ocelotgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εχει κανεις ιδεα αν γινεται το παραπανω? Θελω να ανοιξω εναν 2ο λογαριασμο seller στο ebay, κ κατα συνεπεια κ εναν ακομα premier λογαριασμο στο paypal. Μηπως λοιπον μπορει να μου πει καποιος ποια προπληρωμενη καρτα, η οποια κατα προτιμηση θα πρεπει να ειναι ανωνυμη για να μην κανω 2 λογαριασμους με τα ιδια στοιχεια, μπορει να γινει verified απο το paypal (κ αν υπαρχει καποιος τροπος να μαθω το 4-ψηφιο του paypal προτου ερθει λογαριασμος στο σπιτι)? Οι "δωροκαρτες" εχουν αυτη την δυνατοτητα?
koronet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τράπεζα Κύπρου νομίζω φίλε. Ναι η Prepaid της Τράπεζας Κύπρου είναι ότι καλύτερο!!
selinter68 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 χρησιμοποιώ την προπλήρωμένη της Πειραιώς. Μέχρι τέλος Μαρτίου είναι και τσάμπα,χωρίς χρέωση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πιστωτική με συγκεκριμένο όριο,το οποίο το ζητάς εγγράφως απο την τράπεζε για να μην γίνει κάποιο λάθος.
ocelotgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 χρησιμοποιώ την προπλήρωμένη της Πειραιώς.Μέχρι τέλος Μαρτίου είναι και τσάμπα,χωρίς χρέωση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πιστωτική με συγκεκριμένο όριο,το οποίο το ζητάς εγγράφως απο την τράπεζε για να μην γίνει κάποιο λάθος. Εχω ηδη κ πιστωτικη κ χρεωστικη απο την alpha, οι οποιες ειναι συνδεδεμενες με εναν λογαριασμο στο paypal... Το θεμα μου ηταν πως θα ανοιξω αλλον εναν premier με μια προπληρωμενη καρτα... Εβγαλα μια της κυπρου χτες, αλλα δεν μπορω να δω αν δουλευει ακομα, αφου θα ενεργοποιηθει την τεταρτη
vlcc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 εγω ειχα την προπληρωμενη της eurobank αλλα δεν καταφερα να γινω verified με αυτην καθωσ δεν ερχεται λογαριασμος καθε μηνα στο σπιτι και δεν μπορουσα να δω το expanded use number.εβγαλα μια πιστωτικη και τα καταφερα θελω να πω οτι με προπληρωμενη λιγο χλωμο να βρεις τοn 4ψηφιο αριθμο που χρειαζεσαι για να γινεις verified
The_Winner Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 εγω ειχα την προπληρωμενη της eurobank αλλα δεν καταφερα να γινω verified με αυτην καθωσ δεν ερχεται λογαριασμος καθε μηνα στο σπιτι και δεν μπορουσα να δω το expanded use number.εβγαλα μια πιστωτικη και τα καταφεραθελω να πω οτι με προπληρωμενη λιγο χλωμο να βρεις τοn 4ψηφιο αριθμο που χρειαζεσαι για να γινεις verified για αυτο ειναι τα τηλεφωνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.