bolec Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Πώς μπορώ να αναβαθμίσω το λογισμικό της συσκευής(sony ericsson w550i) μου?Δε με πειράζει το οτι θα σβηστουν όλα μου τα δεδομένα,ετσι και αλλιώς θα τα σβήσω γιατί πάει για πούλημα. Θέλω να του κάνω κάτι σαν ένα Format
valekgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Πήγαινε το στον Γερμανό , σιγουρα στην γειτονιά σου θα υπάρχει κάποιο κατάστημα..!
andr3as Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αν έχεις το καλώδιο και internet στο υπολογιστή σου είναι απλό πήγαινε στο http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w550i?cc=gr&lc=el και ακουλούθησε τις οδηγίες. Να ξέρεις δεν θα σβηστούν τα δεδομένα σου... Για πλήρη διαγραφή των δεδομένων μόνο με πρόγραμμα ή αν κάνεις επαναφορά δεδομένων και επιλέξεις την διαγραφή όλων...
bolec Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Κάτι ακόμα παιδια, ξέτερε μήπως πως μπορώ να το φλασάρω?
andr3as Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Κάτι ακόμα παιδια, ξέτερε μήπως πως μπορώ να το φλασάρω? Το "φλασάρω" με το "κάνω αναβάθμιση" είναι το ίδιο πράγμα... Τώρα εάν θέλεις να πεις επαναπρογραμματισμό (δηλαδή πλήρη διαγραφή και επανεγγραφή των κυκλωμάτων της συσκευής) τότε καλύτερα να ασχοληθείς πρώτα με τα βασικά (αναβάθμιση όπως σου έγραψα πριν) και μετά να πας στα βαθιά (σπασμένα προγράμματα, κατέβασμα firmware, customization,κλπ.)...
KnightRider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μήπως το έχεις σε vodafone και θέλεις να το κάνεις κανονικό ? Αυτό εννοείς μήπως ?
bolec Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Λοιπόν, παίχτηκε μια μαλακεία, έκανα αναβάθμιση απ το site της ericsson, όλα οκ, αλλά από τότε και μετά κάτι δεν πάει καλά με την κάμερα, δεν τραβάει φωτογραφίες, ενώ βίντεο τραβάει κανονικά.Το ψαξα το θέμα σε πολλά site και διαπίστωσα οτι πολλοί άλλοι πάθαν το ίδιο αυτόν τον καιρό μετά την αναβάθμιση και η προτεινόμενη λύση είναι ξαναπέρασμα toy firmware, ουσιαστικά θέλω να κάνω format το κινητό μου και να του ξαναπεράσω το λειτουργικό του. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Στον γερμανό μπορούν να μου το κάνουν αυτό? Αν και θα προτιμούσα να το κάνω μόνος μου.
andr3as Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ξαναπέρνα την αναβάθμιση... Κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν την αναβάθμιση...
KnightRider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλύτερα φλασαρε το κινητό σου με το πρόγραμμα xs++ γιατι εγω με το ιντερνετ να κάνω το κινητό μου δεν το εμπιστεύομαι
panik18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 paidia pao na kano anabathmisi to kinito kai katevazo kanonika to update servise alla molis patao na ksekinisi to programma mou bgazei kati gia version macromedia kai tetia kserei kaneis ti einai?
bolec Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Προφανώς πρέπει να κατεβάσεις το macromedia flashplayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.