Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ε αφού ανέφερες πως άλλαξες την LG σου στο Πλαίσιο τι να σου πω? προφανώς ότι η LG έχει Zero Pixel warranty...αν δεν είχε το Πλαίσιο δεν πρόκειται να στην άλλαζε με 1 καμένo pixel μόνο...για αυτό πρόσθεσα πως άμα είχες Samsung η οποία δεν έχει Zero Pixel warranty δεν πρόκειται να στην άλλαζε ούτε το Πλαίσιο... μπέρδεψες τις απαντήσεις μου φαίνεται... τι διαφορά έχει δλδ το 1 pixel (που ουσιαστικά είναι η χειρότερη περίπτωση) από το κάνα pixel?
kermas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Από το Hardshop Εχω πάρει ένα radio-cd-usb για το αμάξι kenwood και είναι πολύ καλό γρήγορη αποστολή και πολύ αξιόπιστο site.
The_Mentor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 newegg.com dudes... Μιλάμε για τρελό delivery. Τελευταία φορά είχανε στο order page του χρήστη σε real time τους χρόνους και την θέση του αντικειμένου και φυσικά το ΕΤΑ το οποίο ήταν φρικιαστικά ακριβές!!! Και απίστευτα μακρυά από το Macmall.com. Κλέφτες και λωποδύτες. Επιχείρησα να αγοράσω ένα macbook 2.4 με κάποια extra επάνω του. 2 Μέρες μετά λόγω έκτακτου ταξιδιού αναγκάστηκα να ακυρώσω την παραγγελία και περίμενα να μου κάνουν refund τα χρήματα τα οποία τα πήραν από την κάρτα μου την ίδια μέρα της παραγγελίας. Λοιπόν, 1 μήνα μετά και καμιά κίνηση. Αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο και να αρχίσω τα καντίλια για να κουνηθούν και ορκίζονταν πως δεν πήρανε τα χρήματα από την κάρτα ενώ η city έλεγε άλλα. Οίκος ανοχής...
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 τι διαφορά έχει δλδ το 1 pixel (που ουσιαστικά είναι η χειρότερη περίπτωση) από το κάνα pixel? διαφορα? εχεις αναρωτηθει ποτε ποια η διαφορα του: 1)παμε να πιουμε "1" ποτο,και του 2)παμε να πιουμε "κανα" ποτο? ε αφού ανέφερες πως άλλαξες την LG σου στο Πλαίσιο τι να σου πω? προφανώς ότι η LG έχει Zero Pixel warranty...αν δεν είχε το Πλαίσιο δεν πρόκειται να στην άλλαζε με 1 καμένo pixel μόνο... δεν εκανα λογο για τα pixel εγγυησης που δινει καθε καταστημα ρε ανθρωπα,ελεος ειπα καθαρα,το πλαισιο μου την αλλαξε σε 10 λεπτα,το eshop? (και προσθετω το "τι θα εκανε το eshop σε αυτην την περιπτωση; ποσο καιρο μετα θα την επαιρνα πισω με αντικατασταση"; )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 1 pixel, κάνα pixel = ίδιο πράγμα όταν υπάρχει Zero Pixel Warranty... 1 pixel, κάνα pixel(σε περίπτωση που δεν φτάνουν τον αριθμό που καλύπτει η εγγύηση)= πάλι το ίδιο πράγμα... στην πρώτη περίπτωση όσα pixels και να είναι καμένα δεν μας νοιάζει...παντού την αλλάζουν στην δεύτερη περίπτωση αν δεν έχουμε τα απαιτούμενα pixels δεν την αλλάζουν από οπου και να την αγοράσαμε...
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πω.... συζητηση διχως νοημα,με μοναδικο σκοπο την αυξηση του postcount μας,ΤΕΛΟΣ.
mikestef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Όσο ποστάρετε θα ενημερώνω τον πίνακα Real shops Όνομα Γενικά - Τιμές - Ποικιλία - Αξιοπιστία - aft sales Πλαίσιο 7/10 8/10 9/10 8/10 30/10 (Bougas) Mulτirama 6/10 5/10 6/10 8/10 ?/10 E-shops Όνομα Γενικά - Τιμές - Ποικιλία - Αξιοπιστία - aft sales E-shop 7/10 10/10 10/10 6/10 5/10 Shop21 6/10 7/10 7/10 8/10 ?/10 Hardshop 9/10 7/10 8/10 (kermas) newegg.com 9/10 10/10 10/10 9/10 ?/10 (The_Mentor)
liopyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ρε συ Bouga γιατί λες ψέμματα? Εντάξει και εγώ πλαίσιο προτιμώ για hardware αγορές, αλλά αυτό που είπες με την LG δεν γίνεται εκ των πραγμάτων. Γιατί τα monitor της LG δεν έχουν εγγύηση πλαισίου, αλλά κατασκευαστή. Στην προκειμένη περίπτωση η διαδικασία έχει ως εξής: Χαλάει η οθόνη σου. Παίρνεις τηλ. την LG, τους λες το πρόβλημα. Σε παίρνουν μετά από λίγες ώρες για επιβεβαίωση. Την επόμενη μέρα έρχεται courier και σου φέρνει νέα οθόνη και παραλαμβάνει την ελαττωματική. Αυτά όσον αφορά την LG που σεβόμαστε και αγαπάμε. Aκόμα και αν εσύ την πήγες στο πλαίσιο για αντικατάσταση, είναι λίγο απίθανο να σου την αλλάξαν σε 10 λεπτά. Και αυτό γιατί, κατ'αρχήν θα σου έλεγαν πως πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία που μόλις εξήγησα, ή αλλίως θα την ακολουθούσε το πλαίσιο, με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ημέρας...
vaso7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Το newegg.com στέλνει Ελλάδα? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο και τα σχετικά? Οποιος γνωρίζει ας πει κατι παραπάνω.
artshadows Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 πλαισιο τιμες πολυ καλες και το site αλλα στελνουν με ΕΛΤΑ (αργο αλλα δωρεαν) ,after sales καλο αν και λιγο αργο . eshop πολυ καλες τιμες και site, (στελνουν με courier με χρεωση )δυσαρεστημενος με το ater sales . egate καλες τιμες (αποστολη δωρεαν με courier) μετριο site , αψογο after sales αναφερομαι σε παραγγελιες/ αποστολες μεσω ιντερνετ /τηλεφωνου.
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ρε παιδες δεν φτιαχνουμε καμοια δημοσκοπηση λεω εγω?να βαλουμε ψηφοφορια
Bougas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Όνομα Γενικά - Τιμές - Ποικιλία - Αξιοπιστία - aft sales Πλαίσιο 7/10 8/10 9/10 8/10 30/10 (Bougas) Mulτirama 6/10 5/10 6/10 8/10 ?/10 καλα ρε,εγω ποσταρα αυτο μονο πλαισιο,αξιοπιστια,ποικιλια,9/10 ,εξυπηρετηση,AftSales 30/10. τα υπολοιπα μονος σου τα προσθεσες?
--b}{d-- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Το newegg.com στέλνει Ελλάδα? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο και τα σχετικά? Οποιος γνωρίζει ας πει κατι παραπάνω. Ο Μέντορας είναι λίγο εκτός τόπου... Does Newegg.com ship internationally? Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.