tasos9791 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σ όλους, Μήπως έχει κανείς το παρακάτω GPS να μου πει αν αξίζει το πάρω? Και αν δουλεύει με τους χάρτες που λέει ότι παίρνει απροβλημάτιστα. Φαίνεται να είναι άγνωστη η μάρκα ..αλλά καλή η τιμή και απ΄ότι λέει ξεκλείδωτο.. http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2358
LIONOR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σ όλους, Μήπως έχει κανείς το παρακάτω GPS να μου πει αν αξίζει το πάρω? Και αν δουλεύει με τους χάρτες που λέει ότι παίρνει απροβλημάτιστα. Φαίνεται να είναι άγνωστη η μάρκα ..αλλά καλή η τιμή και απ΄ότι λέει ξεκλείδωτο.. http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2358 H τιμη του ειναι χωρις destinator, οποτε δεν θα λεγα οτι συμφερει. Επισης δεν θα σου συνιστουσα να παρεις κατι ανωνυμο, γιατι αν χρειαστεις service απλα το...πετας!
tasos9791 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βασικά δεν εχω ψαξει και πολύ και δεν ξέρω αν υπαρχει κάτι αντιστοιχο ξεκλειδωτο σε επώνυμο γιαυτο κλινω προς το συγκεκριμενο απ την άλλη σκεφτομαι οτι εχει δυο χρονια εγγυηση οπότε αν χαλάσει μετα απο δυο χρονια τότε θα έχουν πέσει πολύ οι τιμές στα GPS λέω εγω...οπότε θα συμφέρει να παρεις καινουριο αν βεβαια το σπάσω μονος μου τότε δύσκολα τα πράματα.. Μήπως έχεις υποψιν σου κατι πιο επώνυμο με αντιστοιχες δυνατότητες και παραπλήσια τιμη? χωρις πρόγραμμα φυσικα..
LIONOR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Βασικά δεν εχω ψαξει και πολύ και δεν ξέρω αν υπαρχει κάτι αντιστοιχο ξεκλειδωτο σε επώνυμο γιαυτο κλινω προς το συγκεκριμενοαπ την άλλη σκεφτομαι οτι εχει δυο χρονια εγγυηση οπότε αν χαλάσει μετα απο δυο χρονια τότε θα έχουν πέσει πολύ οι τιμές στα GPS λέω εγω...οπότε θα συμφέρει να παρεις καινουριο αν βεβαια το σπάσω μονος μου τότε δύσκολα τα πράματα.. Μήπως έχεις υποψιν σου κατι πιο επώνυμο με αντιστοιχες δυνατότητες και παραπλήσια τιμη? χωρις πρόγραμμα φυσικα.. ειμαι πολυ ασχετος με αυτα...τωρα τελευταια αρχισα να το ψαχνω.Κι αν σου χαλασει σε 2μηνες, τι κανεις τοτε; Εγω εχω καταληξει στο satnav 400 ή στο satnav 430(κανινουργιο μοντελο που αναμενεται). Στο http://www.ngi.gr kai http://www.navimania.gr θα βρεις πολλα περισσοτερα...
CyberSteve Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Καλημέρα σε όλους σας Είμαι κανούργιο μέλος και σκέφτομαι να πάρω smartrip ξεκλείδωτο γιατί η τιμή του είναι δελεαστική . Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στη θάλασσα? Σας ευχαριστώ.
MiSiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 GPS SMARTRIP καλημέρα σε όλη την παρέα . ψάχνοντας κάτι έπεσα πάνω στο forums σας περί του smartrip ότι μα ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να με ρωτήσετε είμαι το servis από το συγκεκριμένο gps .... από τεχνικά χαρακτηριστικά μέχρι και βελτίωσης που θέλετε να γίνουν είμαι πρόθυμος να τις ακούσω όλες και ανάλογος να σας απαντήσω και να σας καθοδηγήσω .... δεν ξέρω κατά ποσο μπορώ να βάλω και το mail μου ώστε να έχετε άμεση επαφή μαζί μου .. αυτό εξαρτάται από τους διαχειριστές τις σελίδας .. λιγία λόγια για το GPS SMARTRIP : επεξεργαστής : samsung s3c2443 / 400mhz GPS: sirfstar iii / 20 channel high sensitive receiver chip λειτουργικό σύστημα: microsoft windows ce.net bluetooth: ενσωματωμένο συστημα bluetooth handsfree TMC: support tmc traffic information radio ( προαιρετικα ) οθόνη: 4,3'' εγχρωμη οθονη αφης tft lcd 16:9 κεραία: ενσωματωμενη κεραια υψηλης ευαισθησιας ηχείο: ενσωματωμενο ηχειο hifi μπαταρία: 1900mah lithium battary SD:standard sd card/mmc slot, mini usb slot 3,5mm audio format : υποστηριξη mp3,wma , wav format video format: υποστηριξη mpeg , divx5.0 , 4,0 , 3,1 , xvid , wmv , asf , avi , mpeg2 format photo format : υποστηριξη jpeg , gif , bmp , png format αλλα : πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονη πλοήγηση και αναπαραγωγή ήχου , σύστημα οπίσθιας προβολής αυτοκινητου ( προαιρετικά ) , φορτιστής αυτοκινητου , φορτιστής σπιτιού , βάση αυτοκινητου μπαμπριζ , καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή συσκευασία : η συσκευασία του έινια ένα πολύ ομορφο κουτί το οποιο χωρίζεται σε δυο πατώματα. στο πρώτο πάτωμα ανοίγοντας την συσκεασία είναι το GPS , και ανοίγοντας το δεύτερο πάτωμα έχει δυο θήκες μια δεξιά και μια αριστερά στην μια έιναι το καλώδια μαζί μαζί με τους φορτιστές και τις οδηγίες και στην άλλη θήκη έινια η βάση μαζί με μια θήκη ( τσαντάκι ) για το gps . μερικές λειτουργίες : σύστημα πλοήγησης με αυτοκίνητο , σύστημα πλοήγησης πεζοπορίας , χρονόμετρα , φωτισμός μέρας νύχτας , φωνητικές οδηγίες με αντρική και γυναικεία φωνή , κλπ κλπ . εξωτερική όψη gps : είναι από καοτσουκ ώστε να μην γλιστράει και να μην γρατζουνιέται μαύρο και με μια κόκκινη η πορτοκαλι ριγα σαν διακόσμηση , έχει τρία λαμπάκια ένδειξη ότι έινια ανοιχτό ότι έχει bluetooth και ότι φορτίζει , στυλο stick , και δυο κουμπάκια στο επανο μεροσ το ένα για να ανοίγει το μηχάνημα και ένα για να μπαίνεις αυτόματα στο menu .. πιστεύω σας κάλυψα σε πολλά θέματα ότι άλλο χρειαστείτε απλά πυτετό μου .... αν επιτρέπουν οι admin να βάλω mail και κινητό για πιο άμεση επαφή δεν έχω κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.