Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα στο lineage 2

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ενω το pc μου κανονικά θα έπρεπε να σηκώνει το game έχω κάποια κολλήματα που είναι πολύ εκνευριστικά.¨Εχω απενεργοποιήσει shadows κλπ σε ανάλυση 1024χ768 και πάλι έχω το πρόβλημα.Δείτε ένα σχετικό βίντεο http://files.filefront.com/lagavi/;9344375;/fileinfo.html .Το pc μου είναι

ge force 8600 gt 512 mb

p4 3.2 ghz

2 gb ram

seagate barracuda 2000.11 32 mb cache.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω παίξει και σε P4 2Ghz με 1GB ram.Το θέμα είναι ότι γενικά ο client του L2 έχει τέτοια κολλήματα,ακόμα και σε καλύτερα pc,όπως το δικό μου (Quad+8800 GTX).Είναι τόσο μεγάλο/συχνό το spike που δεν σε αφήνει να παίξεις?

Δημοσ.

και εγω εχω προβληματα στα online games επειδη καπιοι εχουν χαλια υπολογιστη ... εχει πολλους που παιζουν με παλια pc και με χαμηλες ταχυτητες στο internet

Δημοσ.

Κανείς που αν έχει καμιά ιδέα ρε παιδιά.Υπόψν αποκλείεται να έει ιούς κλπ.Εχς κατεβάσει τελευταίους driverς για όλα.Και επίσης εγκα8ιστώ το l2 σε ξεχωριστό partition από το λειτουργικό.

Δημοσ.

Προσπάθησες να ξαναεγκαταστήσεις τον client και να τον κάνεις update?Ο server είναι private?Έχει κάποιο patch?Σου τα ρωτάω αυτά γιατί ήταν που ήταν το L2 πάτος στα Lag και στα Frames/sec,εαν το παρακάνεις και με το patch,αντε γεια.

Δημοσ.

@gibs τα σπάει η υπογραφή σου:-D

Δεν παίζω στον official παίζω σε private.Αλλά είναι με hosts και έχω δοκιμάσει full updates.Επανεγκατάσταση 8α δοκιμάσω μετά από φορμάτκαι καθαρή εγκατάσταση για να μάστε σίγουροι.

Kαι ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.

Δημοσ.

Στο pc του αδερφού μου που είναι το ίδιο με το δικό μου μόνο που έχει quad core πιάνει 20 παραπάνω fps.Και αναρωτιέμαι γιατί αφού η χρ΄ση του επεξεργαστή σε μένα δεν ανεβαίνει πάνω απο 60% ποτέ.Αλλά και στο pc του αδερφού μου σε κάτι mass pvp(πχ 200 άτομα πέφτουν στα 20 τα fps και λιγότερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...