polidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εμενα κάτι μου λέει ότι τo σπάσιμο του Blu Ray τo βρήκε η εταιρία που είχε τo HD-DVD και αυτό για τo λόγο ότι απορρίφθηκε τo δικό τις σύστημα. Και λέει έτσι είστε θα σας κανονίσω εγώ. Απλός τα δικαιώματα του σπασίματος τα έδωσε στην SlySoft για να μην την κυνηγάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εμενα κάτι μου λέει ότι τo σπάσιμο του Blu Ray τo βρήκε η εταιρία που είχε τo HD-DVD και αυτό για τo λόγο ότι απορρίφθηκε τo δικό τις σύστημα.Και λέει έτσι είστε θα σας κανονίσω εγώ. Απλός τα δικαιώματα του σπασίματος τα έδωσε στην SlySoft για να μην την κυνηγάνε Οι εταιρείες δηλαδή είναι σαν την θεία μου την Κικίτσα όταν κακιώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Κατά την γνώμη του γράφοντος, όλη η έρευνα για την ανάπτυξη του παραπάνω λογισμικού τζάμπα κόπος και χρήματα (που μετακύλισαν στις τελικές τιμές των players) ήταν, μιας και το bluray εχει την καλύτερη hardware-based προστασία: 20? το άδειο δισκάκι. Για να δω ποιοί τολμάνε να αρχίσουν τις μαζικές αντιγραφές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 τα πιο πολλα posts στο thread ειναι απο ατομα που δεν εχουνε ιδεα τι εσπασε και δεν διαβασανε καν την ειδηση το BD+ εσπασε, το κανονικο δισκακι ηταν σπασμενο σχεδον απο την αρχη αν δεν κανω λαθος. το bd+ ειναι αν δεν κανω λαθος με java vm, και τα δισκακια παιζανε οταν γινοντουσαν rip στον δισκο, αλλα δεν μπορουσες να τα κανεις encode με τους κανονικους τροπους (απλα τα κανανε rip απο το hdmi, με χειροτερη ποιοτητα) οι τιτλοι που σπασανε ειναι : 28 Days Later (Fox) * 28 Weeks Later (Fox) Cast Away (Fox) Die Hard 1-3 (Fox) Fantastic 4 Rise of the Silver Surfer (Fox) Hitman (Fox)** I, Robot (Fox) Independence Day (Fox) Live Free or Die Hard (Fox) Man on Fire (Fox) Master and Commander (Fox) Mr & Mrs Smith (Fox) Mr. Brooks (MGM) Mr. Magorium's Wonder Emporium (Fox) Robocop (Fox) Ronin (Fox) Sunshine (Fox) The Day After Tomorrow (Fox): The Simpsons Movie (Fox) *=δεν ειναι high definition μιας και ειναι γυρισμενο με απλη καμερα που απλα ειχε καλο ccd αλλα με την απλη αναλυση που εχει (720x576 ) **=δεν εχει σπασει ακομα το hitman. και το ειχα γραψει πρωτος http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=244475 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Οι εταιρείες δηλαδή είναι σαν την θεία μου την Κικίτσα όταν κακιώνει... Eμ εσύ τι νόμιζες. νομίζεις ότι δεν γίνονται αυτά? αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο απλός αστειευόμουν. Αφού απορρίφτηκε τo δικό τις σύστημα(hd-dvd) προς τι η όλη φάση. Απλός μπορεί να τo έκανε για λόγους εκπαιδευτικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Απλός τα δικαιώματα του σπασίματος τα έδωσε στην SlySoft για να μην την κυνηγάνε Yπάρχουν και δικαιώματα σπασίματος; Απο πότε δηλαδή; Δεν το λέω ειρωνικά απλά δεν μπορώ να το καταλάβω Μία εταιρεία αποκτά δικαίωμα σπασίματος σε ένα προϊόν μιας άλλης εταιρείας νόμιμα κατοχυρωμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Yπάρχουν και δικαιώματα σπασίματος; Απο πότε δηλαδή; Δεν το λέω ειρωνικά απλά δεν μπορώ να το καταλάβω Μία εταιρεία αποκτά δικαίωμα σπασίματος σε ένα προϊόν μιας άλλης εταιρείας νόμιμα κατοχυρωμένο; Ποιος μίλησε για δικαιώματα σπασίματος ρε συ?.Είπα ότι αστειευόμουν στο προηγούμενο post μου Μάλλον δεν τo έπιασες και δεν κατάλαβες καλά. Και να ξέρεις τούτο μέσα στον ανταγωνισμό τον εταιριών όλα είναι πιθανά και όλα στέκουν. Μπορεί για παράδειγμα μια εταιρία να σπάσει μια προστασία ενός προγράμματος και να την κυκλοφορήσει στο internet έμμεσα για να σαμποτάρει τo πρόγραμμα που είναι πιθανόν ίδιο με τo δικό τις. Εσύ τι νομίζεις όλες αυτές οι εταιρίες είναι όσιες Μαριες? Βρε μην σου πω μέχρι και virus δημιουργούν μόνες τους και μετά τα φορτώνουν στους χάκερς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα