ θα γινει χαμος..

Δημοσ.
Εγώ αυτο που εγω παρατήρησα (από διάφορα βίντεο, δεν το έχω παίξει) είναι ότι το destructible που λέμε είναι ψευτόdestructible τελικά. Τι θέλω να πω, πχ αν ρίξεις πάνω σε έναν τοίχο ενός σπιτιού αυτός θα πέφτει παντα με τον ίδιο τρόπο, όπου κ αν ρίξεις.... Εξάλλου αν ήταν πλήρως καταστρέψιμο το περιμβάλον, κανονικά τα σπίτια θα έπρεπε να γκρεμιζόντουσαν πλήρως, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τα εκρηκτικά που κουβαλάς...

Το τίρινγκ είναι όντος εκνευριστικό όταν παίζεις κ πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί....

Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους προνομιούχους που έχουν το παιχνίδι: Εμφανίζει πάνω στους αντιπάλους κόκκινη βούλα όπως κ στο Μόντερν Κόμπατ? Προδίδει τις θέσεις των αντιπάλων ή όχι?

Ευχαριστώ για την απάντηση.Επίσης και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό που ρωτάει ο Wolfidis.:-)

Δημοσ.
Nαι παιδιά, όταν στοχεύεις εχθρό εμφανίζεται κόκκινη βούλα..

Βασικά αν οταν τον σημαδέψεις στον εμφανίσει κόκκινο δεν πειράζει. Αυτό γινόταν ανέκαθεν στα BTF. ΑΛλά είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβαινε στο προηγούμενο πως όταν πλησίαζες τον αντίπαλο, το παιχνίδι αποκάλυπτε την θέση του ασχέτως αν τον σημάδευες ή οχι.

Απαράδεκτο πράγματι. Τελικά στον εμφανίζει κόκκινο αν τον σημαδέψεις μόνο ή και όταν τον πλησιάσεις?

(Πάντως αν είναι όπως στο παλιό και δεν υπάρχει επιλογή για σερβερς με κλειστή αυτή την βλακεία δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν το έπαιξα το προηγούμενο. :mad:)

Δημοσ.

Έπαιξα τελικά μερικά παιχνίδια στο live.

Τι να πω?

Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα με τα γραφικά και το animation (σκιές, tearing, ξύλινες "κυλιόμενες" σκάλες (lol) κτλ) που λογικά θα έχουν διορθωθεί στην τελική έκδοση, τα μεγάλα λάθη δεν νομίζω να διορθωθούν!

πχ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του BTF θα πρέπει να ξεχάσετε την prone... μόνο καθιστοί (σε στάση χεσίματος) απο δω και πέρα και πολύ σας είναι.

Συνεχίζει το ίδιο εκνευριστικό κάρφωμα των αντιπάλων με μια κόκκινη βούλα! (αν και δεν είναι τόσο χάλια όπως στο MC... κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Ισως όταν κάποιος απο την ομάδα τους πυροβολάει αυτή σταμπάρονται με την βούλα, ή κάτι τέτοιο)

Οι χειροβομβίδες είναι τελείως ψόφιες και ακόμα πιο ψόφιο το grenade launcher που έχεις κάτω από το όπλο. Για να μην μιλήσουμε για το sniper που θυμίζει αεροβόλο στην ζημιά που μπορεί να κάνει.... (συμφωνώ ωστόσο στο να μην έχει τόση δύναμη το RPG)

Το πιο γελοίο βέβαια είναι το πως διαλύονται τα διάφορα αντικείμενα όταν τα πυροβολείς...πχ αν πυροβολήσεις μια ξύλινη καρέκλα αυτη ανατινάζετε πριν διαλυθεί LOL λέμε LOLLL

Ο τρόπος που τρέχεις, επίσης, θυμίζει έγκυο στον όγδοο μήνα!

Να πώ και ένα θετικό...δεν έχει Killcam.... δεν βρίσκω κάτι άλλο (και καλά)

ΒΤFBC Beta <<<πολύ μικρότερο απο<<< CoD4 (και beta αμα λάχει)

Δημοσ.

ΒΤFBC Beta <<<πολύ μικρότερο απο<<< CoD4 (και beta αμα λάχει)

συμφωνω και εγω μαζι σου.μαλλον για single 2-3 μερες το battlefield,και μετα call of duty χαλαρα.

Δημοσ.

εμενα μουα αρεσε. το κατεβασα χθες και εκτος απο καποια προβληματα στα γραφικα ηταν εφχαριστο παιχνιδι! Και χωρις lag.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...