Προς το περιεχόμενο

Ποιά μαγαζιά προτιμάτε για αγορά Hardware;

mikestef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά ρε,εγώ ποσταρα αυτο μονο

τα υπόλοιπα μόνος σου τα πρόσθεσες? :-D

To 30/10 έβαλα από σένα. Τα άλλα είναι δικά μου άλλα επιδέχονται αλλαγές

Έχετε ψωνίσει από άλλα site, αυτά που βγάζει το Skroutz,πχ. Hardshop, Camber, Steel κλπ.

Επίσης κάποιος να μας πεί πως έρχονται τα πράγματα από New egg χωρίς τελωνείο΄;

Εγώ τρεις φορές έχω αγοράσει πράγματα από Αμερική και την πρώτη hardware 300$ πήγε μέσω τελωνείου, 2η βιβλία 170$ μέσω τελωνείου, βιβλίο 20$ (Amazon) ήρθε σπίτι

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε συ Bouga γιατί λες ψέμματα? :P

Εντάξει και εγώ πλαίσιο προτιμώ για hardware αγορές, αλλά αυτό που είπες με την LG δεν γίνεται εκ των πραγμάτων.

Γιατί τα monitor της LG δεν έχουν εγγύηση πλαισίου, αλλά κατασκευαστή.

παλιοτερα ειχαν εγγυηση πλαισιου ;)

τωρα το αλλαξανε.

(ισως επειδη ειχα παρει ολοκληρωμενο πακετο υπολογιστη-οθωνη με εξτρα 3ετη εγγυηση και υποστηριξη μηπως?)

ή αλλίως θα την ακολουθούσε το πλαίσιο, με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ημέρας...

δεν υπαρχει καθηστερηση μιας μερας,οταν εισαι υπαλληλος του The Mall,η ακομα καλυτερα αμα ξερεις τον υποδιευθηντη :o)

Δημοσ.
-;2072287'']Ο Μέντορας είναι λίγο εκτός τόπου...

Αδερφέ δεν απαντούν έτσι...

Μήνα παρά μήνα διδάσκω στο Πανεπιστήμιο στο Detroit Aeronautical Constructions...

Άρα καταλαβαίνεις πως περνώ την μισή μου ζωή εκεί - τελευταία και παραπάνω, και το υπόλοιπο εδώ (διατηρώ τεχνικό γραφείο εξειδικευμένων κατασκευών)

Αν έβλεπες και καλύτερα το ότι στην τοποθεσία κάτω από το nickname γράφει Detroit θα ήσουν και ποιο σωστός.

Anyway - πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης που λένε -πληροφοριακά το είπα και πιθανόν να ενδιαφέρεστε μόνο για Ελλάδα (κακός) άρα γράψε άκυρο. Έχετε υπόψιν πως πολλά μαγαζιά ξεκίνησαν να στέλνουν Ευρώπη.

Δημοσ.

Φίλε Mentor δυό ερωτήσεις

Μία άσχετη ερώτηση με το thread και μια σχετική

διατηρώ τεχνικό γραφείο εξειδικευμένων κατασκευών

Τί είδους κατασκευές; έχεις σελίδα

πολλά μαγαζιά ξεκίνησαν να στέλνουν Ευρώπη.

Ποιά μαγαζιά;

Έχεις προσωπική εμπειρία απο κάποιο/α

Τι γνώμη έχεις;

Δημοσ.

Συνεργάζομαι με Στρατιωτικές Βιομηχανίες μέσω Συμβολαίων για τον σχεδιασμό μηχανισμών και από εκεί και ύστερα κατασκευαστικές βιομηχανίες και ερευνητικά εργαστήρια.

Γενικά οι δουλειές μου είναι:

• Mechanism Design
  • Structural Simulations (FEA)
  • Complex Motion Studies
  • Optimization of Structure
  • Optimization of Motion
  • Vibration Simulations
  • Fatigue Analysis
  • Component-to-Component Contact Analysis

Τα καταστήματα που στέλνουν Ελλάδα είναι όπως είπα αρκετά αλλά μικρότερα σε μέγεθος από τους κράχτες bestbuy.com, circuitcity.com, wal-mart κλπ αλλά το ίδιο σημαντικά σε ποικιλία και σε υλικά.

Όπως και να έχει δεν χάνεις τίποτε να ψάξεις εδώ και μετά με skype και λοιπά αθλήματα κάνε 2-3 τηλέφωνα και μίλα μαζί τους. 99% θα πάρεις αυτό που θέλεις για τιμή κλάσματος από ότι στην Ελλάδα.

Να θυμάσαι το εξής: Τα μεγάλα καταστήματα στην αμερική έχουν πολλούς πελάτες. Αυτό σημαίνει, γιατί να εξυπηρετήσει εσένα όταν περιμένουν στην ουρά 1000 αμερικανάκια παρακαλώντας "Please, take my money"? Ακούγετε χαζό αλλά το αντιμετώπισα πολλές φορές. Γιαυτό τον τελευταίο καιρό όλος και περισσότερος κόσμος ψωνίζει από τα μικρά μαγαζιά - για τα δεδομένα της αμερικής μικρά.

Όπως και να έχει η τελική απόφαση είναι δική σου και ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.
παλιοτερα ειχαν εγγυηση πλαισιου ;)

τωρα το αλλαξανε.

Εγώ όσο τις θυμάμαι έτσι ήταν πάντως...

(ισως επειδη ειχα παρει ολοκληρωμενο πακετο υπολογιστη-οθωνη με εξτρα 3ετη εγγυηση και υποστηριξη μηπως?)

Νομίζω δεν έχει σημασία. Και πακέτο να τον πάρεις, ότι έχει εγγύηση πλαισίου στο αλλάζει το πλαίσιο, ότι δεν ο κατασκευαστής.

δεν υπαρχει καθηστερηση μιας μερας,οταν εισαι υπαλληλος του The Mall,η ακομα καλυτερα αμα ξερεις τον υποδιευθηντη :o)

Το ότι γνωρίζεις εσύ τον υποδιευθυντή πάντως, δεν είναι λόγος να ψωνίζει κάποιος άλλος από εδώ μέσα από το συγκεκριμένο μαγαζί. ;)

Δημοσ.
Νομίζω δεν έχει σημασία. Και πακέτο να τον πάρεις, ότι έχει εγγύηση πλαισίου στο αλλάζει το πλαίσιο, ότι δεν ο κατασκευαστής.

support pack,you know? you know that? (πλεον turbo-x support για ετοιμα κουτια και οθωνες turbo-x αποκλειστικα).μηπως απο το να προσπαθητε να μας κανετε ξεφτιλα στο φορουμ,καλυτερα λιγη παραπανω γνωση πρωτα? :-)

Το ότι γνωρίζεις εσύ τον υποδιευθυντή πάντως, δεν είναι λόγος να ψωνίζει κάποιος άλλος από εδώ μέσα από το συγκεκριμένο μαγαζί. ;)

βεβαιως και ειναι λογος να ψωνιζει.το οτι επαιρνα εγω τα προιωντα οποτε ηθελα,και η αντικατασταση ελατοματικων προιοντων μου γινωτανε σε 2 λεπτα,επειδη δουλευα στο the mall,δεν θα πει οτι δεν εχω ακριβως σχεδον την ιδια εξηπυρετηση και τωρα που εχω φυγει 7 μηνες πριν,και πηγαινω σε αλλα καταστηματα πλαισιο,τα οποια και δεν με γνωριζουν βεβαιως βεβαιως.

Δημοσ.
support pack,you know? you know that? (πλεον turbo-x support για ετοιμα κουτια και οθωνες turbo-x αποκλειστικα).μηπως απο το να προσπαθητε να μας κανετε ξεφτιλα στο φορουμ,καλυτερα λιγη παραπανω γνωση πρωτα? :-)

Εγώ δεν προσπαθώ τίποτα τα καταφέρνεις μια χαρά μόνος σου... :P

Π.χ ακριβώς στην από πάνω παράθεση, κάνεις λόγο turbo-x support pack, τα οποία έχουν αποκλειστικά Turbo-x οθόνες και όχι LG my friend...

Το λες και μόνος σου! :-)

Εκτός και αν με το ''πλέον'' εννοείς πως παλιότερα ίσχυε το ίδιο με LG οθόνες.

Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κάτι τέτοιο.

βεβαιως και ειναι λογος να ψωνιζει.το οτι επαιρνα εγω τα προιωντα οποτε ηθελα,και η αντικατασταση ελατοματικων προιοντων μου γινωτανε σε 2 λεπτα,επειδη δουλευα στο the mall,δεν θα πει οτι δεν εχω ακριβως σχεδον την ιδια εξηπυρετηση και τωρα που εχω φυγει 7 μηνες πριν,και πηγαινω σε αλλα καταστηματα πλαισιο,τα οποια και δεν με γνωριζουν βεβαιως βεβαιως.

Καλά εσύ πριν από δύο λεπτά δεν ισχυριζόσουν πως γινόταν επειδή γνώριζες τον υποδιευθυντή?

Αν δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το γεγονός, γιατί το ανέφερες?

Δημοσ.
Καλά εσύ πριν από δύο λεπτά δεν ισχυριζόσουν πως γινόταν επειδή γνώριζες τον υποδιευθυντή?

Αν δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το γεγονός, γιατί το ανέφερες?

παιζει ρολο στο οτι απλα ειχα λιγο παραπανω καλυτερη και γρηγοροτερη εξυπηρετηση.εγω εκανα 10 λεπτα,δεν νομιζω εσυ με ελατοματικο προιον να εκανες πολυ παραπανω :-)

(μιλαω καθαρα για να πας κομματι στο service,και οχι ολοκληρο το κουτι.εκει κανεις μεχρι και 1 μερα).

Εκτός και αν με το ''πλέον'' εννοείς πως παλιότερα ίσχυε το ίδιο με LG οθόνες.

Turbo-X δεν θεωρειτε στο πλαισιο μονο οι ετοιμοι Turbo-x υπολογιστες,αλλα και γενικοτερα οι συνθεσεις του πλαισιου.και αυτες εχουνε support 1-2-3 χρονια.αν πας να φτιαξεις συνθεση στο site,θα το δεις.

Δημοσ.

εχω καταληξει για την αγορα ενος σταθερου υπολογιστη και εχω κανει τα αναλογα configuration απο τα παραπανω καταστηματα.Η διαφορα ειναι οτι με σχεδον παραπλησια χαρακτηριστικα το plaisio βγαινει 80-100 ευρω ακτοβοτερο αλλα κανει ατοκες δοσεις σε αντιθεση με το e-shop που δεν κανει.

αν παλι το αγορασεις απο το πλαισιο μεσω ιντερνετ βγαινει σχεδον ιδια τιμη αλλα και εκει δεν εχει ατοκες

Τι να κανω?απο που να το αγορασω?

Ποια η αποψη σας για το after sale του e-shop?

για το πλαισιο εχω ακουσει καλα λογια

Θα θελατε να μεβοηθησετε?

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ!!

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ!!

δεν υπαρχει καμοια απολυτος κοντρα.συζητηση με επιχειρηματα και απο τις 2 πλευρες θα το ελεγα,σε απολυτα κοσμιο επιπεδο ;)

(αλλο αμα εσυ δεν παρακολουθεις το φορουμ και δεν μας ξερεις).

εγω παντος σου προτεινω πλαισιο,για το καλυτερο after sales που εχει.(οταν λες 80-100,στα ποσα? γιατι αλλο στα 300 ευρω,και αλλο στα 800-1000).

Δημοσ.

ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ,και ναι δεν σας ξερω αλλα ψαχνωντας βοηθεια και διαβαζοντας το θεμα ενιωσα οτι με κουραζει και να μην στην ουσια προσφερει κατι.

η διαφορα ειναι 100 στα 1310 στο e-shop και 1400 στο πλαισιο.

απλα βλεπω οτι το πλαισιο πολλες φορες προμοταρει καποιες εταιριες και δεν εχει την ποικιλια που εχει το e-shop

δεν ξερω ομως τιποτα για το after sale ή μαλλον αυτα που ακουω μιλανε για πολυ καθυστερηση

Εσεις τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...