Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr μακρυά, έλεος, παραδίδομαι !!

-kostas-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε georgeman πάρε ενα τηλέφωνο και για εμας να μας εξυπηρετήσεις αφού τα πάτε τόσο καλά με το eshop. :lol:

πάντως εγώ τα ξέχασα ήδη τα λεφτά που περιμένω. κουράστηκα να ασχολούμαι με τους άμπαλους τόσο καιρό.

και ειμαι 100% υπέρ αυτών των τόπικ που τα χώνουν εκεί που πρέπει να τα χώσουν. είτε λέγεται e-shop είτε πλαίσιο είτε οτιδήποτε. εκτός του ότι ενημερώνουν τον κόσμο που δεν ξέρει για το τί παίζει σε αυτά τα καταστήματα, αποτελεί και ενα καλό τρόπο να σκεφτούν λίγο παραπάνω το πώς να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

Ξέρετε πόσο κόσμο θα χάσουν μόνο μέσα απο το insomnia; αναλογιστέιτε πόσος κόσμος ρωτάει στην κατηγορία αναβαθμίσεις "τι pc να πάρω;". αν λυπούνται λοιπόν τα 50-100 ευρώ που θα αντικαταστήσουν σε κάποιο πελάτη ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ τότε ας ξεχάσουν τα 1000-2000 που ΘΑ έπαιρναν απο έναν υποψήφιο αγοραστή.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οποιος θελει pm με χαχαχ!!!

Παντως απο που τα αγοραζετε και εχουν τετοιο προβλημα, για να ακουω παραρτηματα του e-shop....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραιο τοπικ,ενημερωτικο και οσοι λενε οτι εχει καταντησει κλαψα,τοπικ ψυχολογικης υποστ. κτλ βασικα να παψουν να διαβαζουν και να ποσταρουν, αφου τα μισα τους ποστ ειναι ασχετα με το θεμα και γινονται απλα για να αυξησουν το μεγεθος των απαντησεων του!!!Λες και θα παρουν κανενα lvl σε RPG...

Εγω παιδες δεν ειχα ποτε προβλημα, οχι μονο με το e-shop αλλα ουτε και με κανενα αλλο καταστημα.Βασικα σπανια μου εχει καει/χαλασει κατι κιολας...

Βασικα το e-shop ειναι μεσάζοντας δεν εχει στοκ, αγοραζει απο QUEST και μετα τα σπρωχνει...αρα πιστευω οτι λογικα τα γυριζει στην QUEST. To θεμα ειναι εκει τι γινεται μετα...

Αλλα στο τελος ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις κ τις αγορες τους, εμεις ειμαστε το αγοραστικο κοινο κ εχουμε την δυναμη να κανουμε την διαφορα. Οπως ειπε καποιος πιο πριν για να δουν οι κυριοι τις πωλησεις τους να πεφτουν και τις καταγγελιες να ερχονται βροχη...εκει να δεις πως θα σφιξουν οι κ*λοι ;)

Δημοσ.

πλαισιο +1

αγοραζω logitech wirelles keyboard+mouse (combo package)στα 35ε , δεν επιανε ουτε στο ενα ,μετρο, το παω πισω περνω το πιο ακριβο στα 70ε, μια απο τα ιδια ο κερσορας εκανε βολτες μονος του, το παω πισω περνω πιο ακριβο στα 100ε, ελεος τα ιδια σκατα, το 3αναπαω και το 3το σετ πισω ,και πηρα εναν εκτυπωτη τελικα.

ολα αυτα χωρις να μου πουνε τπτ, μονο ενα μαλιστα ,και 3εις φορες και μου τα αλλα3ανε σε 5 ,λεπτα. ειναι σαφως σωστοτεροι απο το ε-σοπ.

Δημοσ.
πλαισιο +1

αγοραζω logitech wirelles keyboard+mouse (combo package)στα 35ε , δεν επιανε ουτε στο ενα ,μετρο, το παω πισω περνω το πιο ακριβο στα 70ε, μια απο τα ιδια ο κερσορας εκανε βολτες μονος του, το παω πισω περνω πιο ακριβο στα 100ε, ελεος τα ιδια σκατα, το 3αναπαω και το 3το σετ πισω ,και πηρα εναν εκτυπωτη τελικα.

ολα αυτα χωρις να μου πουνε τπτ, μονο ενα μαλιστα ,και 3εις φορες και μου τα αλλα3ανε σε 5 ,λεπτα. ειναι σαφως σωστοτεροι απο το ε-σοπ.

XAXAXAXA!!!!

ξέρεις τι μου άρεσε στην φάση σου?

Ενώ πήγαινες για να πάρεις wirelles keyboard+mouse κατέληξες να παίρνεις εκτυπωτή.

Και γιατί έγινε αυτό?

Μήπως λέω μήπως τους ζήτησες τα λεφτά σου πίσω και δεν σου τα δίνανε?

Λέω εγώ τώρα

Δημοσ.
XAXAXAXA!!!!

Ενώ πήγαινες για να πάρεις wirelles keyboard+mouse κατέληξες να παίρνεις εκτυπωτή.

Και γιατί έγινε αυτό?

Λέω εγώ τώρα

Α οχι, δεν ειχα τετοια προθεση, ετσι και αλλιως τον χρειαζομουν τον εκτυπωτη :-)

νομιζω πως αν ζητουσα κατι τετοιο ,δεν ειχα προβλημα. (θελω να πιστευω, δεν το εχο κανει ποτε!)ειμαι βολικος πελατης, φταιει βλεπεις και η μανια που με κατεχει, οπως και τους περισσοτερους εδω μεσα, του να αγοραζεις συνεχως gadgets, pc parts,περιφερειακα , κλπ..

Δημοσ.

Βασικα το e-shop ειναι μεσάζοντας δεν εχει στοκ, αγοραζει απο QUEST και μετα τα σπρωχνει...αρα πιστευω οτι λογικα τα γυριζει στην QUEST.

Φίλε μου αυτό που λες δεν ισχύει μάλλον...Το eshop έχει τιμές που σίγουρα δεν συγκρίνονται ούτε με το you.gr (το eshop της QUEST) και ορισμένες φορές φτάνουν και την χονδρική της QUEST...

Συμπέρασμα : Το eshop κάνει πιθανόν απευθείας συμφωνίες με εταιρίες απο εξωτερικό ή κάνει απίσυτευτες συμφωνίες με τους έλληνες αντιπροσώπους....

Δημοσ.
Ωραιο τοπικ,ενημερωτικο και οσοι λενε οτι εχει καταντησει κλαψα,τοπικ ψυχολογικης υποστ. κτλ βασικα να παψουν να διαβαζουν και να ποσταρουν, αφου τα μισα τους ποστ ειναι ασχετα με το θεμα και γινονται απλα για να αυξησουν το μεγεθος των απαντησεων του!!!Λες και θα παρουν κανενα lvl σε RPG...

Φίλε πριν βγάλεις αβίαστα συμπεράσματα και κάνεις λόγο για off-topic/post counter κλπ., επέτρεψέ μου να σου υποδείξω μία λειτουργία:

Στο προφίλ του κάθε χρήστη, υπάρχει δυνατότητα να δεις το ιστορικό των μυνημάτων του.

Αν από εκεί, εσύ καταλάβεις ότι κάποιος χρήστης γράφει ότι να'ναι, μπορείς να κάνεις χρήση του ''ρουφιανόκουμπου'', ή να διαμαρτυρηθείς σε κάποιον moderator που είναι υπεύθυνος για αυτά τα θέματα.

Το να γράφεις δημόσια στο topic συμπεράσματα που δεν έχουν καμμία βάση συκοφαντώντας άλλους χρήστες, δείχνουν είτε την απειρία, είτε την ανωριμότητά σου.

Δημοσ.

νομιζω πως αν ζητουσα κατι τετοιο ,δεν ειχα προβλημα. (θελω να πιστευω, δεν το εχο κανει ποτε!).

A!! μην τo λες μάλλον θα είχες πρόβλημα γιατί εκεί είναι η ουσία του θέματος τελικά.

Στην επιστροφή χρημάτων και όχι στον εξαναγκασμό να πάρεις σώνει και καλά κάποιο άλλο πράγμα που δεν σου είναι στην ουσία χρήσιμο.

Δημοσ.
πλαισιο +1

Όλα αυτά που δοκίμασες και μετά τα γύρισες πίσω αυτή τα πούλησαν σε κάποιο άλλο δεν νομίζω να πιστεύεις ότι τα πέταξαν, εγώ δεν θα ήθελα να αγοράσω κάτι και να το έχουν χρησιμοποιήσει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Γιαυτό δεν βρίσκεις άκρη με αυτά είναι να μην σου κάτσει η στραβή μετά…………..

Δημοσ.
Όλα αυτά που δοκίμασες και μετά τα γύρισες πίσω αυτή τα πούλησαν σε κάποιο άλλο δεν νομίζω να πιστεύεις ότι τα πέταξαν, εγώ δεν θα ήθελα να αγοράσω κάτι και να το έχουν χρησιμοποιήσει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Γιαυτό δεν βρίσκεις άκρη με αυτά είναι να μην σου κάτσει η στραβή μετά…………..

σιγουρα αυτο εκαναν, δεν αμφιβαλω καθολου, αλλα οτι και να πει κανεις , το μονο σιγουρο ειναι ,οτι αυτο που αγοραζεις και απο που το αγοραζεις ειναι μια αποφαση που θελει ψα3ιμο. :-)

Δημοσ.

Σε εμένα έγινε άλλο τρελό.Επειδή το κατάστημα δεν ήτν stock και ήταν επείσης μικρό σε χώρο μια φορά που πήγα να παραγγείλω κάτι (20 λεπτά πριν κλείσει) λόγω του κόσμου με εδιωξαν έξω παιδια με διαολόστηλαν και την επόμενη που ο ηλιθιος πήγα μου ζητούσε συγγνώμη ο μα***κας.

Δημοσ.

Ολες οι αποφάσεις και οι αγορές θέλουν ψάξιμο, όσο για αυτό που έπαθε ο Σωτήρης που πρέπει ναειναι και γάβρος, φιλαράκι μπορεις να τους καταγγέλεις και να τους το κοινοποιήσεις. Εκεί μέσα ειναι νεαρά άτομα και καμια φορά μπλέκουν τα μπόυτια τους με τον πολύ κόσμο...

Δημοσ.
XAXAXAXA!!!!

Και γιατί έγινε αυτό?

Λέω εγώ τώρα

Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μου γυρίσουν χρήματα πίσω στο Πλαίσιο. Τη μια φορά μάλιστα ήταν αρκετά μεγάλο ποσό (περίπου 1000ε, είχα πάρει μια τηλεόραση, είχε πρόβλημα, την γύρισα πίσω την ίδια μέρα αλλά εντω μεταξύ την είχα βρει αλλού αρκετά φθηνότερα). Τους πίεσα λίγο και μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω.

Αντε πάνε στο e-shop και ζήτα πίσω τα χρήματα σου.. θα νομίζουν οτι τους κάνεις πλάκα.

Δημοσ.

θα πρέπει να αποφεύγουμε τις εκφράσεις "μακρυά" κλπ, για 2 λόγους.

πρώτον γιατί υπάρχουν πελάτες 100% από το e-shop, όπως εγώ, που ό,τι έχω αγοράσει μου έχει βγει τέλειο, και δεύτερον γιατί το e-shop είναι εταιρία και φαντάζομαι δεν τους αρέσει και πολύ η δυσφήμιση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...