Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποιήση των usb θυρων

mantzaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΟΙ ΘΥΡΕΣ USB ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΒΟΥΝ!ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ Τ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΔΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΘΥΡΕΣ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ??ΕΧΩ VISTA...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στο BIOS του υπολογιστή σου,απ΄όπου μπορείς να ρυθμίσεις κάτι γι' αυτό,αλλά σε γενικές γραμμές είναι "φυσιολογικό" αυτό που συμβαίνει.Δες κάπου στις power options (όπως αναφέρεται στο BIOS σου (μήπως βρεις κάτι σχετικό-αν και δεν το νομίζω)

Δημοσ.

Βασικά αν στο έκανε και ενώ δεν είχες το Laptop στην πρίζα, θα ήταν σημαντικό πρόβλημα.

Τώρα γιατί σε ενοχλεί?

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΟΙ ΘΥΡΕΣ USB ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΒΟΥΝ!ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ Τ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΔΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΘΥΡΕΣ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ??ΕΧΩ VISTA...

Καλησπέρα και κάλως ήρθες στην κοινότητα.

Χρησιμοποίησε πεζούς χαρακτήρες στο γραπτό λόγο.

Τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις.

/sc

• Moderators
Δημοσ.

Oι μητρικες με X38/X48 (και P35 νομιζω), μπορουν να ενεργοποιουν/απενεργοποιουν θυρες USB κατα βουληση, ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ, αρκει να υπαρχει η επιλογη στο BIOS.

Παντως αυτο που γινεται ειναι φυσιολογικο, και αφου εχεις λαπτοπ, αποκλειεται να εχεις P35+ chipset, δηλαδη δε μπορεις να κανεις κατι..

Δημοσ.

Πανω στο desktop,πατα δεξι κλικ>ιδιοτητες,πηγαινε προφυλαξη οθονης και 'κει θα δεις ενα ''τετραγωνακι'' ΕΝΕΡΓΕΙΑ.απο κει κανεις τις ρυθμισεις που 8ες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...