Προς το περιεχόμενο

The unofficial ProEvo 2008 topic || REAL Next-Gen version (Wii)

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αμυνα πως ειναι τελικα?Ισχυει οτι δυσκολα αμυνεσαι?

Η άμυνα γενικά είναι ομαδική απλά πατάς το Α πάνω στον αντιπάλο και όποιος είναι κοντά του πάει για άμυνα και τον πιέζει. Αλλά εφόσον μπορείς να χειριστείς πολλούς παίκτες μπορείς απλά να σύρεις και όποιον άλλο θέλεις να πάει για άμυνα. Μετά παίζουν τακλιν κλεψίματα και ότι άλλο θέλεις. Αλλά και στο πραγματικό ποδόσφαιρο η άμυνα είναι ομαδική. Αν ο άλλος κατεβαίνει με χίλια για γκολ του ρίχνεις όλη την ομάδα πάνω...ειδικά στα τελευταία λεπτά

Δημοσ.

Πολυ παλουκι ο χειρισμος στην αρχη ρε παιδια!!Δε λεω ωραιο αυτο που μπορεις να δινεις εντολη σε ολους του παιχτες να κινουνται οπουδηποτε,δινει πολυ μεγαλο βαθος στη στρατηγικη ομως δυσκολα συνηθιζεις στην αρχη!εκανα το πρωτο tutorial με τα πολυ βασικα επαιξα και 2-3 ματσακια και ομολογω πανω απο4 πασσες συνεχομενς δεν καταφερα να αλαξω!Ειχα συνηθησει στο κλασικο PES αλλα μου φαινεται οταν θα βελτιωνομαι δεν θα θελω να παιξω ξανα τις παλιες εκδοσεις!Τουλαχιστον με Free training αχιζω καπως να μπαινω στο κλιμα..Η αμυνα οντως ειναι πολυ περιεργη..αντε να δουμε και το online σιγα σιγα (αν και πολυ noob ακομα για online!)

Γραψτε κανα Friend Code,το δικο μου 171931466497

Δημοσ.

παιδια το pro 2008 απλα τα σπαει!φοβερες κινισεις και συστηματα.δυσκολο στην αρχη αλλα οταν το μαθεις δε θα το αφηνεις.ναι η αμυνα ειναι καπως αλλα ακομα νομιζω μαθαινω....

Δημοσ.

To espal είναι εγγύηση...

Ρε παιδιά ξετρελαθήκατε με το παιχνίδι;

Παίζω πρό απο το snes φανατικά... Γέλιο έχει το όλο σκηνικό αλλα για πολύ λίγο..

Εδώ με την ακρίβεια του χειριστηρίου και πάλι πάντα υπάρχουν παράπονα για την "λεπτή κίνηση", με το wiimote δεν σας φαίνεται τρομερά επιφανειακό;

Εγώ που γενικά χρησιμοποιώ αρκέτα την ντρίμπλα ξενέρωσα αρκετά..

Για να μην πώ για το σούτ.. :|

Καλά είναι αν παίζεις με bot.. (είτε άνθρωπο bot είτε pc bot :P) αλλα αμα παίζεις με φυσιολογικές συνθήκες δυσκολίας και κάτι παραπάνω (που φαντάζομαι εκεί παίζουμε και οι περισσότεροι), τα νεύρα δεν αργούν να σπάσουν..

Θα του δώσω εννοείται λίγο χρόνο ακόμα.. αλλα στη λεπτομέρεια της κίνησης με απογοήτευσε και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό.. :|

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια η καμερα στα ματσακια δεν ειναι υπερβολικα μακρυα?

Ειδα οτι εχει 2 επιλογες,type 1 και type 2 αλλα εγω γιατι δεν βλεπω ΚΑΜΙΑ διαφορα?

Eπισης μηπως υπαρχει τροπος να απενεργοποιησει κανεις τα βελακια?Δε λεω στην αρχη βοηθανε,αλλα οταν συνηθισεις τον χειρισμο,καταντανε ενοχλητικα και σου αποσπουν την προσοχη μερικες φορες.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι η type 2 είναι λίγο πιο κοντινή. Πάντως μερικές φορές μου σπάει τα νεύρα ο χειρισμός, κυρίως στην άμυνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...