J.R Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε VB που να βάζω κάποια στοιχεία σε κάποια text box και σε κάποια label να μου δίνει κάποιους κωδικούς από ένα txt που ήδη υπάρχει. Τα στοιχεία στο txt είναι: πχ. Qqqqqqq wwwwwww Wwwwwww rrrrrrr Ooooooo ooooooo Έχω κάνει να βγάζει στα label που θέλω τους κωδικούς αλλά μονό από την πρώτη γραμμή δηλαδή μου βγάζει πάντα τον: qqqqqqq wwwwwww Open App.Path & "\pass.txt" For Input As #1 Line Input #1, linefromfile fullline = Split(linefromfile, " ") Label1.Caption = fullline(0) Label2.Caption = fullline(1) Close #1 Πως μπορώ να το κάνω να παίρνει άλλη γραμμή σε κάθε εγγραφή που θα κάνω? Έστω να σβήνει την χρησιμοποιημένη γραμμή για να μην την ξαναπάρει Ευχαριστώ και συγνώμη για την ζαλάδα
gvarth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε VB που να βάζω κάποια στοιχεία σε κάποια text box και σε κάποια label να μου δίνει κάποιους κωδικούς από ένα txt που ήδη υπάρχει.Τα στοιχεία στο txt είναι: πχ. Qqqqqqq wwwwwww Wwwwwww rrrrrrr Ooooooo ooooooo Έχω κάνει να βγάζει στα label που θέλω τους κωδικούς αλλά μονό από την πρώτη γραμμή δηλαδή μου βγάζει πάντα τον: qqqqqqq wwwwwww Open App.Path & "\pass.txt" For Input As #1 Line Input #1, linefromfile fullline = Split(linefromfile, " ") Label1.Caption = fullline(0) Label2.Caption = fullline(1) Close #1 Πως μπορώ να το κάνω να παίρνει άλλη γραμμή σε κάθε εγγραφή που θα κάνω? Έστω να σβήνει την χρησιμοποιημένη γραμμή για να μην την ξαναπάρει Ευχαριστώ και συγνώμη για την ζαλάδα Για να δούμε ... Δοκίμασε κάτι σαν αυτό : Open App.Path & "\pass.txt" For Input As #1 While NOT Eof(1) Line Input #1, linefromfile fullline = Split(linefromfile, " ") Label1.Caption = fullline(0) Label2.Caption = fullline(1) Wend Close #1 Με τον τρόπο που το είχες διατυπώσει αγαπητέ φίλε , ΔΕΝ διάβαζες ΟΛΟ το αρχείο αλλά την πρώτη γραμμή και ΜΟΝΟ. Πειραματίσου με το απόσπασμα κώδικα που σου προτείνω και νομίζω πως η λύση είναι κοντά. Ανακάλυψέ την ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.