vakol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εγώ αντιθέτος δεν είδα καμιά τραγική διαφορά εκτός του ότι το internet, και όχι τόσο τα downloads, αλλά το σερφάρισμα έγινε πιo αργό, να φταίει η forthnet? τι να πω. Εάν έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ας μας πει....
HexStatic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Βασική διαφορά που είδα είναι στο remote desktop connection που σου δίνεται η επιλογή να επιλέξεις να μην βγάλει το κλασικό ενοχλητικό μήνυμά όταν πας να κάνεις connect remotely σε άλλο πισι. Επίσης αντιγράφει πιο γρήγορα αρχεία μέσω του δικτύου που έχω στο σπίτι . ίσως για αυτό φταίει και η έχτρα ραμ που έχω βάλει στο πισι. Αντι για 3.24 ραμ πλέον βλέπει 4 (απο τα 6 που εχω). του μπι κοντινιουντ.
papeipa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Εγω τωρα τι να κανω ? Να κλαψω η να γελασω??? Σε παρθενα απειραχτα Vista Ultimate English αμεσως μετα την εγκατασταση τους , περασα εχτες το SP1 (400MB) μπας και διορθωθει το προβλημα που παρατηρησα (το ποντικι μου παγωνει σαν να εχει λοξυγγα καθε 2 δευτερολεπτα...) Τι το θελα ? με το που παει να μπει στα Vista κλεινει και ξανανοιγει.... δεν με αφηνει να κανω τιποτα ....Το εχει παθει κανενας σας ? Λετε να φταιει το αρχικο Vista installation?
John-lamia Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 ειναι αντιγραμμενα το windows σου? γιατι αυτο το εκαναν k τα xp (αντιγραμενα ) οταν εβαζες σερβις πακ. επανεκινηση σινεχεια!!!! κατεβασε με κανα τορεν κανενα αλλο κλιδακι...
stayros32001 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 να μια αποδειξη οτι υπαρχουν! τα εχω εδω και 2 μερες! δεν πατανε! ΠΕΤΑΝΕ
21century Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Ελπίζω ότι άλλοι δεν θα έχουν προβλήματα παρόμοιου περιεχομένου, φυσικά περιμένουμε και την ελληνική έκδοση για να την τεστάρουμε επιτέλους..
tmdgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 εχω εγκαταστησει το sp1 4 μερες τωρα και λειτουργει μονο ο internet explorer 64 bit.Το ολο συστημα εγινε αρκετα γρηγορο με μοναδικο προβλημα αυτο που προανεφερα.Αν δεν βρω λυση θα τα βγαλω.Υπαρχει τροπος να ενεργοποιησω τον internet explorer 32bit;
agoraki_23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ερώτηση πάω να εγκαταστήσω το sp1 και μου βγαίνει μήνυμα λάθους 0χ80073712. Τι σημαίνει αυτό? Έκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι τίποτα..
saab 93 aero Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 γειά σας θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα service pack των vista... εχω βρεί το πρώτο service pack αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω και το διέγραψα κατα λαθός, μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρώ και πώς το εγκαθιστούν???:
HARISGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πρώτον ένα το βάλλεται και πάτε στην αξιολόγηση του συστήματος και την ξανακκκινίστε θα σας βαθμολογήσει την ram (1024) με μεγάλη βαθμολογία από το πριν όντως είναι πολύ γρήγορα το λειτουργικό με το sp1 δυστυχώς υπάρχουν μερικά αλλά έτσι που τα δοκίμασα μία ώρα δεν φορτώνει τον πινάκα έλεγχου δεν μπορείς να κάνεις άλλο λογαριασμό χρήστη η εξατομίκευση και πολλές λειτουργίες που γίνονταν απο την επειφάνεια εργασίας δεν λειτουργούν και το τρελό δεν εχει τα airo και το δοκίμασα μία ωρα !!!! ααα ξέχασα οταν σε ενα pc εκανα activasion με το πρώτο crack ekama format διότι δεν ξεκινούσε το σύστημα
tempes Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 αυτό ίσως να μην έχει να κάνει με το sp1 αλλά με το crack. Μέχρι πριν τα χριστουγεννα άρχισαν να μου κλειδώνουν διάφορες λειτουργίες σταδιακά μέχρι που δεν μπορούσα να κάνω τπτ άλλο από το να ανοίξω τον firefox και να ενεργοποιήσω τα widnows . και από ότι βλέπω γίνεται και πάλι αυτό
HARISGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 αυτό ίσως να μην έχει να κάνει με το sp1 αλλά με το crack. Μέχρι πριν τα χριστουγεννα άρχισαν να μου κλειδώνουν διάφορες λειτουργίες σταδιακά μέχρι που δεν μπορούσα να κάνω τπτ άλλο από το να ανοίξω τον firefox και να ενεργοποιήσω τα widnows . και από ότι βλέπω γίνεται και πάλι αυτό ναι αυτό ενοοούσα, προσοχή στο crack !!!εβαλα το sp1 σε 5 "μηχανακια" και το activesion κανανικά χωρίς πρόβλημμα αλλά σε ενα με το που εκανα activesion δεν μπόρεσα διότι μετά δεν ξεκινούσε το λειτουργικο οπότε format και εγκατάσταση μονο τα vista,
Petza Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Κατέβασε το από εδώ >http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746 Για να το εγκαταστήσεις τρέξε το με δεξί κλικ -> Εκτέλεση ως διαχειριστής , εκτός και αν έχεις "άλλου είδους" πρόβλημα
mad1kas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ναι μου εμφανιστηκε χτες αλλα το ειχα ηδη κατεβασει αλλα οχι εγκαταστησει...' ισως να αργησει να σου εμφανιστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.