Προς το περιεχόμενο

Plesk

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα domain σε Plesk και πριν λίγο έσβησα ένα Log file το οποίο ήταν 700 mb.Πριν του σβήσω το Log έλεγε ότι έχω used space 863 mb και space allowrd 900 mb.

Αφού έσβησα το log έπρεπε να πέσει το 863 στο 163, όμως παραμένει εδώ και 5-10 λεπτά το ίδιο.

Για πιο λόγο μπορεί να γίνεται αυτό?Μήπως χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

πρεπει να περασει καποιος χρονος.

αν μετα απο καμια ωρα μπεις και δεν εχει παει 163 ρωτας τον host σου.

Δημοσ.

καμια σχεση φιλε μου, θα περιμενεις να κανει rotate τα log files που συνηθως (αναλογα με τη ρυθμιση του host σου) γινεται καθε βραδυ... τσεκαρε το το πρωι και θα δουμε..

Δημοσ.

τώρα είναι μια χαρά! Πέρασαν μερικές ώρες και έδειξε το σωστό νούμερο.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
καμια σχεση φιλε μου, θα περιμενεις να κανει rotate τα log files που συνηθως (αναλογα με τη ρυθμιση του host σου) γινεται καθε βραδυ... τσεκαρε το το πρωι και θα δουμε..

Και όμως έχω δίκιο και εσύ το ίδιο. Όταν σβήσεις ένα αρχείο αλλά είναι ανοιχτό από το server τότε δεν φαίνεται η διαφορά στο χώρο που χρησιμοποιείς. Όταν γίνει rotate στη συνέχεια γίνεται reload / restart στον web-server με αποτέλεσμα να φανεί η διαφορά. Φυσικά εάν είχε πρόσβαση στο να το κάνει restart μόνος του η διαφορά θα φαινόταν άμεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...