padelis71992 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια το SP 1 των vista το βρισκω απο official site η πρεπει να το αγορασω. Αν το βρισκω απο official site δωστε μου link ευχαριστω
duffyduck Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 πρωτα πρωτα, εχουμε ηδη topic για το service pack 1 των Vista δευτερον, το service pack 1 ειναι δωρεαν τριτον, κατα το Μαρτιο θα ειναι διαθεσιμο στο Windows Update κανε υπομονη τεταρτον, δεν ξαναστελνω link σε κανενα. αμα μπεις στο αλλο topic ζητα το απο τους αλλους (τους ειχα στειλει torrents και rapidshare links) πεμπτον, εδω δεν ειναι warez forum, διαφορετικα θα εδινα links και για τα full Vista ISOs with SP1 integrated (απο τη μαμα Microsoft) εκτον, καντε υπομονη ενα μηνα κατα το Μαρτιο θα ειναι διαθεσιμο στο Windows Update δωρεαν (το επαναλαμβανω για να το καταλαβεις απολυτα)
lefteris_88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα να με βοηθήσει καποιος σχετικα με το sp1, κατα ποσο είναι δυνατον να το εγκαταστησω στην αγγλικη εκδοση? Εχω εγκατεστημένα τα vista με αγγλικη γλωσσα αλλα για non-unicode programs χρησιμοποιω ελληνικα. (οταν αγορασα τον υπολογιστη ειχε προεγκτεστημενα τα ελληνικα αλλα εκανα φορματ κ εβαλα τα αγγλικα) . αυτο παιζει καποιο ρολο? θα εχω καποιο προβλημα μετα την εγκατάσταση του sp1 σε αγγλικη εκδοση? Ευχαριστω
xania4ever Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Οχι δεν νομίζω να έχεις αφού η έκδοση σου είναι αγγλική.
MixalisX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 όχι αλλά για την ώρα για να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να απεγκταστήσεις την ελληνική γλώσσα.
lefteris_88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια, να 'στε καλα
random Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 όχι αλλά για την ώρα για να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να απεγκταστήσεις την ελληνική γλώσσα. Δεν έχει εγκατεστημένο το Ελληνικό περιβάλλον. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει το Αγγλικό SP1. απλά έχει -σωστά, όπως όλοι μας- ορίσει να έχει και ελληνικά στα regional settings, και ελληνικά στα non unicode programs.
missedeternity Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 κατέβασα το service package 1 των vista από το link του insomnia αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω διότι το λειτουργικό μου σύστημα τρέχει με την ελληνική γλώσσα και το sp1 θέλει την αγγλική ή γερμανική κλπ.any idea???
tritonas00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Γεια σε όλους!!! Το έχει βάλει κανείς το SP1 τώρα που έγινε διαθέσιμο? Αν το έχει εγκαταστήσει κάποιος ας μας πει τις εντυπώσεις του για να μάθουμε και οι υπόλοιποι....:-)
rodos123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εαν το λειτουργικο σου ειναι στα Ελληνικα τοτε δεν γινεται,θα χρειαστει να περιμενεις κανενα μηνα ακομα.Εαν ομως ειναι Αγγλικα και απλα ειχε εγκατεστημενο το MUI των Ελληνικων τοτε μπορεις αφου το απεγκαταστησεις να βαλεις το SP1.Μετα ομως δεν μπορεις να ξαναβαλεις το Greek MUI.
21century Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Περιμένω την ελληνική έκδοση που μάλλον θα έρθει το πρώτο 10ήμερο του ΑΠριλίου, ωστόσο σε ξένα φόρουμ διάβασα ότι έχει πολύ καλή εγκατάσταση και λίγα νέα χαρακτηριστικά..
random Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Να βάλουμε εδώ τα πρώτα θέματα, προβλήματα, παρατηρήσεις που έχουμε για το Service Pack 1 των Windows Vista έχουμε και εδώ κάποια σχόλια, με την αναγγελία του insomnia.gr: Έτοιμο τα Windows Vista SP1 και Windows Server 2008 συνεχίζουμε εδώ, για 32-bit και 64-bit. facts: 1. Μιλάμε μόνο για την τελική έκδοση του SP1, είτε την λεγόμενη RTM που δόθηκε επιλεκτικά σε κάποιους στις 4/2/2008, είτε την "Final" που διατέθηκε για download στο ευρύ κοινό στις 18/3/2008. Οι δύο "εκδόσεις" είναι ακριβώς ίδιες οσον αφορά τον κώδικα, διαφέρει μόνο το "πακετάρισμά" τους (ο installer αν προτιμάτε). συζήτηση για Alpha's, Betas, RC, κλπ, δεν έχει πιά νόημα. 2. μετά την εγκατάσταση, η εντολή ver θα μας επιστρέψει "Microsoft Windows [Version 6.0.6001]" και η εντολή winver, θα εμφανίσει παράθυρο με την ένδειξη "Version 6.0 (Build 6001: Service Pack 1)" Το μεγάλο πακέτο για τους administrators που θέλουν να το εγκαταστήσουν σε πολλά pc, "Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone (KB936330)" με filename Windows6.0-KB936330-X86-wave0.exe έχει file version 6.0.6001.17028 Κατεβάζοντας το SP1 απο Windows Update θα κατεβάσετε μικρότερο αρχείο. 3. Εως σήμερα, 20/3/2008, δεν έχει βγεί ακόμα η έκδοση για τα Ελληνικά Vista. Οι υπόλοιπες γλώσσες συμπεριλαμβανομένου της Ελληνικής θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. υπομονή...
giannisgt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 κατέβασα το service package 1 των vista από το link του insomnia αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω διότι το λειτουργικό μου σύστημα τρέχει με την ελληνική γλώσσα και το sp1 θέλει την αγγλική ή γερμανική κλπ.any idea??? Nαι..Δεν γινεται..Περιμενε να βγει το ελληνικο SP
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Aπό εχθές το έχω, δεν εντόπισα κάποια διαφορά.Ελπίζω να σταματήσουν οι BSOD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.