porco_rosso21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ωχ,τωρα τοδα!!!:whistle: αξεπεραστο το πρωτο πλεον,ειχα βαλει τον πατερα μου να με παει να το δω στο σινεμα,σημερα απορω πως δε με αρχισε στις μαπες μετα που τελειωσε...παντως can't wait,Vega rulez!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 και http://movies.ign.com/dor/objects/863597/street-fighter-the-legend-of-chun-li/videos/street_fighter_cl_trlr_010609.html "The Legend of Chun Li" Το βλέπω για πολύ τρελό θάψιμο... Θα φωνάζουμε να φέρουν τον Van Damme.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 παίζει η Lana από το Smallville eh? nice...
Sellers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το πρώτο ποιο ήταν? Αυτο που τα σκηνικά μοιάζαν με αυτά που φτιάχναμε στις παραστάσεις του νηπιαγωγείου ???
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Που ειναι ο Jean-Claude ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Που ειναι ο Jean-Claude ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? έχει φύγει μαζί με τους άλλους 2...
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αχ, τι μου θυμησατε... Ατελειωτα πρωταθληματα street fighter με τα φιλαρακια. Οσο για την ταινια θυμαμαι οταν την ειδα στο Μεγα για πρωτη φορα, ειχα στηθει στην τηλεοραση μια ωρα πριν, ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την χασω. Οταν τελειωσε, τα αισθηματα μου ηταν αναμικτα. Απο την μια ελεγα, τι μαλακια αλλιως τη περιμενα, απο την αλλη ημουν κα-ϊ-λομένος διοτι ειδα την ταινια street fighter. Τι να πεις? Πιτσιρικας γαρ! Η νεα ταινια απο το τρέιλερ φαινεται αρκετα αξιοπρεπεις. Να μην περιμενουμε μεγαλη σοβαροτητα, γιατι και στο παιχνιδι εσκεμμενα δεν υπηρχε. Αν προσεξετε τους χαρακτηρες, ειναι πως να τους πω... αστειοι προς το γελοιοι - με την καλη εννοια-. Ολοι με κωμικα στοιχεια μεσα. Σε αντιθεση με το Μορταλ Κομπατ που ηταν πιο "γκοθικ" σε ολα. Απο τα χρωματα - εως τους χαρακτηρες. (μιλαω για το παιχνιδι)
kaiowas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εκ πρωτης οψεως απο το trailer φαινετε πολυ καλυτερο απο το πρωτο, αν και για να ναι χειροτερο επρεπε να ειναι οι χαρακτηρες απο πλαστελινη και οι φωνες Pingu.
johnnyelectro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ από ότι είδα στο trailer κάτι λέει! Ελπίζω μόνο να μην θυμίζει την πατάτα του παρελθόντος... Όπως και να έχει αν πέσει αρκετό εφέ μπορεί να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα! Για να δούμε.
Θου-Βου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πιστευω οτι θα ειναι μαπα η ταινια..περα απο τον Βαν νταμ και ο Τσακι τσαν ηταν μαχητηs του δρομου σε μια ταινια του που ειχε υποθεση μια πειρατεια σε κρουαζιεροπλοιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αυτό το κομμάτι με τον Jackie Chan ήταν μακρά πιο πιστό στα παιχνίδια. Cheesy as hell, αλλά fun!
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, κορυφή το video με τον Τσάκι :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 greatest street fighter clip ever...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.