Προς το περιεχόμενο

Street Fighter The movie [2009]

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωχ,τωρα τοδα!!!:whistle::whistle:

αξεπεραστο το πρωτο πλεον,ειχα βαλει τον πατερα μου να με παει να το δω στο σινεμα,σημερα απορω πως δε με αρχισε στις μαπες μετα που τελειωσε...παντως can't wait,Vega rulez!!!:mrgreen:

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πρώτο ποιο ήταν? Αυτο που τα σκηνικά μοιάζαν με αυτά που φτιάχναμε στις παραστάσεις του νηπιαγωγείου ???

• Super Moderators
Δημοσ.
Που ειναι ο Jean-Claude ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? :mad:

έχει φύγει μαζί με τους άλλους 2...

Δημοσ.

Αχ, τι μου θυμησατε... Ατελειωτα πρωταθληματα street fighter με τα φιλαρακια.

Οσο για την ταινια θυμαμαι οταν την ειδα στο Μεγα για πρωτη φορα, ειχα στηθει στην τηλεοραση μια ωρα πριν, ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την χασω. Οταν τελειωσε, τα αισθηματα μου ηταν αναμικτα. Απο την μια ελεγα, τι μαλακια αλλιως τη περιμενα, απο την αλλη ημουν κα-ϊ-λομένος διοτι ειδα την ταινια street fighter. Τι να πεις? Πιτσιρικας γαρ!

Η νεα ταινια απο το τρέιλερ φαινεται αρκετα αξιοπρεπεις. Να μην περιμενουμε μεγαλη σοβαροτητα, γιατι και στο παιχνιδι εσκεμμενα δεν υπηρχε. Αν προσεξετε τους χαρακτηρες, ειναι πως να τους πω... αστειοι προς το γελοιοι - με την καλη εννοια-. Ολοι με κωμικα στοιχεια μεσα. Σε αντιθεση με το Μορταλ Κομπατ που ηταν πιο "γκοθικ" σε ολα. Απο τα χρωματα - εως τους χαρακτηρες.

(μιλαω για το παιχνιδι)

Δημοσ.

Εκ πρωτης οψεως απο το trailer φαινετε πολυ καλυτερο απο το πρωτο, αν και για να ναι χειροτερο επρεπε να ειναι οι χαρακτηρες απο πλαστελινη και οι φωνες Pingu.

Δημοσ.

Και εγώ από ότι είδα στο trailer κάτι λέει! Ελπίζω μόνο να μην θυμίζει την πατάτα του παρελθόντος... Όπως και να έχει αν πέσει αρκετό εφέ μπορεί να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα! Για να δούμε.

Δημοσ.

Πιστευω οτι θα ειναι μαπα η ταινια..περα απο τον Βαν νταμ και ο Τσακι τσαν ηταν μαχητηs του δρομου σε μια ταινια του που ειχε υποθεση μια πειρατεια σε κρουαζιεροπλοιο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...