Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr μακρυά, έλεος, παραδίδομαι !!

-kostas-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ας σοβαρευτούμε λίγο.

Τι υπογραφές και πράσινα άλογα ρε σεις.

Οποιος κάθεται και ψωνίζει ακόμα από ένα μαγαζί που δεν είναι ευχαριστημένος τότε για μένα είναι έτσι απλά ηλίθιος

Τo μονο που θα κερδίσει από αυτή τη φάση θα είναι τo ίδιο τo e-shop διότι θα καταλάβουν ότι ενδιαφερόμαστε κιόλας για τo μαγαζί.

Πάτε αλλου να ψωνίσετε και αφήστε τους να τo κλείσουν.

Τι υπογραφές και m@m@κίες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί πλέον εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει καλό after sale support...

Το να βγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο και να λέμε τον πόνο μας, είναι δικαιολογημένο μεν, αλλά κουραστικό...

Τα υπόλοιπα περί υπογραφών και λοιπά, μάλλον γραφικά...

Δημοσ.
Ενταξει αφηστετους να αλωνιζουνε!

Το ότι δεν ασχολούμαστε καν με την περίπτωση τους αφού δεν είμαστε ευχαριστημένοι είναι αρκετό.

Σιγά μην οργανώσουμε και αντι-eshop πορεία στο κέντρο...

Δημοσ.

Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουμε; Να μαζέψουμε υπογραφές για να συγκινηθεί ένα κατάστημα; Τελευταία έχει παραγίνει το κακό με τις υπογραφές μου φαίνεται. Αν δε με θέλουν στο μαγαζί τους σιγά μην μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με την πάρτη τους.

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε αστούς να αλωνίζουν.

που θα πάνε.

Θα αλωνίσουν μια θα αλωνίσουν 2...3...4...5...10 Μετά θα αλωνίζουμε εμείς τα άλλα μαγαζιά και μετά ένα ωραίο πρωί θα ακούσεις ότι τo e-shop φαλίρισε και έκλεισε.

Αυτό δεν θα είναι δικαίωση και σένα και για όλους που είχαμε προβλήματα και στραφήκαμε αλλού?

Έτσι θα καταλάβουνε και οι άλλοι και θα βάλουν μυαλό τελικά και θα κάνουν αυτό που πρέπει

Δημοσ.
ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε σε κάποιον να κάνει κάτι?

ας μην ψωνίζουμε από εκεί εφόσον έχουμε πρόβλημα

έλεος δλδ...ακούς εκεί υπογραφές...τι άλλο θα ακούσουμε Θέε μου

ΕΣΥ ήΖεις σε καποια αλλη χωρα η δουλευεις για το εν λογω καταστημα.Ψαξε στο google για καταγγελιες η παρε τηλ στο Ινκα και γενικη γραμματεια καταναλωτων εχουν ξεχωριστο φακελο και αρχειο για το καταστημα.Εμενα με εξυπηρετησαν αλλα το παιδι οχι και ειχα και στο παρελθον κουφα με το εν λογω.Δες και σε αλλα φορουμς ανοιξε τα ματια σου και τα αυτια σου και μετα ελα να μιλησεις... ουτε καν για ποιο θεμα μιλαμε δεν ξερεις...

Και κυριοι ασχετοι ...αν ξερετε ετσι ηταν και με το support της σονυ μεχρι που εγινε θεμα μαζευτικαν υπογραφες και τη σημερον ημερα εχουμε ελληνικη επισημη υποστηριξη,οδηγιες στα ελληνια και ισα δικαιωματα με τους χρηστες του εξωτερικου.Αυτα για να μαθαινετε λιγη ιστορια .Αργα η οχι θα μαζευτουντ οσα πολλα παραπονα στις οργανωσεις προστασιας του καταναλωτη που κατι θα γινει οποτε.Καταγγελια απωνυμα φιλε .

Δημοσ.
ΕΣΥ ήΖεις σε καποια αλλη χωρα η δουλευεις για το εν λογω καταστημα.Ψαξε στο google για καταγγελιες η παρε τηλ στο Ινκα και γενικη γραμματεια καταναλωτων εχουν ξεχωριστο φακελο και αρχειο για το καταστημα.Εμενα με εξυπηρετησαν αλλα το παιδι οχι και ειχα και στο παρελθον κουφα με το εν λογω.Δες και σε αλλα φορουμς ανοιξε τα ματια σου και τα αυτια σου και μετα ελα να μιλησεις... ουτε καν για ποιο θεμα μιλαμε δεν ξερεις...

Και κυριοι ασχετοι ...αν ξερετε ετσι ηταν και με το support της σονυ μεχρι που εγινε θεμα μαζευτικαν υπογραφες και τη σημερον ημερα εχουμε ελληνικη επισημη υποστηριξη,οδηγιες στα ελληνια και ισα δικαιωματα με τους χρηστες του εξωτερικου.Αυτα για να μαθαινετε λιγη ιστορια .Αργα η οχι θα μαζευτουντ οσα πολλα παραπονα στις οργανωσεις προστασιας του καταναλωτη που κατι θα γινει οποτε.Καταγγελια απωνυμα φιλε .

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες κύριε σχετικέ fsbmaniac... :rolleyes:

Ετοιμάζουμε απώνυμες καταγγελίες για το δικαίωμα οδηγιών στα ελλήνια...

• Super Moderators
Δημοσ.

ή το αγνοώ/δεν αγοράζω από αυτό ή απλά δεν μου έχει τύχει πρόβλημα σε κάτι που αγόρασα από εκει...

εχώ διαβάσει τα περισσότερα posts/topics και ξέρω τι κατάσταση επικρατεί...απλά λέω ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!

αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι που διάβασες εσύ στο post μου να λέω πως το service/support του e-shop είναι οκ? αυτό που λέω είναι να μην αγοράζετε από εκεί αφού ξέρετε τα χάλια του...

μπορεί να είμαι "άσχετος" σύμφωνα με σένα αλλά δόξα το Θεό δεν γκρινιάζω σε forums...ούτε πρόκειται να με δεις...

αν δεν θες μην αγοράζεις από το eshop αλλά έλεος όχι άλλο πρήξιμο...τσουρέκια έγιναν...

και μην συγκρίνετε τις περιπτώσεις Microsoft/Sony με την περίπτωση του eshop...άλλο μεταπωλητής και άλλο κατασκευαστής...μέχρι και η γιαγιά μου το καταλαβαίνει αυτό

(γίνεται να μαζευτούν υπογραφές γιατί δεν μου αρέσει το κίτρινο χρώμα της πινακίδας του eshop...plx plx plx? :P )

Δημοσ.

Δεν καταλαβα που βρισκετε το αστειο σε αυτο που ειπε ο fsbmaniac..?

Αυτο ειναι το προβλημα μας..Οτι μας πειραζει το απώνυμες και τα ελλήνια και δεν κοιταμε την ουσια..

Δημοσ.
Δεν καταλαβα που βρισκετε το αστειο σε αυτο που ειπε ο fsbmaniac..?

:rolleyes: = roll eyes/sarcastic

Δεν ειπώθηκε κάτι αστείο.

Σε περίπτωση αστείου χρησιμοποιούμε τo: :lol: = lol/Big Green

Δημοσ.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες κύριε σχετικέ fsbmaniac... :rolleyes:

Ετοιμάζουμε απώνυμες καταγγελίες για το δικαίωμα οδηγιών στα ελλήνια...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το στυλακι σου ειναι πολυ ειρωνικο στην απαντηση σου..Και ποιον ειρωνευεσαι..?καποιον που γελας μαζι του..

Δημοσ.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το στυλακι σου ειναι πολυ ειρωνικο στην απαντηση σου..Και ποιον ειρωνευεσαι..?καποιον που γελας μαζι του..

Ok, άποψή σου.

Η δική μου άποψη λέει πως ο σαρκασμός ή η ειρωνία δεν είναι αλληλένδετες έννοιες με τον χαβαλέ. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει.

*Θεωρώ επίσης, πολύ πιο προσβλητικό να μοιράζεις αυθαίρετα χαρακτηρισμούς (τύπου άσχετοι) σε κάποιους.

Όταν μάλιστα, τα επιχειρήματά σου δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα, η ειρωνική απάντηση είναι ο πιο ευγενικός τρόπος που μπορώ (εγώ τουλάχιστον) να εκφραστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...