TNT-STM Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ηθελα να κάνω την εξής ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πήρα για το γραφείο ένα HP 530, και την άλλη βδομάδα θα μου φέρουν κ ένα LG E500. Το πρώτο έχει vista basic και το δεύτερο vista premium. Επειδή θα ήθελα να γίνει το αντίθετο, μπορώ κατά την ενεργοποίηση να βάλω τα αντίστοιχα κλειδιά? Δηλαδή στο HP να βάλω το κλειδί του lg και να γίνουν premium και στο LG να βάλω το κλειδί του ΗΡ και να γίνουν basic? Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα....
nik1992 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αυτο που εχει τα basic λογικα δεν θα υποστηριζει τα πρεμιουμ, αλλιως θα τα ειχαν βαλλει απο το εργοστασιο. αν τα υποστηριζει, νομιζω πως ναι ειναι νομιμο.
TNT-STM Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αυτο που εχει τα basic λογικα δεν θα υποστηριζει τα πρεμιουμ, αλλιως θα τα ειχαν βαλλει απο το εργοστασιο. αν τα υποστηριζει, νομιζω πως ναι ειναι νομιμο. Δεν κατάλαβα πως το εννοείς αυτό...Γιατί να μην τα υποστηρίζει? Απλά τα basic είναι πιο φθηνά κ πιστεύω συμβάλουν στο χαμηλό κόστος του λάπτοπ...
SALIN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ηθελα να κάνω την εξής ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πήρα για το γραφείο ένα HP 530, και την άλλη βδομάδα θα μου φέρουν κ ένα LG E500. Το πρώτο έχει vista basic και το δεύτερο vista premium. Επειδή θα ήθελα να γίνει το αντίθετο, μπορώ κατά την ενεργοποίηση να βάλω τα αντίστοιχα κλειδιά? Δηλαδή στο HP να βάλω το κλειδί του lg και να γίνουν premium και στο LG να βάλω το κλειδί του ΗΡ και να γίνουν basic? Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.... Επειδή εχθές, ρωτούσα πάνω κάτω για το ίδιο πράγμα, για αναβάθμιση στο ΗΡ σε ultimate, απ ότι μου είπαν τα παιδιά, γίνεται εφόσον του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και μετά περάσεις το συγκεκριμένο κλειδί για την ανάλογη έκδοση. Τώρα, αν κατευθείαν κατά την ενεργοποίηση βάλεις άλλο κλειδί διαφορετικής έκδοσης, δεν μπορώ να σου πω σίγουρα αν θα αναβαθμιστούν αυτομάτως. Ας μας πει κάποιος που το έχει κάνει...
21century Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μπορείς να ζητήσεις απευθείας αναβάθμιση μέσω του Windows update -Windows marketplace αλλα σε αυτή τη περίπτωση θα πληρώσεις...
jtsc21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αυτο που λες δε γινετε γτ στα λαπτοπ που θα παρεις λογικα το λειτουργικο ειναο προεγκατεστημενο.αλλα μην νομιζεις οτι εχουν διαφορα τα 2 λειτουργικα.τα εχω και τα 2.στο λαπτοπ και στο πισι μου.μην σου πω οτι θα προτιμουσα να εχω και στα 2 τα basic...
TNT-STM Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 αυτο που λες δε γινετε γτ στα λαπτοπ που θα παρεις λογικα το λειτουργικο ειναο προεγκατεστημενο.αλλα μην νομιζεις οτι εχουν διαφορα τα 2 λειτουργικα.τα εχω και τα 2.στο λαπτοπ και στο πισι μου.μην σου πω οτι θα προτιμουσα να εχω και στα 2 τα basic... Βασικά νομίζω ότι τα basic δεν έχουν αυτό το... aero? Χωρίς να μαι κ σίγουρος, απλά έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου κάπου. Οπότε..η μόνη λύση είναι να βρώ κανονικά basic και premium από κανένα φίλο και να κάνω ένα φορμάτ περνώντας τα αντίστοιχα κλειδιά που θα χουν τα λάπτοπ...(?)
random Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Aero -> vs. Vista_Basic-> Windows Vista: The "choose your own adventure" UI Windows Vista Version Comparison Home Basic vs. Home Premium * No Aero interface, including transparency in many parts of the GUI * No Media Center * Five included Windows games, instead of nine * No automatic network backup * No relationship between PC and Xbox 360 * No advanced slideshows * No Movie Maker / DVD Maker * Weak Tablet PC functionality * No SideShow Support εκτός απο το Aero, που ειναι μαλλον θέμα γούστου (προσωπικά χρησιμοποιώ μονο το Classic ) και ισως αυθυποβολής (θέλω το "καλύτερο" επειδή ξέρω πως υπάρχει, και αυτό ΕΙΝΑΙ καλύτερο επειδή έτσι είναι ), όπως βλέπουμε στις εικόνες, οι υπόλοιπες διαφορές αφορουν προγράμματα που οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούμε, είτε αντικαθίστανται εύκολα απο freeware. Microsoft: Vista, The Editions
jtsc21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βασικά νομίζω ότι τα basic δεν έχουν αυτό το... aero? Χωρίς να μαι κ σίγουρος, απλά έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου κάπου.Οπότε..η μόνη λύση είναι να βρώ κανονικά basic και premium από κανένα φίλο και να κάνω ένα φορμάτ περνώντας τα αντίστοιχα κλειδιά που θα χουν τα λάπτοπ...(?) nai ta basic den exoun to aero(ta premium to exoun) alla kai egw pou toxw de to xrhsimopoiow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.