meadup Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δουλευει κανεις το autocad απο macbook?Αν ναι έχει συναντήσει κανένα πρόβλημα γιατί εχω βάλει στο μάτι το mabook με 2,4 Ghz και 2gb ram.Δεν έχω χρησιμοποιήσει mac στο παρελθοόν,μήπως να κοιτάξω για κανένα άλλο laptop? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δουλευει κανεις το autocad απο macbook?Αν ναι έχει συναντήσει κανένα πρόβλημα γιατί εχω βάλει στο μάτι το mabook με 2,4 Ghz και 2gb ram.Δεν έχω χρησιμοποιήσει mac στο παρελθοόν,μήπως να κοιτάξω για κανένα άλλο laptop?Ευχαριστώ To AutoCAD δουλεύει αποκλειστικά σε Windows. Για MacOS, υπάρχει το ArchiCAD (το οποίο, απ' ότι έχω διαβάσει, κάνει χρήση αρχείων συμβατών με AutoCAD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Το ArchiCAD είναι η "μόνη" λύση για mac os x. Πολλοί το προτιμούν και στα παράθυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meadup Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επειδή θα χρησιμοποιήσω αρκετά προγράμματα για μηχανικούς που δεν είναι συμβατά με mac με βλέπω να εγκαθιστώ και να δουεύω στο macbook κυρίως με τα παράθυρα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάρω mac χωρίς να χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου την osx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.